Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, drága tulok barátom!

Látom még az ünnepek alatt is rám gondolsz! (nagy örömet okoztál ezen hozzászólásoddal) Megjegyzem megint csak lejjebb húztad a topic színvonalát (de a nevedet öregbítetted) az értelmetlen hozzászólásoddal. (gondolom ma nem kell kiszedned a piszkot az állatok alól, mivel ma a nyúl is tojást tojik nálatok)
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...

ÚJJFENT egy KIHAGYHATATLAN ajánlat...a BOLONDNAK is megéri...nem még ijjen TOMERRÓ VAKERRÓ és hasonló ÜZEMÓRAFÓBIÁS társainak...

EZ nem lesz HAJJTÓKAROS még HÁROMEZRBE se...és van hozzá egy CSOMÓ hasznos,ÉRTÉKES ámde ÜZEMÓRAkimélő kiegészítő is..tükör,index,satöbbi...nem baj hogy csak a NYAKA véres...de az a LÉNYEG hogy KÉTEZERTIZENNÉGYES!
úgy néz ki hogy akad itthon egy
06 30 635 9305
Lc 4 akart lenni
Hello 1kérdés lcŕ 620 milyen márkájú olajat kéri?Motorex,vagy valami más?
még 1:olajcsere milyen intervallumonként?
58414055300
Üdv.
Sajna megadta magát a Km.óra spirálom.
2000-es Lc4.
Ha esetleg van valakinek elfekvőben...
Vagy tud cikkszámot esetleg, vagy hogy honnan tudok rendelni.
Előre is köszi.
És kellemes ünnepeket.
Szerintem lényegtelen honnan van meg mennyi ment rá. Szép és jó motor, jól jár vele aki megveszi.
Aki értékeli az állapotot az úgx is megadja érte ezt a pénzt.
Csak az a baj nem tőled vettem (ha érted mire gondolok) és benyelt még jó pár 10ezrest,hogy ne csak szép hanem jó is legyen.
tevótál az ?
szép a volt motorom... így a képek alapján szépen rendbe raktam
Állati!
Valahogy így hamar lekopik, ismerős!?
Majd ha menet közben a hátadon vinnéd a hátsó kereket akkor nem kopna le!
A hátsó felnin az excel felirat durván le van kopva! Jobban is vigyázhattak volna rá!
Ez valóba szalonba való!
Szabi46 gyere gyorsan. no. nem tudom mennyyi a toplistán !
anyira gyorsan rákatintottam a képekre hogy nem láttam a fenti linket
kösszi. nagyon Betyáros a gépezet. mi a kikiáltási ára ? kis infót is tudhatunk rola ?
Magura sx kormány 13 e ft
Lc4 hűtőventilátor 15 e ft
Lc4 központi teleszkóp 15 e ft
Lc4 hűtő 5 e ft
Postázási ára nagyobb.
06 30 635 9305
irtam is vissza az emailodra.
alakul kapott 1gyári hűtővédőt, kézvédőt,megemeltem a kormányt, km óra mágnest, új hátsóguma, kerék csapágyak, olaj viz stb, belet karburálva közép állásba baromi sokat kapot most nem hebeg habog, a kipufogó power be cseréltem a rugót így alulról húz mint a villanymotor, de mint tudjuk 1motor sosincskész. amúgy meg címem küldve
A korodat nem tisztelem, de a butasagban es kulturaban felmutatott erdemeid magukert beszelnek a ("presztizzsed" igy felepult)! Szep almokat neked is!
Na Csőtök! Aztan menjetek ki a haz ele az arokba motorozni.