fel kell tölteni hts2000-el
ha nem cserélsz villát tökmindegy mivel gányolod, aztán a hts-t otthon is rá lehet kenni
én egy repedt felnit forrasztottam vele évekig bírta újbóli törés nélkül
Akkor viszont van fedezetlenségi díj a biztosítónál, lehet célszerű lenne egy üzembentartó váltás. De ha a műszaki érvényes, akkor csak új biztosítás és rendben. Ha lejárt, akkor sem kell kpm, bárhol vizsgáztathatod.
Ha nincs érvényes műszaki, nincs útvonalengedély, csak utánfutó. Ha végleg ki lett vonva, akkor csak kpm-nél lehet vizsgáztatni és oda kell km óra állás!
Tartósabb mint a 125/200-as mert nem csinál vele a gazdája naponta Speedtestet mindegy egyenesbe. Jó választás, láttam már 40e Km-el 390-et, csak a hátsó főfék munkahengerre meg az önindítóra panaszkodott a gazdája. Az önindító hangosan kezdett el indítani, majd nem indított, ez volt kb 30e km-nél. A fékmunkahenger elkezdett könnyezni, de valami csereprogram keretében javították (csak a féket).
Biztosítás nélkül nem csinálnak műszakit, és nem is írják át a motort. A régi rendszámra (ha le van adva) kötöd a biztositást, és mikor megkaptad a szép új rendszámot akkor átiratod a biztosítónál.
Ne kevere meg itt őket a mindenféle kivonással! Amúgy is ki vagy te? Megmondta az ocsmányirodába a hölgy hogy viheti, és ha megmondta akkor megmondta... Ezt minden rendőr el fogja fogadni indoknak.
Hú de nagy kalandba vagytok itt páran! Először is azt kéne tisztázni a kivonás végleges vagy ideiglenes volt, gondolom végleges mert akkor kell a rendszámot leadni, ideiglenesnél nálad marad. Na most ha végleges volt akkor csak hatóságira viheted. Lejárt vizsgával ha van rendszámod és vizsgaidőpontról visszaigazolásod akkor mehetsz vele, de hol hallottatok olyat hogy gépjárművel rendszám nélkül lehet közlekedni!
blokk 140 e ft
magura kuplung kompletten 35 e ft
idomok 3 e ft-tól
stb stb
06 30 635 9305
ha nem cserélsz villát tökmindegy mivel gányolod, aztán a hts-t otthon is rá lehet kenni
én egy repedt felnit forrasztottam vele évekig bírta újbóli törés nélkül
Se CIKKSZÁM...se SZALONÁR...szerintem elég emberi...és BARÁTI... és nem utolsósorban KÖLTSÉGKIMÉLŐ...
Jó munkát hozzá! HALI!
Nincs valakinek 03-07 közötti exc oldalsztender porosodóban?
Emberi ajánlatok érdekelnének, a szalon és cikkszám ajánlatokat átugorhatjuk!
Kösz!
Utólag is Köszönöm a Km-óra spirátlt.
Minden Ok.
Szép Napot.
Érdeklődnék szerintetek mennyire megbízható a Duke 390-es 1 hengeres 4 szelepes motorja. Véleméyek róla?
Előre is köszi az infót.
Balázs