Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.

Csak kíváncsiság képp, felsö fékmunkahenger felujitó készletnek mi az ára? Az én gépem is 2001-es.
elsö féktárcsa védö alap.
légszürö. felsö fékmunkahenger felujitó készlet. minden eladó.
üdv. volna itt egy teljesen új ktm idomszett fekete szinben eladó. ha jol tudom 2011 töl.
Hali !
Ktm lc2 125 97 .
Gyújtás deklit levettem , nem volt benne semennyi olaj kérdésem meddig töltsem ,kell-e bele ?Olajbeöntő nyílás van de nem volt benne semmi .. Szervizkönyvbe nem találtam .
Hátha valaki érdekel..

Eladó a képen látható zselés kormány befogó. 28,6.

25.000.-Ft
szerintem neked nagyon terpeszt befelé a futomüved :D
Nézesd meg a lábad ortopédussal
nekem a 400 órás blokkon néz így ki
8hónaposan és 2200km-el így néz ki. Bár az 8 hónap inkább 5 ami aktív használat volt belőle...)
az a 2000km az max 30 óra motorozás. ahhoz nagyon extrém motorozás kell hogy így lekopjon, főleg hogy az a gyári szinterezés igen csak strapabíró.
bár le leszek ugatva de akkor is ez egy tipikus parasztvakítás
mert ugye megértem hogy nem megy vele az ember, van ilyen(na de ennyi?) de akkor nem veszek mellé egy halom idomot kereket tökömtudja mit
mutogatni meg bármit lehet, én is tudok mutatni drz gyári kerékszettet amiben 1500km sincs
huskyra is az egyik érdeklődő kínlódott avval a 270 órával mondtam is neki adsz egy tízest egy hét múlva annyi lesz az órában amennyit szeretnél, még egy doboz szilikon spray is belefér amivel átfújom a motort újszerűre
szerencsére azóta sem jelentkezett
szerintem nem kopik le. de ez az én véleményem.
Simán lekopik annyi Km alatt a festék... Enyémben 2200km van és hasonlóképp néz ki.
igen . azért is osztottam meg veletek :)
Nagydigi 520-asa viszont patika , mégsem marnak rá az ár miatt.

http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
lehet eldőlt és lecserélték

ha tényleg 2000 km es lenne, már a meghirdetés napját elvitték volna
A dekniről meg az állástól lekopott a festék
Van itt valakinek elso generacios 990 superduke-ja?
egy szép csodabogár. 2000km -rel

http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...

Keresek Behr 4,25 ös fekete hátsó felnit,heggesztett , törött , összevert nem érdekel.
ltten van-eegy szépség 4ezer juróért
130óra, új gumik,új olaj,légszűrő. Penge!
Korábban 4500ért adta
Helló!
Eladó KTM adventure benzintank!
Ha valakinek kéne:vagy ismer olyat nekem 950-en volt de 640-en is jól mutat.Gyári:15-piz
szivesen.