Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, az aksi sarukra.
A bikázást hogy csináltad, közvetlenül az önindítóra tetted?
Ezt most nem értem a gyári drága ebből meg tartalékot is veszel mintha úgy fogyna mint a napi kenyér. De hát nem kell mindent érteni.
Velük már beszéltem, de nincs nekik. Albertirsán rendeltem 12800-ért, keddre megjön és helyben is 10ért, így lesz tartalék is.
SKF-ne túl kemény az edzése, hajlamos kipattogni. FAG csapágyat azért nem akarok, mert ha ha már beletolok 350 ezret a blokkba, nem merek kockáztatni. Ezért a japó!
http://www.lodixtrade.hu/webar... http://www.fenyocsapagy.hu/ind..., Próbáld ezeket hátha, de hidd el nem véletlenül annyi a gyári!
Mert az japan minőség, vagyis minőség.
és miben tud többet a koyo mint az SKF vagy a FAG? h neked csak az a jó?
Így van.
Nagyon normálisak.
2 max 5nap.
Gyári az van 19e/ db. De én koyo-t vagy ntn-nt szeretnék bele.
Koyo-t találtam albertirsán 12e-ért, helyben 10 lenne, csak nincs raktáron. Majdnem félár,azért nem mindegy...
Motul 5100 10w-40
Ha rúgásra elsőre indul hidegen is akkor az indítás fordulatszámában van a baj, ami aksi, önindító, vagy valamelyik kábeled érintkezése miatt van. Olaj milyen van benne?
Ezt kétlem de ha Kecskeméten megrendeled 2 nap és itt van!
Szerb-busztok!
Valakinek lenne polcon Koyo NJ206 ECP C3 főtengely csapágy?
Csak 1 db van az országban, és fene tudja mikorra jönne meg.
Üdv!
Következő a probléma.
EXC 400 2001. Hidegen nem indul önindítóval. Rúgásra elsőre. Melegen akár pöccre is, de néha többet tekeri. Aksi jó, nem esik 11v alá indításkor. Rábikáztam autóról, így nehezen, de elindult hidegen is. Töltés van, generátor most lett tekercselve.
Ötlet valakinek?
Fából vaskarikát nem vagy semmi!
Ez olyan tuningos, mennyivel mén jobban véle a moci?
semenyi kerekem nem marad! de ács vagyok. majd faragok bele valami fa küllöset. :)
Eladó egy kifogástalan állapotú Keihin FCR 41 karbi. Érdeklődni: giraffe64@freemail.hu
Sziasztok!

Keresek hűtővédő keretet 2005-ös Exc525-re.
Valakinek van elfekvőben?
És milyen színű a kapitány szeme?
Ha eladod ezt a 2 kereket akkor neked mennyi marad?
Adatlapomon rajta van!
Adsz egy mailcimet?