Pont magamból indulok ki
A husky alig megy és mégis benne van évi 20 óra pedig sokszor hónapokig be sincs indítva
A Harlem más dolog, az dísznek van csak
Van a baráti körben olyan ember akinek az anno 6 millios harley (2006 os) 700 km van. Nem rég vittem műszakira, ott se akarták elhinni csak miután vissza keresték az eddigi műszakikról a képeket.
A másik haverom (ő mondjuk használtan vette az exc-t) tavaly 5 órát motorozott vele, idén meg még be se indította.
hiszen ez teljesen életszerű hogy megvesz az ember egy motort több milláért és nem használja csak nézegeti.........
és ugye az meg nem eshet meg hogy vétel után egyből elpakolgatják a gyári idomokat meg a többi kacatot és csak a vétel előtt kerül fel ismét a motorra
Üdv mindenkinek! Én itt új vagyok,néhány hónapja figyelem a fórumot, nem is nagyon akarok okoskodni, Jano motorját nézve tényleg nagyon szép, vagyis inkább hihetetlenül Faxa! Eddig úgy gondoltam ilyenek már nem nagyon léteznek. De....! 2014 karácsony előtt néhány nappal egy gyűjtő Barátomtól hozzájutottam egy hasonló paraméterekkel rendelkező :2002-es 520 EXC-hez, amibe 28 üzemóra volt. Most is még csak 36 van benne, s kaptam hozzá supermoto szettet is amibe 150 km van. és igen , léteznek még ilyenek! Ja és magyar papiros! Szép estét mindenkinek!
sziasztok.egy nekem fontos kérdésre szeretnék választ valakitől,aki megtudná nekem mondani,hogy 2003-ban,mennyibe került egy 450 exc.akár rendszámozva is,ha valaki vett ilyet,és még emlékszik rá.köszi.
Lánckerék meg 45-össel gurult ki a szalonokba ez tuti.Úgyhogy ahhoz tényleg nem nyúltak.
Valakinek van esetleg 450 sx-f re gyújtástrafója(2009)? hátha...
előre is köszönöm!
A husky alig megy és mégis benne van évi 20 óra pedig sokszor hónapokig be sincs indítva
A Harlem más dolog, az dísznek van csak
Van a baráti körben olyan ember akinek az anno 6 millios harley (2006 os) 700 km van. Nem rég vittem műszakira, ott se akarták elhinni csak miután vissza keresték az eddigi műszakikról a képeket.
A másik haverom (ő mondjuk használtan vette az exc-t) tavaly 5 órát motorozott vele, idén meg még be se indította.
és ugye az meg nem eshet meg hogy vétel után egyből elpakolgatják a gyári idomokat meg a többi kacatot és csak a vétel előtt kerül fel ismét a motorra
Köszi az infót
ha jól emlékszem:2 mill. környéke volt. A 450-es Husaberg, az új blokkos 2004-es, akkor még reg. adó nélkül 1.960e. volt.