Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem tudhatom, csak magunkra gondoltam mivel már illettek minket ezzel a jelzővel!
Akkor meg szerencse
azt mondod kupec volt akitol vetted?
Itt van az 1-ik!
Úgy is kell, mivel a kupecek úgyis becsapnak mindenkit!
Mindenki a maga szerencsejenek kovacsa
En mar az elejen mondtam neki hogy hagyja.hozatok neki ujat
Nem vagyunk egyformák és létezik ilyen is most is tudok még kb. 4-et.
Akkor gondolom a cimborád hívott már nemrég, és ha valóban ua. a motorról van szó nem csodálom ha nem lett az övé mert kb. 4 kérdése volt ebből 2 hol vettem és mennyiért. Te valóban sokat tudsz így oktasd ki ha valami kell nem vakerálni, variálni,alkudozni kell hanem menni érte és kifizetni az árát!
Ez se normális hogy 2005 óta nem motorozott vele Helyette bukott rajta egy millát meg amennyit romlott a jó magyar forint.Amúgy szép ilyet látni.Kár nem az enyém meg nem 525
ismerhetnel mar hogy tobbet tudok mint kellene
Ezt miből gondolod rá van erre írva ez melyik és honnan származik?
Csodalkozva nezem hogy hozzad kerult
Az elado felre tette baratomnak mint elso erdeklodo.de nem tudott elmenni erte.mert elvitte szervizbe
erdekes jelenseg
Mivel gyárilag 45-ös lánckerékkel szereli, aztán ha kiveszel belöle, hogy teszel rá nagyobbat ha neked az kell!
A lánc elég nagy? Megvan nyúlva, vagy ki kellene venni 1 szemet?
Apropó:
Lc4 kerekek is jók lennének csak tengelyt vagy távtartót kellene módosítani? (pontosan mit és melyik modell egyezik meg tökéletesen mondjuk a 2007es EXC-be?)
Keresek:
EXC 450-hez Supermoto szettet, elsősorban a jelenleg piacon nem szereplő kerekek érdekelnének.
elől 3.5 hátul 4.25 széles kellene, ha lehetséges akkor féktárcsákkal és még kopásjelző felett levő mintázattal 100-120 környéki árral.
Nem kell nekem arany ráf és gyémánt berakás, csak ne üssön rázzon a felni és azért ne a méhtelepről mentett ütött kopott állapotú legyen.
Elvágod a régit, és a helyére beforrasztod az újat. Ahogy a gyermek kártyajáték mondja, színre színt, számra számot...
Szia

miféle módosítással tudok új gyémánt alakú lámpás fejidom csatlakozóit 2002-s évjáratú 520-s exc elektromos rendszeréhez?
Mind1ik forumon van egy okostolyas aki megmondja a frankot?
De elvezem ezt a netes szerelest is
Ne haragudj meg, de ha nem tudsz végig követni egy fémhálós csövet, és nem látod át a kuplung rendszert akkor ne is akarj szerelni.
Neki állaz légteleníteni, és az lesz a következő kérdésed hogy miért nem lett jó.

Ne kérdezz, hanem keress és olvass vissza, többet ér mintha kérdeznél.
Köszi , hogy így látatlanul minősítesz :)
Sajnos még nem volt hidraulikus kuplungom egyik motoromon se és egyszerűbbnek találtam elsőnek kérdezni minthogy mindent csavart tekergetni , hogy melyik az .
lehet biciklis volt eddig, aztán azokon nem mindig van külön légtelenítő csavar
Ha már a csavarját se találja akkor bezony bonyolult!
azért nem olyan bonyolult feladat ez a légtelenítés......
tart kb 2 percig