Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közben kiderült mi a gond valószínű oka.A mociban 2 olajszürő van.S ahogy a motor ki lett öblítve eltömödött részben így a hengerfejnek hiányos volt a kenése.De a motornak tuti nem lett baja.4 percet ha járt összesen és nem volt csúnya hangja,de zavart.
Ma kész lett a motorom : vázfestés + lengőkar csere
Hogy mit csinaltal? Kimostad a motort benzinnel? WTF? Érzem ez jó lesz...
Sziasztok!Vettem egy 1995 lc4 600 KTM et.Lecseretltem benne az olajat és azóta kB. 6 másodpercenként hallatszik egy csörrenés a motorból, mintha pl egy anyát felkapna a fogaskerék majd leejtené.Az olajcseret leíró reszletesen:leengedtem az olajat 1.2 liter jött le.Kimostam a motort benzinnel.Olajleeresztő csavar vissza ,benzin betölt majd megraztam a motort.Majd benzint leengedtem. Vártam kB. 20 percet.Be tettem az olajszűrőt feltoltottem olajjal.10w50 Motul.Hallottam valamit hogy talán legteleniteni kell.De nem találtam semmit ezzel kapcsolatban. Remélem tud valaki segíteni.
ÉN nyugodt VAGYOK...főleg LÁTVA a HOZZÁértő mérnököket...szerintem SEM lesz PROBLÉMA...
bugic@freemail.hu
Csak hátsó sárvedőt keresek oldal idom nélkülit!
a külső rész formája más, felfogatási pontok nem egyeznek meg
a dugattyú része lehet ugyanaz
Nekem van, hívj fel +36309242337
tudnál egy email címet dobni?
Teszt...
Keresek jó állapotú hátsó sárvédőt 2003 exc-re!
Nyugodtság van a probléma meg lesz oldva
Hali ha valakit érdekel csörögjön! Xl kitűnő állapot!
06307408050
ÚJJfent ŰRHAJJÓ bonyolultságú ALKATRÉSZ illetve PROBLÉMA ütötte fel a FEJÉT: az Ó gyűrű...

Na ugyan mi lesz a VÉGE...megollgyák-e a ZSENI mérnökök ...

TUTI NÓBELL díjj várományos lesz aki ERRE pontot...akarom mondani Ó gyűrűt tesz...
Amúgy neked a huskyn nem ugyanaz a magura munkahenger volt mint az enyémen?Mert akkor valószínü hogy ugyanakkora kell az enyémbe is.De mérek egyet azért az a biztos.
Köszi szépen de lehet abba is kéne cserélni lassan nem?Mert enyém is működik de hosszabb állásnál egyszercsak eltűnik a rendszerből az olaj,bele a blokkba.De tényleg köszönöm a felajánlást.Azthiszem először csak O gyűrüt cserélek benne.
Köszi ja szétszedem és lemérem.Akkor remélem csapágyboltban be tudnak szerezni ilyen méretben viton anyagból.
Helló! Holnap délután hívj fel(20/2424161)van egy használt de működő munkahengerem.Postaköltségért neked adom,de csak hétfőn tudom feladni.
szedd ki mérd meg
aztán lehet vásárolni
a huskyhoz a 25x2 lett a jó méret
ha netalán neked 27x2 kellene olyanom van vagy 3 db mert el lett számolva a méret
viton nevű anyagból van az o-gyűrű
Na ja 75032061044 e cikkszámon csak dugattyúval együtt rendelhető nem kevés pénzért.
azért köszönöm a tipppet
így van!
jelenleg nem volna szükségem az indeksz kapcsolóra, de ha valaki jó árban adna el komplettet az nekem is jobb, később még kelhet az index kapcs.
Árat én nem néztem csak eszembejutott hogy láttam az OLX-en.Annyiért tényleg drága főleg hogy nem kell neked az index.
Üdv.
Keresek alsó kuplungmunkahengerhez karmantyút mivel elszivárog az olajam a rendszerből.Zsemberyben nem óhajtanak ilyennel szolgálni csak ha veszek komplett munkahengert.Esetleg ha tudtok beszerzési forrást megköszönném.