Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
2005-ös KTM 250 SX-hez keresek első kereket, kipufogódobot. köszönöm
Ha valakinek a tudomásában van olyan 950sm ami lehet hogy eladó de még nem hirdetik kérem ossza meg velem
http://support.ktm-parts.com/e... ez alapjan mindent kilehet deriteni! ;) alvaz es motorszamok evj szerint.
2002es mar uj vazas,akkor volt a valtas. Ugyan ez a telom van es vazam es az enyem 00`. Mondjuk az enyem sx, 04`-es idomszettel sxf tankanal.. Osszevalogattak az enyemen is gazdagon..
02
Na látom már másnak is feltűnt.
Ez egy elég öszvér EXC.A váz meg az első teló 2001 vagy 2002-es a többi 2005 utáni a blokk meg kitudja mikori Hanyas évjáratként hirdeted?
Hali!
olyan problémám akadt,hogy egy KTM Duke 125 motorom van és az a problémám,hogy menet közben van hogy magától megáll a motor és ha leveszem a gyújtást és vissza rakom pöcc röff és megy tovább,de ezt egyre gyakrabban játsza. Valami segítséget kérhetnék,hogy mi lehet a probléma?
Szia nem ez saját felhasználásra építem újra 92 az új gyujtó tekercs
Szia ktm lc 400 ba kellene amit 220 ért adnak ?
Most akartam szólni neked,hogy mit találtam! Erre fel........te vagy az előzmény.
van vagy 5 db
drz400@citromail.hu
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek egy eladó karbon bilincse Akrához?
A keskenyebbik kellene,vevő lennék rá.
Üdv.
Valaki esetleg meg tudná mondani mekkora szelephézag kell az 520-as exc-hez? (2002)

Na meg ha valaki tudna eladó matrica szettet rá az érdekelne! :)
Van valakinek eladó amal sem sweden.gyujtó. tekercse ?
20/2181914 fraja@freemail.hu
Szia Janó!
Tudnál adni egy elérhetőséget? Szeretnék kérdezni valamit.
Nagyon jó videó profi résztvevőkkel jó hangulattal, itt látszik miről szól a hétvégi hobbi enduro!
A gyàri méretet tedd vissza azzal a legtartòsabb!
Meghajtod 2-3szor az ont, majd teszel bele egy majdbem derekszoget,aztan beledugod a hengerbe a gyertya lyukanal ugy h megkeresed a henger es hengerfej talalkozast vele. Berugokar meglok majd kihuzod es mered a tavolsagot
forrasztó ónnal pl