Hát amúgy igen tényleg zörög...:D az összes ilyen? Mármint ha nem a szelep akkor esetleg a kuplung... Ha azt be húzom akkor sincs egy olyan pl yamahás hangja... Először van ktm.em nem tudom milyen hangnak kéne lennie... De nem füstől és nem csattog addig talán jó...:D 0,1re állítottam a szívó oldalt 0,15 re pedig a kiput... A manuáljába ez van... Így füleim szerint szelep hangja már nem annyira van... Indulni meg hidegen is indul 1 max 2 rúgásra még...
exc 520-nál (2002)
Kipufogó szelephézagot hogy kell állítani? Holt pontnál vagy a szívó zárásr/nyitás? (Valahogy nekem nem jön össze még 0,06-al sem, vagy esetleg lehet az hogy frissen vett motor és nincs szelep hézag a kipunál? :O )
Hello, segítséget szeretnék kérni.
Küllő készletet szeretnék vásárolni a motorom hátsó kerekébe.
A lemértem a mostani küllőket, a mellékelt ábrán fel vannak tüntetve a méretek. A kérdésem az lenne hogy a gyári ktm küllők méretei megegyeznek-e ezekkel a méretekkel.Előre is köszönöm a választ!
Akinek van elado legszurodoboz fedele 2004 utani exc-sx..az kerem jelezze
Vevo lennek ra. Koszonom
Hirdetés szerint, neki van eladó, keresd meg!
Van valakinek eladó Keihin pwk vagy pwm 38-as karbija? Tps szenzor nélküli verzió érdekelne.
Kipufogó szelephézagot hogy kell állítani? Holt pontnál vagy a szívó zárásr/nyitás? (Valahogy nekem nem jön össze még 0,06-al sem, vagy esetleg lehet az hogy frissen vett motor és nincs szelep hézag a kipunál? :O )
segédváz van, 30 pénz
Keresek 4t exc re 2004 vagy utáni segedvazat,legszurodobozt, farokidomot, leömlőt, ülést. Akinek van kerem ne tartsa magaban. Köszönöm
Küllő készletet szeretnék vásárolni a motorom hátsó kerekébe.
A lemértem a mostani küllőket, a mellékelt ábrán fel vannak tüntetve a méretek. A kérdésem az lenne hogy a gyári ktm küllők méretei megegyeznek-e ezekkel a méretekkel.Előre is köszönöm a választ!