Látom még az ünnepek alatt is rám gondolsz! (nagy örömet okoztál ezen hozzászólásoddal) Megjegyzem megint csak lejjebb húztad a topic színvonalát (de a nevedet öregbítetted) az értelmetlen hozzászólásoddal. (gondolom ma nem kell kiszedned a piszkot az állatok alól, mivel ma a nyúl is tojást tojik nálatok)
ÚJJFENT egy KIHAGYHATATLAN ajánlat...a BOLONDNAK is megéri...nem még ijjen TOMERRÓ VAKERRÓ és hasonló ÜZEMÓRAFÓBIÁS társainak...
EZ nem lesz HAJJTÓKAROS még HÁROMEZRBE se...és van hozzá egy CSOMÓ hasznos,ÉRTÉKES ámde ÜZEMÓRAkimélő kiegészítő is..tükör,index,satöbbi...nem baj hogy csak a NYAKA véres...de az a LÉNYEG hogy KÉTEZERTIZENNÉGYES!
Üdv.
Sajna megadta magát a Km.óra spirálom.
2000-es Lc4.
Ha esetleg van valakinek elfekvőben...
Vagy tud cikkszámot esetleg, vagy hogy honnan tudok rendelni.
Előre is köszi.
És kellemes ünnepeket.
Szerintem lényegtelen honnan van meg mennyi ment rá. Szép és jó motor, jól jár vele aki megveszi.
Aki értékeli az állapotot az úgx is megadja érte ezt a pénzt.
alakul kapott 1gyári hűtővédőt, kézvédőt,megemeltem a kormányt, km óra mágnest, új hátsóguma, kerék csapágyak, olaj viz stb, belet karburálva közép állásba baromi sokat kapot most nem hebeg habog, a kipufogó power be cseréltem a rugót így alulról húz mint a villanymotor, de mint tudjuk 1motor sosincskész. amúgy meg címem küldve
Látom még az ünnepek alatt is rám gondolsz! (nagy örömet okoztál ezen hozzászólásoddal) Megjegyzem megint csak lejjebb húztad a topic színvonalát (de a nevedet öregbítetted) az értelmetlen hozzászólásoddal. (gondolom ma nem kell kiszedned a piszkot az állatok alól, mivel ma a nyúl is tojást tojik nálatok)