Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, megvettem álmaim motorját Ktm Exc 525. Az viszont zavar, hogy nincs tágulási tartály rajta. milyet lehet rá ácsolni?
Szia! Hivtam de szerintem rossz számot adtál meg mert egy idős hölgy vette föl és ő sajnos nemtudott segíteni!
Sziasztok!
Akinek van elado legszurodoboz fedele 2004 utani exc-sx..az kerem jelezze

Vevo lennek ra. Koszonom
Szia! +36 20 327 2872. Nála érdeklődj szerintem tud segíteni
Hali! keresek 2003-as sx 250 hez hátsó villa felfogató csavart ami a villán és a blokkon megy keresztül!Akinek van kérem jelezze köszönöm!
Üvd! Van valakinek eladó KTM LC4 es hátsó lábtartója eladó?
Köszi!
Minél jobban zörög annál jobb
http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Hirdetés szerint, neki van eladó, keresd meg!
Hát amúgy igen tényleg zörög...:D az összes ilyen? Mármint ha nem a szelep akkor esetleg a kuplung... Ha azt be húzom akkor sincs egy olyan pl yamahás hangja... Először van ktm.em nem tudom milyen hangnak kéne lennie... De nem füstől és nem csattog addig talán jó...:D 0,1re állítottam a szívó oldalt 0,15 re pedig a kiput... A manuáljába ez van... Így füleim szerint szelep hangja már nem annyira van... Indulni meg hidegen is indul 1 max 2 rúgásra még...
Hali! keresek 2003-as sx 250 hez hátsó villa felfogató csavart ami a villán és a blokkon megy keresztül!Akinek van kérem jelezze köszönöm!
Ez 1 ktm, minek arra hézag zörög anélkül is rendesen
Üdv.!

Van valakinek eladó Keihin pwk vagy pwm 38-as karbija? Tps szenzor nélküli verzió érdekelne.
Basszá rá. Csak kend neki
Helló!Megvan még a blokkvédőd?250 Exc-re kellene (2T)
Nálad elég nagy bajok vannak koma...
exc 520-nál (2002)
Kipufogó szelephézagot hogy kell állítani? Holt pontnál vagy a szívó zárásr/nyitás? (Valahogy nekem nem jön össze még 0,06-al sem, vagy esetleg lehet az hogy frissen vett motor és nincs szelep hézag a kipunál? :O )
van, de még nem teljes (oldalidom gyártás alatt)
Üdv! Matrica szettet keresnék 2004től 4t sx/exc-re, /factory dhl vagy redbull előnyben / esetleg valaki tudna segíteni?
Ülésem van! Írj rám privátban, küldök képet! Üdv
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
segédváz van, 30 pénz
Üdv!

Keresek 4t exc re 2004 vagy utáni segedvazat,legszurodobozt, farokidomot, leömlőt, ülést. Akinek van kerem ne tartsa magaban. Köszönöm
Hello, segítséget szeretnék kérni.
Küllő készletet szeretnék vásárolni a motorom hátsó kerekébe.
A lemértem a mostani küllőket, a mellékelt ábrán fel vannak tüntetve a méretek. A kérdésem az lenne hogy a gyári ktm küllők méretei megegyeznek-e ezekkel a méretekkel.Előre is köszönöm a választ!