Szevasztok! ktm exc 520 as motoromhoz honnan tudok szerezni kuplung acéltárcsát.35 fog van a tárcsán, sehol nem találok komplett kuplung is érdekel exc 520 2000 évjárat
Van benne olaj mert még nem folyt ki, drága olaj mert barna színű!
A légrést azt mihez mérjem? Szelep nincs rajta így nem is tud letagadni, csak csavarok vannak de azokat lehet tekerni.
Modorról? Ki bántott itt téged hülye gyerek, azt sem tudod melyik a motor eleje meg hátulja aztán te kérsz segítséget! Puhítottad hogyan hol? Tekergetted mit, mikor azt sem tudod melyik csavar mire való! Itt keresel hozzáértőt hát azt nem fogsz találni, tán az országban is van vagy 4 aki ezt elmondhatja magáról vidd azokhoz meg+ 1 motor árát és akkor jó lesz! Azért lásd a segítő szándékot is ha eddig nem sikerült még 1-szer megkérdezem most már konkrétabban: milyen olaj van benne most, mennyi a légrés, hány N/M-es rugók vannak benne, a rugó előfeszítés hová van állítva, a szelep állítók nincsenek leragadva, a csúszógyűrűk kopottak e,? Na ha ezeket megválaszoltad akkor várjál itt segítséget laikusoktól mert mi sem értünk hozzá, ha viszont ez nem megy akkor keress rá a működésére vagy arról kérdezz!
az az egy biztos hogy eddig az összes motorom futóműve szar volt vétel után, hiába tekergettem szar is maradt
csika művek után meg mind jó lett mert hiába is szedtem volna szét úgysem látom rajta mi a szar, szóval kár is lett volna vele kínlódni
mivel mind ilyen házilagos kókány takony melókkal volt "felújítva"
Azért kérdeztem hogy merre, mert nem sok időm (kedvem) van bajlódni a postázással.
Maradjunk annyiba hogy hétvégén előásom, ha addig nem találsz közelebb akkor beszélünk a részletekről.
Ha futóművekről nem is, de modorról úgy látom tudnék, Nektek "Okosoknak", és még a két nap se kéne hozzá!
De azért köszi, inkább télleg keresek egy hozzáértőt!
1000/db
A légrést azt mihez mérjem? Szelep nincs rajta így nem is tud letagadni, csak csavarok vannak de azokat lehet tekerni.
csika művek után meg mind jó lett mert hiába is szedtem volna szét úgysem látom rajta mi a szar, szóval kár is lett volna vele kínlódni
mivel mind ilyen házilagos kókány takony melókkal volt "felújítva"
Maradjunk annyiba hogy hétvégén előásom, ha addig nem találsz közelebb akkor beszélünk a részletekről.
De azért köszi, inkább télleg keresek egy hozzáértőt!