Elérkezett az idő, hogy újra motorra pattanjak. Sajnos a többi KTM topik nem aktív így ide fordulnék tapasztalatokért. A kiszemeltem egy 2006-os KTM 950 SM. Van valakinek tapasztalata?Széria hiba stb. Az általános átvizsgáláson kívül, van még amire oda kell figyelni?
vagy 2 éve megnéztünk egy csomó tt-xt600ast és jó pár lc4 gépet
kivétel nélkül mindre kellett volna költeni egy csomó pénzt
szóval az előző gazdáktól függ hogy mit költesz rá a vétel után, az emberek 90% szarik a motorra miután eldöntötte hogy el fogja adni
Sziasztok.Vèlemènyeteket kèrdeznèm!a helyzet az hogy lc4 620-ban gondolkoznèk.a kèrdèsem az hogy mennyire pènztemető(szervízigèny) egy átlagos állapotú motort ha nèzünk.Csak mert a másik gondolatom a TT 600 tudom gyengèbb de számomra az olaj-lèghütèses motorok már ismertebbek..Tudom hogy km-es motor mind 2..
Köszi a válaszokat előre is..
Üdv
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem az EXC 520-525-ös típusairól.
A 118kg-os súlyát jól lehet uralni, manőverezni?
Hány óránként kell teljes motorgenerált csinálni?
Erdőben, sárban is jól lehet vele boldogulni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
D.R.
Akkor szólogass, de ettől sem gazdagabb sem okosabb sem szebb nem leszel! Majd ha nekem szól átlépem mint a kutyaszart az utcán mert kb. annyit ér ez is! Itt ezen formában be is fejeztem veled!
Szia! Én az általad említett olajat használom, teljesen jó bele, hibátlanul működik és a gyár is ezt a viszkozitást ajánlja. Annyi a különbség, hogy nekem '15 a motor, de gondolom a régebbi évjáratokba is ugyanez az olaj kell. Fékbetétből meg a szinter az fog rendesen de cserébe eszi is a tárcsát.
2004-es KTM EXC 300-ba milyen hajtóműolajat szoktak rakni? 15w-50 Motul 5100 Pl jó lenne?
Szintén ehhez a motorhoz érdekelne fékbetét is, ajánlott típust tudnátok mondani Endurózáshoz nem tudom az organikus vagy szinter a jobb?
Úgy néz ki én vagyok a rosszabb énje
Régen álmodoztam az exc-ről, szerencsére nem jött össze, most már örülök hogy nem lett.
És nem azért mert szar az exc...
- 25.000,-