Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy szintén nagyon kevés km.-es motor volt, Németből, már bánom hogy eladtam, most jó lenne a Fiamnak ez mellé, vagy helyett!
Üdv!

Eladó 2 pályanapot használt Brembo szinteres utcai-pálya(SC keverék) fékbetét. Amihez biztos jó: SMC 625, DUKE II 640, LC4 SUPERMOTO, SMC 660, SUPERMOTO 690.
http://moto.brembo.com/en/deta...
8500huf.- postával! vagy személyesen Kecskeméten is átvehető Május 16-17.-én.
Most is Halas környékén van. Nagydigi-től származott, én csak papíroztam és karbit cseréltem rajta.
Ez a Motor nem halason volt, vagy van?
Olyan ismerős
TEcsak ne sírd VISSZA azt a TÁKOLT valamit...örüjj hogy megszabadultál TŐLLE...MARATONI futam volt az is...és biztos hogy NEM akarnál nekifutni MEGINT...
Gratula! Ha még meglenne az adventure, elcserélném...
Túl precíz vagy! 5 ös pontozóval és 10 kilós kalapácccsa kell azt az ellenörző furatot gyártani.
Persze hogy tudunk SEGÍTENI...

ELLENŐRZŐ nyilás...FURAT...ha NINCS,akkor CSINÁLNI kell...

JELEN esetben a KUPPLUNGDEKLI alsó harmadába...oda a RACSING felirat alá...KÖZÉPTÁJJRA...minimum TÍZES fúróval...aza BIZTOS...ha azon gyön ki az OLAJ akkor minden OK.

Remélem segítettem,jó MUNKÁT,sok SIKERT!
Hali, a tulajdonomba került egy 150-es Sx 2009 és em igazán jövök rá hol tudom ellenőrizni a váltó olaj szintjét Tudna valaki segíteni?
"Aluminium spacer"-nek az összes telóban kéne lennie? :D
Kriszgörcs ineksön:
http://youtu.be/NpCubYprqFQ
Savanyú a BENZIN PROLI? EZ nálad ÉLETszerű...mi? Hüjje vagy mi?

Tegyük fel hogy az IDOMOKAT leveszik és ELTESZIK...de a TÖBBI részével a motornak micsinál te HÜJJEJÓSZÁG? KImegy vele kerék nélkül meg VÁZ nélkül motorozni vagy mijjafasz? A vázon,teleszkópokon,felniken stb NEM láccik a használat ugye? FŐLEG ha forognak vele a SÁRBAN mint a KANdisznó...

Tanuld meg: az OKOS hüjjéskedhet...de a hüjje NEM okoskodhat...
Szép. Ezt se nagyon kell eladni már.
Egy valódi kincs... Egy jó darabig csak használnod kell.
Nem mindennapi darab , volt ideje kipihenni magát úgyhogy most akassz neki!
-fejidom 12 e
-indexek 1 e
-tükrök 5 e
Nem baj,jó ez nekünk ez az új idomos leharcolt vaczak!
Ezt is értem, de mi alapján volt eldöntve, hogy melyik motor hány fogast kap. A tulaj így tudta kérni, vagy random ilyet kapot
Nem mondtam hogy nem jöhetett ki mással.Én azt állítottam hogy 45-össel jött ki a sajátom és gondolom a janó tulajdonában lévő is.
Akkor hogyan van ez?
3 féle lánckerékkel szerelhető, de azon belül is más fogszámokat hoz az alkatrész lista.
18-19-20as
Nem kimondottan erre az új motorra írtam amit megkérdeztem, hogy miért ilyen a lánc feszítő állapota, mert láttam, túl hátra van már tolva így is
Ezen látszik, hogy szép és új motor, még a féknyereg matrica is rajta van, nem csak a kuplung fedél Motorex matrica

Kérdezni meg kérdezhetsz nyugodtan, max nem tudom rá a választ. De azt a csavar levétel dolgot meg általába mondom, mert fel lehet tenni egy vadonat új csavart is jó illetve szarrá kopott románpiacosbóvli szerszámmal is, lesz különbség.