NEM repes ott SENKI...ha ijjen történik...de ez HASZNÁLT motornál sajnos BENNE van...
Mondani meg mondhat BÁRKI bármit...meg kell NÉZNI és AKKOR dönteni...SOKMINDEN látszik azért egy MOTORON hogy milyen lehetett az ELŐÉLETE...de BELE senki nem LÁT...
Amúgymeg ÚJKORÁBAN se volt ezekre GARANCIA...nem SOKÉVES használat után...
De a rejtett HIBA,TÁKOLÁS az más...és MÁS a megitélése is...
nekem ez egy csere gyujtás volt . amég a régi gyujtásomat megtekercselték. ezt azért vettem hogy tudjam addig használni a motorom. anyiért adom amenyiért én vettem. 30 forint.
szia.ebben a dologban tényleg nincs több szerintem,már kár beszélni róla,de leírok egy konkrét esetet.haverom elment egy hirdetésre tolna megyébe,első gazdás crf-x et megvett,gyönyörű hibátlan állapotban,kevés kilométerrel.még a tulajnak volt szerencséje azt kell mondanom,mert még a próba kört kibírta,haza szállítoták,20km ment,vele ,és szétesett.alig menthető volt a blokk,de használt motorról lévén szó ,nem nagyon tudsz mit reklamálni.azt azért hozzá teszem korrekt normális embernek tűnt a tulaj,bár csak pár kérdés erejéig beszéltem vele telefonon,de haverom elmondásából is ez jött le.
A téli szezonra gondolsz?
De ha Te megvetted volna a múlthéten mint korrekt állapotú motor és az első motorozásnál "beállt" volna a motorja....nem hiszem,h repesnél a boldogságtól....
5 hónap az majdnem egy SZEZON...annyi IDŐ alatt ki lehet CSONTOZNI BÁRMIT...sok kilométert,üzemórát bele lehet TENNI ennyi idő alatt...és BÁRMI elromolhat ezidő ALATT...
jaja vágom, beszéltem kinnti tulajjal is neg ocsmányirodával is és mondták h cumedli van.. osztrákba mentünk jöttünk, kb ennyi volt 1 nap se volt az egész..
Az olasz embereknek ugyan úgy szívás. A baj, hogy ott is olyan "szakemberek" hoznak rendeleteket akik elméleti síkon mozognak és a gyakorlati megvalósításról fingjuk sincs
én beszéltem telefonon veled régebben olasz motorral kapcsolatban, meg janóval is, és olyan vonyolultnak tűnt h inkább kimentem osztrákba és hoztam onnan 1et.. :D az olasz meg bassza meg a motorját.. :(
Nem éri meg jófejnek lenni... fillérbaszó okos "majd én magamnak megcsinálom" az emberek jó része. Próbálsz neki segíteni, leugat, majd pár nap múlva van pofája felhívni, hogy "hát tudnál segíteni"...
Hogyne emlékeznék ha meg elfelejteném kb. 2 naponta jut 1 telefonon! Na ott és ilyen helyen kell okosnak lenni, sajnálni meg senkit, téged fog valaki NEM, csak azon lovagolni mennyit húzol rajta! 1 darabig akinek tudtam segítettem de pár csalódás után már ez is teljesen megszűnt!
Emlékszel a behozós topikban az okosokra?! Tegnap Rómából az okmányirodából hívott egy srác, hogy vett egy motort és nem akarják megcsinálni a papírt mert valami cmr-t kérnek tőle és az mi Csóri, komolyan megsajnáltam
A SOK szarevő olcsóPROLI menjen a picsába...nincs ITT semmiféle KUPECKEDÉS...akkor KENYERET se, meg SEMMIT se vegyen...mert ennyi ERŐVEL a boltos,a pék,vagy BÁRMILYEN más KERESKEDELMI tevékenyéget folytató SZEMÉLY,CÉG is KUPEC...mert ÉRTÉKESÍT valami TERMÉKET és keres RAJTA...mert MINDENKI keres...az BIZTOS.
a PROLI azt hiszi hogy a PÉK olcsóbban adja NEKI a kenyeret mint amennyibe neki az ELŐÁLLÍTÁSA került...mert JÓTÉKONYÁSGI intézmény MINDENKI...hát persze...álmoggy PROLETÁR...
Mondani meg mondhat BÁRKI bármit...meg kell NÉZNI és AKKOR dönteni...SOKMINDEN látszik azért egy MOTORON hogy milyen lehetett az ELŐÉLETE...de BELE senki nem LÁT...
Amúgymeg ÚJKORÁBAN se volt ezekre GARANCIA...nem SOKÉVES használat után...
De a rejtett HIBA,TÁKOLÁS az más...és MÁS a megitélése is...