Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy teljesítményű, tuning vízpumpa eladó! RFS blokkhoz, KTM 250-400-450-525-560 4T, Beta, és KTM XC 450-525 quad

- 25.000,-
Sziasztok!

Elérkezett az idő, hogy újra motorra pattanjak. Sajnos a többi KTM topik nem aktív így ide fordulnék tapasztalatokért. A kiszemeltem egy 2006-os KTM 950 SM. Van valakinek tapasztalata?Széria hiba stb. Az általános átvizsgáláson kívül, van még amire oda kell figyelni?
Szia!

A zár érdekelne! Mail címem az adatlapomon. Dobj egy levelet.
Köszi!
eladó lc4 és valamilyen krossz (sx, exc passz) idomok, és egy új gyári zár. tank vagy kormányzár, nem tudom.
vagy 2 éve megnéztünk egy csomó tt-xt600ast és jó pár lc4 gépet
kivétel nélkül mindre kellett volna költeni egy csomó pénzt
szóval az előző gazdáktól függ hogy mit költesz rá a vétel után, az emberek 90% szarik a motorra miután eldöntötte hogy el fogja adni
Minden relatív......!!!!!
Sziasztok.Vèlemènyeteket kèrdeznèm!a helyzet az hogy lc4 620-ban gondolkoznèk.a kèrdèsem az hogy mennyire pènztemető(szervízigèny) egy átlagos állapotú motort ha nèzünk.Csak mert a másik gondolatom a TT 600 tudom gyengèbb de számomra az olaj-lèghütèses motorok már ismertebbek..Tudom hogy km-es motor mind 2..
Köszi a válaszokat előre is..
Üdv
http://www.ktm.com/globalasset...

21-22-23 oldalon mindent megtudhatsz!
A többire a válasz igen!
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem az EXC 520-525-ös típusairól.
A 118kg-os súlyát jól lehet uralni, manőverezni?
Hány óránként kell teljes motorgenerált csinálni?
Erdőben, sárban is jól lehet vele boldogulni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
D.R.
Akkor szólogass, de ettől sem gazdagabb sem okosabb sem szebb nem leszel! Majd ha nekem szól átlépem mint a kutyaszart az utcán mert kb. annyit ér ez is! Itt ezen formában be is fejeztem veled!
én már menthetetlen vagyok, ezért inkább maradok az utálatos beszóló emberke
Ezt az energiát amit itt arra pazarolsz, hogy nekem rendszeresen beszólogatsz inkább használd egy testedzőre vagy logopédusra!
talán a fene nagy egód nem fél bele egy profilba?
Az 2008 utánira való...
Vettél már pufogót?
Kösz Zoli de én nem bukkozom, mi pénzért van?
Facebukk,ktm adok-veszek,van 2 is
Bocs lemaradt: 4 üteműét!
Keresek 2003-2007 sx, exc, fekete tankot . fraja @freemail.hu
Kérdezném valaki tudja e hol van a duda hol kel lennie a KTM lc4 640 es en
Köszi az infókat! :-)
Szia! Én az általad említett olajat használom, teljesen jó bele, hibátlanul működik és a gyár is ezt a viszkozitást ajánlja. Annyi a különbség, hogy nekem '15 a motor, de gondolom a régebbi évjáratokba is ugyanez az olaj kell. Fékbetétből meg a szinter az fog rendesen de cserébe eszi is a tárcsát.
Sziasztok!

2004-es KTM EXC 300-ba milyen hajtóműolajat szoktak rakni? 15w-50 Motul 5100 Pl jó lenne?
Szintén ehhez a motorhoz érdekelne fékbetét is, ajánlott típust tudnátok mondani Endurózáshoz nem tudom az organikus vagy szinter a jobb?
Hanem azért mert ha BELEFINGASZ a fürdőkádba akkor hátrafordulsz és BEKAPOD a buborékot nehogy KÁRBA vesszen...mert te ilyen PROLI vagy.
Úgy néz ki én vagyok a rosszabb énje
Régen álmodoztam az exc-ről, szerencsére nem jött össze, most már örülök hogy nem lett.
És nem azért mert szar az exc...