Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet hogy a végén simson lesz !!! Még én sem tudom mit akarok ezért kérdezősködök végig mindenhol sőt még a hondás fórumra is fogok írni egyszerűen csak infót gyüjtökmég van kb 2 hönap ahogy számolgattam addig jön ösze az a keret amit motorvásárlásra szánok.
akkor miről van szó? Figyu ha normálisan megírod hogy ennyi pénzért vegyél inkább drzt vagy rozsdás szeget akkor oké de ha ilyen választ írsz akkor ne csodálkozz ha felháborodás lesz belőle . Nem új motort keresek 20 ftért hanem arra voltam kíváncsi hogy ha ennyi pénzem van és ilyen motorom volt előtte akkor mit volna érdemes vennem. Mert elvileg az excken van önindító de lehet hogy gyakorlatilag meg nincs az sxeken sincs ha jól tudom és yamahából is csak a 45en van önindító. Mert nem akarom hogy egy rossz rárugás miatt felrepedjen a lábam úgy mint ahogy a tesóm járt.
Így van csak olyannal foglalkozz akinek az adatlapja olyan ,hogy áll valami kétkerekű mellett beszarva ,
Te gabi egyre lejjebb csúszol először ktm majd drz aztán gas gas, van még olyan fórum ahol nem akarsz tudni valamit, keress riga fórumot ennyiért úgy felspéciznek neked egyet még az erzbergen is indulhatsz vele
hali nekem mindegy ki ad infót mert nem tanácsot vártam mailban csak annyit ítr hogy ne foglalkozzak a kitöltetlen adatlapu emberekkel semmi szakmai titok na de ha gondolod továbbítom a kapott levelet na de mindegy
elektro-motor Tőle kérj tanácsot ő komoly szakértője bármilyen stílusú motornak azért is jött ide, meg mailt is küldött neked, de ha lehet mailban mert a szakmai titkok nehogy kiderüljenek
NEM erről volt szó...de NEM is érdekel...
NA mindegy az értelmes rétegtől megkaptam a választ a többi meg nem érdekel. píísz mindenkinek legyetek boldogok és nyugodtak
Mi ez a névváltás, a trottty-motor elintézte ezt is
A peccó kész tv van ! garázst építek ha szeretnéd tudni a pénz arra is meg van.
500 max 550 ért SZERETNÉK majd morot vásárolni jelenleg 400 am van a párna alatt de mielőtt elmászkálok több 100 km-t motort próbálgatni szeretnék egy képet arról hogy érdemes e zalából egerbe elmenni egy 400ast megnézni mert lehet hogy kicsi lesz nekem mint erőbe mint magasságra vagy lehet ami szegeden van 520 vagy 525ös az olyan erős lesz hogy első utamon hazának mentővel lesz.
Na remélem már te is értesz?
Látom 660PUTRRRISS . megint itt vagy a putrikultival mutassad hadd láthasssa aki még eddig nem! .
VÉN csövinger...IGERÜLT vagy megint? LÓDUJJ vissza a SZÉGYENFALRA...mert már KERESIK hogy hol van a HEJJIHÜJJE...
Akkor megpróbálom ECCERŰBBEN...hátha ÉRTHETŐ lesz...

Majd ha KÉSZ lesz a PECU...és BE akarod rendezni...majd akkor is ELMÉCC ÖTEZER forinttal PLAZMATÉVÉT vagy BŐR ülőgarnitúrát venni?

Ja..persze...az IGÉNYEK...erről EL is felejtkeztem...te meg ARRÓL hogy az IGÉNYEKHEZ pénz is kell...és EZ nem LENÉZÉS...szóval EZEN gondolkozzál el...még ha FÁJDALMAS is..de próbáld meg.

Ha meg még MOST se érted,akkor NEM is fogod...
Küldtem E-mailt
köszi a választ eddig 2t-m volt most ki szeretném próbálni a 4t-t de hehet hogy valóban drz lesz belőle
most mi a gond a mentalitásommal? az hogy nemszánok milliót egy motorra? előtted megírták normális hangnemben hogy ennyiért csak szar összetákolt ktm-et találok erre jösz hogy pénznélküli álommanó . Mért kell mindenkit lenézni?
Szia! 500körül semmi jóra ne számíts, 4t-re locsolhatod a pénzt. Minimum 800ezer, abból is inkább 2t ha szűkös a keret.
én azért megpróbálok segíteni annak aki kérdez ! Igaz sajnos ez a mentalitás kiterjed az egész oldalra Sajnos
A te PROLI mentalitásodról is beszéljünk?

ÖCSÉM...ha te ilyen FELFOGÁS szerint ÉPÍTKEZEL mint amilyen SZERINT motort akarsz venni akkor csak SAJNÁLNI tudlak...meg a HÁZAT is...amit összetákolsz.
Képzeld el ha te is ezt veszel téged is így fognak megítélni, kell ez neked!
Nem a márkával van a gond hanem a mentalitással én feltettem egy kérdést erre jött négy normális válasz és egy tahó lenéző. Ezzel van a gond.
Micsoda népségek vannak ezen a ktm fórumon, szúrj ki velük ne is vegyél ilyent!
Pénzem van de építkezek is közben meg van másik motor is és több helyre is elmegy a pénz mint minden családban csak ha veszek valamit 500xezerért akkor szeretném tudni mondjuk hogy mit kell esetleg pespájzolnom.
Figyelj én nem mondtam hogy új motort akarok venni csak a saját elképzeléseimet vázoltam és különben is mért baj ha vannak igényeim ? Ha ilyen válaszokat kapok a kérdéseimre akkor nem csoda hogy inkább mást vesz az ember. Ha netán holnap vennék egy x ktmet akkor ezután a válsz után hogy tegyen fel az ember bármiféle kérdést is? Érdekes mód az előző válaszadók is normális hangnemben válaszoltak nemúgy mint te. Tudom hogy amit veszek nem új és lehet hogy ugyananyit rákölt az ember mire egybe lesz ésakkor mi van?az én pénzem azórom el nem a tiédet.
Még egy PÉNZ nélkül ÚJ motort venni akaró ÁLOMMANÓ...

De még ÖNindító is legyen...hát nehogy mán még be is keljen RÚGNI...mit gondolnak itt EGYESEK...van egy kis SÓRAVALÓM,aztán ÉN vagyok a KIRÁL...majd szabom a FELTÉTELEKET...