Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éljenek a kupecok yeaahhhhhhh
Na neeeee mán te is kupec lettél, mivé lesz-tesz ez a világ!
2000 Ft?
90% hogy van nekem EGY valahol...meg kéne KERESNI...

Mennyit ÉRNE meg NEKED?
Sziasztok, 2003-as 640-es Prestige airboxába való szűkítőt keresek. Képet mellékeltem, hátha meg van még valakinek. Üdv
Kis huncutka miatt nem ment a masina (`04 625 SMC)
Bocsi ezt elfelejtettem.
De minimum 6 os pisztoly kell, mert a többi csak langyosít
Ne haragudj sx-F....
Nehogy mán átfúrd, azt úgy kell hogy ráteszed egy csőre és az a része felfelé legyen ami most kívül van és hegesztő pisztollyal melegíted de pont középen ahol az esztergált hegy van addig melegíted míg szépen be nem csöppenik. Így szép esztétikus lesz!
Nincs 2010-es SX 450...
BELŐLED még ŰRHAJÓ fejlesztő MÉRNÖK lesz ÖCSÉM...BÁMULATOS a problémamegoldó KÉPESSÉGED...a LOGIKÁDRÓL nem is beszélve...
Sziasztok! Bocs az off-ét! Sx 450 2010-es milyen olajat tegyek bele? Nem találtam sehol kielégítő vállaszt.
Sziasztok!
Husabergben volt, de elvileg jó KTM-be is.
szia. mennyit kérnél a kerékszetért cakk pakk ? vagy adsz egy teloszámot ?
Köszi, ez lesz a megoldás.
Lenne még egy kérdésem. Szivárog az olaj a kémlelőnyílás tömítésénél, ezzel lehet valamit kezdeni? Mármint a tömítést lehet külön cserélni? Bocs az amatőr kérdésekért, nemrég kezdtem a motorozást.
https://www.ktmworld.com/#/KTM...
Sziasztok!
Van egy pár vadi új ktm felnim 2014 es eszüst.
Ha valakit érdekel írjon.
Köszönöm!
06203342266
fúrd ki és készen van
Már sikerült szereznem egyet de azért a telefonszám az érdekel!
szia.ha van rossz,megjavítják,most csináltattam egyet,és hibátlanul működik.ha ell tudok számot adni.
Sziasztok! Tengelyvédő gomba kapcsán kérnék segítséget. Az első tengelynél van egy zárókupak, ezt le kell cserélni, vagy ti hogy oldottátok meg, hogy átmenjen rajta a menetes szár?