ERRE csak annyit írnék hüjjegyerek hogy TE még csak a HOMOKOZÓBAN kevergetted a hugyodat a kislapáttal mikot ÉN már KÁTÉJEMMEL motoroztam...
De majd PONT neked fogok VALAMIT is bizonygatni...egy ojjan MENŐNEK aki még egy KENYERET is ki tud fizetni a BÓTBAN,aztán AKKORA szenzációnak ÁLLÍCCSA be mintha ŰRHAJÓT épített volna...
Ugye, hogy lattad! Csorgattad a nyalad mi? Az az erdemem, hogy kifizettem! Nagyon bolcs vagy! Vegig kovethetted az emberek fikazasa mellett (bar gondolom a topic valodi temait tudod fel sem fogni) h mit kerestem mit adtam el bla bla. Hagyjuk is, csak felbosszantom magam rajtad. Ennek tudataban nyugodtan es elegedetten aludhatsz ma este mert a szarszag kiomlot a szadon!
De legynagyobb bajom az hogy nem maradtunk a temanal, Milyen témánál akarsz maradni mikor azt sem tudod mit akarsz! Bohóc hát ja és itt egyre nagyobbat csinálsz magadból, igazi profi vagy de 2 hónapja még azt sem tudtad mi a ktm azt hitted űrhalyó (nem mintha most már tudnád)! 1Hét alatt mint mi 1 évbe persze mert te állmodban is mész de ott nagyon.
Tenyleg nem fogok mert pl nalad meg egy simsont se lattam mert dugdosod de vsisszakeresve a topickban ezt mastol is megkaptad. Jah nem huznam meg azoknak a szarvat mert azt kovetoen nem adnanak neked tejet.
igen tudom! Ott docogtok 40el hatodik fokozatba es forumra kiirlyatok hogy olaj csere szurocsere es orokke el a ktm exc sx stb. Az a baj barataim fogalmatok sincs az smrol mert csak youtubon nezitek nyalcsorgatva! En tenyleg nem tudtam mit veszek de inkabb kiprobaltam es tapasztaltam. Annyit megyek egy heten mint ti egy evben nagymenok.
Lassan nezem en a tv-t mert erre itt legyoz a rutinjaval a magasankvalifikalt fikazogep. De legynagyobb bajom az hogy nem maradtunk a temanal es annyi erejuk van az embereknek, hogy nem igaz. Az bantja oket h nekem nem tetszik egy resze a piacnak. Na mindegy amilyen igenytelen szar vagyok az 560t is eladtam egy het alatt. Biztos egy fos volt azert ment el ilyen hamar.
Bohoc vagyok tenyleg!
A TANYÁN voltak-vannak OJJAN KÁTÉJJEMEK amiket TE VAKERÓ még a SZEMEDDEL se láttál...meg nem is IGEN fogsz...a SZARVÁT tekerni meg FŐLEG nem FOGOD...ha már ITT tartunk...MILLIJOMOS kirájjfi...
VAKERRÓ...te mit VAKERÁLSZ össze vissza? ÚJ motor KÉNE INGYÉ...meg még hogy PÉZ is maraggyon...hát HOGYNE...
Asse tudod mijjjen RENDEZVÉNYEN vagy...megvetted azt a ÖTHATVANAT is...de MINEK...FOGALMAD se volt RÓLA...asse TUDTAD mit VESZEL...
Most hogy ELHINTETTED hogy VENNÉL valamit mert van egy KIS seggtörlő papírra való a ZSEBEDBEN azt HITTED megrohamoznak FÉLárú ajánlatokkal?
Hát persze...de MEGINT akkora SZARBA fogsz belenyúlni hogy csak úgy FOGSZ tapisgálni benne...oszt majd csak LESEL mint a VETT malac...
De majd PONT neked fogok VALAMIT is bizonygatni...egy ojjan MENŐNEK aki még egy KENYERET is ki tud fizetni a BÓTBAN,aztán AKKORA szenzációnak ÁLLÍCCSA be mintha ŰRHAJÓT épített volna...
DŐJJ le inkább VAKERÓ...oszt SZÉP álmokat!
Tényleg jó a műsor.
amugy gyönyörű az új duke-od. teljesen bele szerelmesedtem, főleg a formájába. sz.tem eszméletlenül jó eltalálták!
itt a cimem. domsodidavid86@t-online.hu
NEKED mijjen ÉRDEMED volt abban hogy az ÚGY nézett ki...vagy OJJAN műszaki állapotban volt amijjenben(amit persze SENKI nem látott)...?
Megmondom: SEMMIJJEN...
Az ha TÉNYLEG jó volt akkor ELADTA SAJÁT MAGÁT...mert BIZTOS hogy nem azért VETTÉK meg mert TE árultad...
A hirdetést meg VEDD le ha elvitték...vagy MÉG fényezni SZERERTNÉD MAGAD ha még felhívnak RÁ? GRIMM...akarom mondani VAKERÓ legszebb meséi....
Bohoc vagyok tenyleg!
Asse tudod mijjjen RENDEZVÉNYEN vagy...megvetted azt a ÖTHATVANAT is...de MINEK...FOGALMAD se volt RÓLA...asse TUDTAD mit VESZEL...
Most hogy ELHINTETTED hogy VENNÉL valamit mert van egy KIS seggtörlő papírra való a ZSEBEDBEN azt HITTED megrohamoznak FÉLárú ajánlatokkal?
Hát persze...de MEGINT akkora SZARBA fogsz belenyúlni hogy csak úgy FOGSZ tapisgálni benne...oszt majd csak LESEL mint a VETT malac...