na ja.. az biztos.. a 250 es EXC! na az a fasza onnan indul minden, ahhoz meg az smc hez hasonlítunk mindent! milyen google mappos 690 el mentél te ami még sztár volt? már elfelejtettem
Gondolom ezekhez hasonloan sok alkatresz van mint az SChez :). Amugy nem rossz valasztas. De ugy tudom ez az elso szerias szurke blokk, aminek azert vannak gyerekbetegsegei. De igen, hasonlo motorra gondoltam. Tervben van meg, bar nagyon nem hajlok ra, egy drz sm, bar az elegge fingul mehet.
Azt akartam jelezni, hogy legalabb 500ert, azalatt hulladekok vannak. Inkabb vmi mergesebbet szeretnek ezeknel. Van egy 620 SuperCompom, de az most beteg, amelle kene valami, vagy ahhoz egy donor :)
Mert a ledesnek külön van testelése. Azt kösd testre a másik 2-t meg rrtelem szerűen kösd be. Amíg bent volt a visszajelző addig nekem is egyszerre ment mind a 4, külön elkenálkást kellett volna bekötni, de amint kivettem a visszajelző izzót jó lett.
nézd meg a kapcsolását
egyes relék(kapcsoló is) külön vezérlik az első-hátsó izzókat
a relén belül általában simán össze van kötve a 2 kivezetés ami az izzókhoz megy
Nem kötözködésképen de, had kérdezzem már meg, nem egyszerűbb elvinni egy villamossági szerelőhöz aki esetleg ért is hozzá?
Neki álltál olyasminek amihez fogalmad sincsen!
Egy kis segitseg jol jonne!A problema a ledes index szapori villogasa!Vettem ledes index relet de onnmagaban nem mukszik csak ha a gyari relen kertesztul kapja az aramot...Mondjuk hulye vagyok ehez ugyhogy ha nem volt eleg vilagos akkor ez ennek tudhato be
Nekem is volt 520-am, imádtam. Most egy 550 bergben vagyok nyakig benne. Váltócsere+komplett dugattyú,persely,hajtókar-- kész vagyon, főleg, hogy szinte csak gyári cuccok vannak hozzá. Pl. hajtókar 107e
Addig Husky-zom...
Te csak álmodozol arról hogy ilyenekkel mehessél!