Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben nem is kételkedem, hogy nálad minden csak jobb lesz még a szar is mert megrágod még egyszer! " Mondjuk a fekete sziloplasz ülés javítás az azért odabaszott ilyet még én sem szoktam csinálni" Meg én sem, de ez komoly rejtett hiba! Egyébként meg miről is tárgyalok itt veled tán te vetted meg mert aki ezt tette tudja hol ér el és már azóta eltelt kb.1 hónap és valahogy nem keresett! Úgyhogy nézegesd tákolgasd és álmodozz róla,hogy talán egyszer neked is lesz ilyen!
Csak is az igazat.....
Te voltál múltkor nagy mellényel hogy bármikor vissza veszed
Azóta legalább a telo meg lett csinálva, kipucoltam a féket hogy fogjon is szóval csak jobb lett
Mondjuk a fekete sziloplasz ülés javítás az azért odabaszott ilyet még én sem szoktam csinálni
Kiskondás, küldj pár képet a holmiról amit dumáltunk fraja@freemail.hu
Tőled nem is számítottam másra de sok az ne herdálj! (vagy volt némi trükközés a gép előéletében amit sosem fogunk már megtudni) Ezt a kóstolgatást meg talán be kéne fejezni! SZÓLTAM!! UFF!
ez ám a gép
akkor ez volt a baj.......ezért nem volt malaca..........
nekem megérne akár 100forintot is napjára
ha leszámítom hogy kiganéztam a fékét akkor használhatnám vagy fél évig ingyen
nagyapám azt mondta kupectól nem veszünk malacot mert nem válik be
Pisztolyt is tartottam a fejéhez, hogy megvegye! Felét, lehet még annyit sem számolj kicsit pl. mennyiért lehet 1 napra ilyet bérelni és hány napot volt ott
Amikor egy kupec beindul
Gondolom fele annyit adnál is amennyivel levetted szegényt
Nem hát, mondom én mindíg milyen szarok ezek, inkább a te huskydat kellet volna vegye annál úgy sincs jobb, egyébként van az a pénz amit adnák érte
vedd meg haver exc-ját állítólag jó motor
2 motorozás után rájött hogy szart sem ér az exc
LYÁNOS...egyvalami,vagyis KÉTvalami KIMARADT a FELSOROLÁSBÓL: A BENZIN...és az OLAJ...

Lehetőleg ez a KETTŐ se keljen BELE...legyen neki annyi elég hogy MINDEGYIKBŐL csak meg keljen neki MUTATNI kannából egy litert...úgy ÖT méterről.

Ez szerintem KIBASZOTT lényeges...
Én is tudok ám ilyent és még nagyobb az arcom is
Jano, szerintem minden harmadikat vedd meg...pénz úgy se számít...
Azt nem csak váltó bovdent.
Kormányváltós Riga hiányzik a palettából pedig arra sosem kellett gumit venni de kár hogy már nincs imádtam
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem mert nem tudom mit is vegyek először is még a típusban is bizonytalan vagyok,

4W-Moto
Acces
Adly
Aeon
Aixam
Aprilia
Arctic-cat
Beeline
Bellier
Benelli
Beta
Bimota
BMW
Bombardier
Brammo
Buell
Bultaco
Cagiva
CAN-AM
CF-Moto
Chatenet
CPI
Daelim
Derbi
Dinli
Ducati
E-TON
Enduro
Euroscooter
Explorer
Furia
Gas Gas
Generic
Gilera
Harley-Davidson
Honda
HRD
Husaberg
Husqvarna
Hyosung
Indian
IO
Italjet
Jawa/CZ
JDM
Kawasaki
KEEWAY
KTM
Kymco
Lambretta
Laverda
Ligier
LML
Lynx
Malaguti
MBK
Microcar
Mini Bike
Montesa
Moto Guzzi
Moto Morini
Motobi
Motocross
Motorhispania
MotorScoop
MV Agusta
MZ
Norton
Oset
Peugeot
PGO
Piaggio
Pocket Bike
Polaris
Puch
QUAD
Quadix
Rieju
Royal Enfield
Sachs
Sherco
Simson
Skandic
Ski-doo
Suzuki
SYM
Tauris
Tempo
TGB
Thundercat
Triumph
Vespa
Victory
Yamaha
Zündapp
Sonstige Vajon melyik is legyen , használnám erdőn-mezőn mennék vele tökön-babon keresztül, azért munkába járásra is de beparkolnák mélygarázsba, és parkolóházba igy a karburálása se legyen kényes a magasság- mélység miatt, hétvégente pályázni is kéne, lehetőleg szinte új legyen és ne sok üzemi órája legyen . Hótolót is lehessen rá tenni, van keret rá 100Ft. kérem segítsetek, csak azzal törődök akinek rendesen kitöltött adatlapja van a többi szájkaratès okoskodó tróger ne is írjon!
Elég TRÓGEREK vagytok ti...mert azt hiszitek hogy kitöltitek a MARHALEVELETEKET meg kiteszitek a FOStalicskátokat akkor már TI vagytok VALAKIK...és amit IDE büfögtök az meg SZENTÍRÁS...a TÖBBI meg okoskodó tróger.

Ez elég gyermeteg,ostoba felfogás...főleg TŐLED...

Az meg hogy a FOGYATÉKOS nem érti meg hogy ÖTSZÁZEZERÉRT semmi...azaz SEMMI nincs amit Ő szeretne,és ti meg még meg is magyarázzátok NEKI a nagy SEMMIT,na EZ az OKOSKODÁS...meg a SZÁJKARATE...mind a KÉT részről, mert értelme NULLA.

Így van RUDI...ne is gyere egy HÉTIG...dugd a fejed a HOMOKBA...vagy a SEGGEDBE...de ettől még NEM fog változni SEMMI. Értelmes megoldás ez is részedről...
Szia!
Nincs semmi baj sem a kèrdèseddel sem az elképzelèseddel,a gond azzal van,hogy itt kèrdezed.Nyílván nem tudhattad csak kerestèl egy ktm fórumot de itt ebben a fórumban hatványozottan igaz,hogy csak azzal törődj akinek rendesen kitöltöt adatlapja van a többi szájkaratès okoskodó tróger.
A kèrdèsedre válaszolva sajnos igaz,hogy 500 körül csak felújítandó "alapot" kapsz amire rá kell dobnod 200körül,hogy használható legyen.
Drz az sanszosabb de az is inkább 600,500 körül 2t találsz a 90-es èvek vègèről.
A legjobban úgy jársz ha körbenézel a haveri körben hátha valamelyik ismerősöd megválna a gépétől,még ott a legkisebb a mellényúlàs lehetősège.

Ne válaszolj mert most egy hètig nem nézek be ide,ez az egyetlen megoldás a trógerek ellen mert most tuti nyomnak 4-5 szemétkedő,alpári kommentet nekem......
nem változott ez az oldal régen is volt egy két agyhúgyköves akikért át pártoltunk a gas-gas ba mert már fájt a bunkó megnyilvánulásuk
jó éjt
én is ezen agyalok
Abból is csak az izmosabb "E" verzió között keresgélj. Endurozni még éppen elég (sőt oda talán nem is kellene erősebb gép), SM-nak egy picit karcsú de bohóckodni jó lehet...
rendben
Ez dicséretes, hogy pazarolsz rá ennyi időt és fáradságot igy komoly szakértője leszel ennek az enduro témának, majd legalább lehet kitől kérdezni ha nem tudunk valamit. Azért feltétlenül oszd meg itt velünk mi lett a befutó.