Sziasztok! Van egy két eladó cuccom amit még nem hirdettem meg, felteszem ide is ha nem gond hátha valakinek pont erre van szüksége. 2002 540 sx ben voltak.
Ezt a kategóriát már nem boltba járkálni veszik, hanem aki akar és tud is motorozni. Bár itt a tudás szerintem erősen hiányzik. A srácnak nincs jogsija se... Egyébként belógattam egy cserét az arcnak, de kp kell neki. Az említett dolgokat leszámítva nem rossz, csak esztétika. Jövő hónapban ha 1.1-ig le tudok menni vele elhozom. Ha elviszik meg így jártam. Közel egy 100-as átíratni is.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_990_super_duke-9112546
Ha ebből tudsz alkudni egy 100-st szerintem nem kell beülni az autóba a 400 Ft-os gázolajjal, a 315 Ft-os Euroval, a 100 e Ft regadóval meg bajlódni a lepapírozással.
2011es 350 sxf-be mennyi olaj kell?
Parametereket tudsz irni?
Gondolom ha nincs is jogsija akkor ő már a sokadik tulaj és nemrég óta van nála. Mennyire volt csúnya a két oldala? Nagyot estek vele?
Ha ebből tudsz alkudni egy 100-st szerintem nem kell beülni az autóba a 400 Ft-os gázolajjal, a 315 Ft-os Euroval, a 100 e Ft regadóval meg bajlódni a lepapírozással.
Eladó 640 lc4 főtengely, kipufogó dobot beszámítok!
Ára 50oooFt
Utána néztem, jó lett volna az enyémhez.
Bár még jó.