660Peníssz:.
Én elhiszem hogy szerinted nagyon vagány vagy ezekkel a beszólásokkal, de én nem annyira értékelem.
Én is láttam a tel. számot akármilyen hihetetlen is.
Egy egyszerű kérdés volt, nem értem hogy ebbe most miért kellett belekötnöd. Így biztos kerekebb a napod.
Na de mindegy is.
Akkor legalább a felhasználói nevet adjátok meg, hogy meg tudjam keresni. Nagyon sok időm nincs várni:S
Ebben a jó időben halálra vagyok ítélve ha nincs motor. :(
Tudjátok az a baj, hogy bizalmatlan is vagyok.
Jóska bácsinak sem adnám oda a smart tv-t, hogy javítsa meg, mert nem ért hozzá. 3 éves motor. A neten csak a tesztek vannak róla, hibáit még nem találtam meg. Szervíz könyv sincs fent. Mintha még nem is létezne. :( Ezért lenne jó egy ktmista:D:D
Messziről kerüld azt a szerelőnek kikiáltott emberpalántát.
Sőt ha jót akarsz az ismerőseidnek, akkor figyelmeztesd őket is.
Nem az a baj hogyha hülye valaki hozzá, hanem az hogy hozzá is nyúl...
Én se vagyok szerelő, az alapdolgokat, és a kopókat kicserélgetem magamnak, de amibe nem vagyok biztos, vagy nem értek hozzá azt biztos nem fogom barkácsolni...
De ott már a toronyba van a probléma...
Ha ilyeneket mond neked.
Nem forralja. Csütörtökön öntöttünk bele, akkor maxon állt, most lassan a minimumhoz közelít.
A szervíztől egy kicsit féltem, hogy nagyon drága. Valaki tud nekem Bp-en vagy Pest megyében egy megbízható szerelőt ajánlani?
Hát szerintem sürgősen válts szerelőt
Eleve nem normális dolog ha egy bármilyen motorból is szivárog valami, vagy eltűnik a víz stb...
Éőleg hogy még 4éves sincs
Az meg hogy ezt ő így kezeli, hát az a saját szégyene.
Pláne hogy még meg is győz hogy nyugodtam mászkálj vele, ha nem zavar hogy ráég az olaj...
Jah mert az persze valahonnan el is tűnik ugye a vízzel együtt
Valami nagy idióta lehet az illető.
Bár nem vagyok egy nagy motormágus, de ha a vized is eltűnik, azt okozhatja az átégett, vagy rossz hengerfej tömítés.
Az meg hogy az olaj is szivárog, az szintén lehet tömítés probléma.
Nem forralja a vizet? Vagy olyan drasztikusan nem fogy?
Ezek totál nem normális dolgok, és a helyedben tuti hogy keresnék egy hozzáértő szerelőt, és elvinném még mielőtt jóval nagyobb baja lesz.
Az ilyen idióták miatt van tele a piac összetákolt motorokkal.
Még egy szar bicajt se támasztanák be a mühelyébe, ha egyáltalán van neki, nemhogy egy motort.
Am Ktm kereskedérben/szervízben tuti tudnak hozzá rendelni.
Sőt meg is csinálják.
És még a végén használni is tudod majd.
Először is válts szerelőt, másodszor meg mivel KTM-ed van bármelyik KTM márkakereskedőnél vegyed meg a gyári tömítéseket ne az utángyártott netről rendelt kitudja milyenekkel rakasd össze.
Van egy 2012es ktm duke 125-ös mocim. A motorblokknál kiment egy tömítés, amikor megvettem a szerelő kicserélte azt. igen ám csak utána tovább eresztett, és elmondta, hogy hengerfej és hengertalp tömítést vegyek. megvettem e-bay(remelem nem lesz szar) mivel magyarba sehol nem találtam neten, csak hallottam egy olyan, hogy speckó összeszorítás kell neki, mivel mindig szivárogni fog. Azt mondták, hogy amiért meg lett bolygatva a felső tömítésnél, ezért kezdett el ereszteni lejjebb is.
A bajom! Folyamatosan tűnik el a hűtővizem is:( Lehet befolyással?Hallottam olyat, hogy gőz formájában távozik el. Milyen bajt tehet ez nekem? Be vagyok tojva, mivel előtte egy rs apriliám volt, melyre a gatyám ráment.
Normális ez? Azt mondta a szerelőm, hogy nyugodtan járhatok vele, ha nem zavar, hogy ráég az olaj a mocira.
Hozzáértők véleményére lennék kiváncsi.
660 SMC illetve 625 SXC között vacilálok. Melyikhez jobb az alkatrészellátottság, melyik megbízhatóbb, mire kell figyelni, mik a típushibák, egyszóval melyiket és miért ajánljátok inkább?
Előre is köszönöm a válaszokat!
üdv srácok valaki tud segiteni ? milyen karbi van a KTM exc 520 2000-2001-es évj motoron? számát h leirnátok megköszönném,
sztem az enyémen valami kókány karbi van, Keihin de nagy sárga szivato kar,vagy 5cm es és fölfelé kell huzni.nem hiszem h ez a gyári
A szép NAPPAL már ELKÉSTÉL...ESTE van...nagyon is...SZÉLES út meg csak a HÜJJÉKNEK kell...