Nem teljesen tiszta számomra a mondandóból hogy mit is akar kifejteni a 660al kapcsolatban.
Azt írod hogy a 660 is csak 625cm3, ez téves mert 654cm3.
Csak a pontosság kedvéért, 2003 SMC660 megtankolt tömege 142kg, az LC4 640SM 163kg.
helló nem tudom hol élsz a marson? Az smc ugyan olyan mint a többi lc4 egy kapta fa! csak az smc d könnyebb 10kg mint a sima lc4 és más a karbija ,tankja meg a lengővilla ennyi, de nem 660 as te csak 625!És nem is 640 csak 625!Mindegyik olasz fostalicska csak tudnám ki találta ki ezeket a meg nem közelitő hülye számokat annyival kevesebb fizetést adnák nekik!
Sziasztok! Ha valaki ilyet keresne. Fejidom 2002-es exc 400-on volt.Légszűrőszivacs LC4-400 2001-2003-ig cikkszáma: 154110-
Hangtompító dob SX 250-en volt 2007 évjárat.
"Közben kiderült mi a gond valószínű oka.A mociban 2 olajszürő van.S ahogy a motor ki lett öblítve eltömödött részben így a hengerfejnek hiányos volt a kenése.De a motornak tuti nem lett baja.4 percet ha járt összesen és nem volt csúnya hangja,de zavart. "
Látom szépen megy a vita.Miután olajjal feltoltottem a motort vártam egy picit így az olaj eljutott ahova akart.Majd atforgattam minimum 30 szor kézzel. Nem egyből rúgtam be,hogy hadd szóljon.S a hang amit hallottam érdekes módon a kipufogobol jött.Össze volt törve a belseje és az zörgött.Nagyon figyeltem a plusz zörejekre úgy szúrtam ki ezt a plusz hangot.Bár az is érdekes,hogy vásárláskor nem vettem észre.Kivettem belőle az letört csövet és utána semmi plusz hangja nincs.Köszönöm a segítségeteket
üdv. volna egy eladó féknyergem átalakitóval és fékmunkahenger karral együtt. plus fékcsö is van. garantáltan minimálisan használt mindegyik. de ez látszik a képeken is. a kormány 18 e ft. renthall twinwall 999 es.
Csak December óta van nállam a vas, és nem sokat használtam még, ráadásul a hátsó már totál kopott.
Szóval nem sok tapasztalatom van, épp azért is kérdeztem.
Egyébként is cserés, meg a műszaki is lejár róla a hónap végén.
Köszi a válaszért.
Sziasztok! Lenne egy apró technikai kérdésem: 450-es RFS blokknál, ha némi olaj szivárog menet közben a blokk lélegeztető csőből az azért lehet, mert talán túl sok olaj van a blokkban?
a hondán a bendix márkájú volt a legjobb, ahhoz kellett legkevesebb izomerő
de ezt igazándiból a tárcsához kellene venni, mert ami az egyik anyagon jó az a másikon nem biztos hogy ugyanolyan lesz
Én most cseréltem.
Az enyémben a gyári KTM volt, de azt csak nagyon drágán tudtam volna megvenni.
Bremboból vettem az SX szériát előre-hátra, és nagyon jó, nem érzem semmivel sem gyengébbnek a gyárinál. Persze ez sem olcsó!
Érdemes kivenni azt ami most benne van, megnézni mi az, és ha elégedett voltál eddig vele akkor ugyanolyat venni.
Azt mondják a Goldfrenből is van jó.
Fékbetét csere előtt állok.
2000 Lc4 Sm. az alany.
Nincs még tapasztalatom hogy melyik fékbetét hogy viselkedik, de nem épp az olcsóbb kategóriát szeretném megcélozni. Esetleg ha valakinek van tapasztalata, vagy tud cikkszámot akkor ne tartsa magába
Előre is köszi.
áron alul
06 30 635 9305
Nem teljesen tiszta számomra a mondandóból hogy mit is akar kifejteni a 660al kapcsolatban.
Azt írod hogy a 660 is csak 625cm3, ez téves mert 654cm3.
Csak a pontosság kedvéért, 2003 SMC660 megtankolt tömege 142kg, az LC4 640SM 163kg.
tudtam, hogy vannak hülyék a földön de ennyire
Hangtompító dob SX 250-en volt 2007 évjárat.
Szóval nem sok tapasztalatom van, épp azért is kérdeztem.
Egyébként is cserés, meg a műszaki is lejár róla a hónap végén.
Köszi a válaszért.
59013030100
de ezt igazándiból a tárcsához kellene venni, mert ami az egyik anyagon jó az a másikon nem biztos hogy ugyanolyan lesz
Az enyémben a gyári KTM volt, de azt csak nagyon drágán tudtam volna megvenni.
Bremboból vettem az SX szériát előre-hátra, és nagyon jó, nem érzem semmivel sem gyengébbnek a gyárinál. Persze ez sem olcsó!
Érdemes kivenni azt ami most benne van, megnézni mi az, és ha elégedett voltál eddig vele akkor ugyanolyat venni.
Azt mondják a Goldfrenből is van jó.
Fékbetét csere előtt állok.
2000 Lc4 Sm. az alany.
Nincs még tapasztalatom hogy melyik fékbetét hogy viselkedik, de nem épp az olcsóbb kategóriát szeretném megcélozni. Esetleg ha valakinek van tapasztalata, vagy tud cikkszámot akkor ne tartsa magába
Előre is köszi.