Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Van egy két eladó cuccom amit még nem hirdettem meg, felteszem ide is ha nem gond hátha valakinek pont erre van szüksége. 2002 540 sx ben voltak.
Sziasztok!
2011es 350 sxf-be mennyi olaj kell?
Tied elado?
Parametereket tudsz irni?
sziasztok ! esetleg valakit nem érdekel ez a visszapillantó? motoron még nem volt !tükör
NAGYON csúnya és NAGYON NAGYOT estek vele.
Kell neked itt ajánlgatni majd most megveszik előled
Ismerős megnézi a hét végén talán. Ha érdemes megnézni akkor elmotorozok arra. Annyit megér talán.

Gondolom ha nincs is jogsija akkor ő már a sokadik tulaj és nemrég óta van nála. Mennyire volt csúnya a két oldala? Nagyot estek vele?
640 Lc 4 2004.05.+400e
MIT ajánlottál érte?
Ezt a kategóriát már nem boltba járkálni veszik, hanem aki akar és tud is motorozni. Bár itt a tudás szerintem erősen hiányzik. A srácnak nincs jogsija se... Egyébként belógattam egy cserét az arcnak, de kp kell neki. Az említett dolgokat leszámítva nem rossz, csak esztétika. Jövő hónapban ha 1.1-ig le tudok menni vele elhozom. Ha elviszik meg így jártam. Közel egy 100-as átíratni is.
freemail... küldöm megint
szerintem ezt ha megnézném élőben pazarlásnak éreztem volna az utat fékpedál felhajolva, fékkar letörve, baloldalán is van valami sérülés
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_990_super_duke-9112546
Ha ebből tudsz alkudni egy 100-st szerintem nem kell beülni az autóba a 400 Ft-os gázolajjal, a 315 Ft-os Euroval, a 100 e Ft regadóval meg bajlódni a lepapírozással.
Ktm rc8 2008-as narancs feket szinben elasdó 2 milla
Irok emailt
Értem, akkor mennyi is az az egyenlőre?
Ha esetleg találnál kint Superduke-ot, gondolj rám csak az első generációsra van pénzem egyelőre
Villabefogó és lábtartó van ha kell.
megvetted?
Sziasztok!
Eladó 640 lc4 főtengely, kipufogó dobot beszámítok!
Ára 50oooFt
sziasztok keressek2004 töl exc tankot légszüröházat ülést lábtartót.villabefogót.20 3779746.
Köszi a gyors választ.
Utána néztem, jó lett volna az enyémhez.
Bár még jó.
szia. éppen most adtam el. amugy 5000 ft de ez 2001 töl.jó