Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

merre vagy az országba?

narancs sm sárvédőm vhol porosodik...
Sziasztok ! Fejidomot keresek kompletten . És narancssárga Sm sárvédőt .
Azt se tudod hogy mit állitasz, de megsértődni azt tudsz... Esetleg ha ott kezdted volna hogy egy gyári manual szerint beleteszed a megfelelő olajat, és a leirt légrést a gyári beállitásokra vissza állítva.

De az is érdekes hogy egy gyári 80 kilos futómű a 100 kilodnál kemény...
Hát azt már látom, hogy rossz helyen próbálok okosodni! :) És köszönöm az építő jellegű válaszokat, kurvanagyok vagytok!
Meg azt sem ahogy látom hogy eddig mit is állított és hova
A legegyszerűbb ha elviszed olyanhoz aki ért hozzá, és (bár szarból várat nem lehet) de megpróbál neked használható futóművet faragni.
Tekergette ide-oda... De attól még a szétkopott/letagadt szelepek nem lesznek jók, meg a azarrá tört dzsuvás olaj se javul meg, de ő ezt még nem tudja
rendicsek
OK,reggel hívlak.
megcsörgetelek.
Adatlapomon megtalálod az e-mail címem,dobnál oda egy elérhetőséget?
Kösz
60 cm mester. ha nem néztem el a számokat.
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni, az exc 525 02-es évjáratú motornak a hátsó teleszkópja egyezik e a 02-es évjáratú 250-es sx-ével tehát a lényeg hogy az 525-ös exc hátsó telója egyezik e bele ? :)
Hy
Ezt a távolságot mérd meg légyszi:
volna itt egy sm szett ktm be gyári behr hátsó 5 coll. elsö 3.50. plussz elsö tengely.
Konkrétabban?
A beállításokkal variáltam.
szia. 50 cm es a karnál.
Aztán hogyan puhítottad?
Hol szoktatok motorozni?
Köszi, de az edződéssel nincs gond, a motorral viszont van! :) Abban kéne a segítség! :)
RC8 2008 narancs fekete nagyon sűrgősen eladóó!

Érd: Adatlap!
Nehezen tudnék róla rosszat mondani,típushibája az alsó kuplungmunkahenger ami olyan 25-35ekm-ként cserés,de nagy valószínűséggel már a kinézett darabon is le van cserélve olyanra ami bírja.Esetleg még az elektromos benzinpumpa vacakolhat,ahelyett meg én pl vákumosat raktam.
Igényli a min 180cm-es tulajt.
Ha kell még több infó keress meg.
Sziasztok!

KTM 950 Adventure mennyire megbízható szerkezet? Milyen típushibái vannak? Váltani akarok, és ez tetszik, mert nem csak úgy néz ki, mintha terepre is jó lenne, hanem jó is, ráadásul lóerő is akad benne, ha ébben aszfalton kergetőznék. Köszi!
Én is ismerem, tavaly meg idén is motoroztunk együtt. Kiment angolba és azért árulja a lüke. Pedig mondtam hogy egy ktm et nem szabad eladni.