Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem vagyok tini picsa a jelizz klubból.
Extrém esetben még túrázni is elmentünk volna, de lassan esedékes lett volna egy közös veretés, 1 hete még dobogókőre hívott, gondolom, hogy nem mentem letiltott a báttya.
Csak akkor nem ertem miert kell mindenkit ismerosnek jelolni es miert kell minden csoportba belepni
Akkor letiltott engem is, meg a brap 24 haverját, mert nem találjuk
Biztos megint menstruál.....
fraja@freemail.hu
Ott van még
az adatlapon van elérhetőségem.
HQ hova tűnt facebookról ?

Giraffe#64

Esetleg te tudsz ilyen feszítőt ? A mechanikust ....
jano72
Most neked van ilyen eladó, vagy csak beraktál róla egy képet ? Ha van eladó akkor légyszi írj árat is és egy elérhetőséget , mert az adatlapodon nem találtam...
így jött ki nekem 18-ra........
http://olx.hu/hirdetes/ktm-exc-smc-sxc-baloldali-kormany-kapcsolo-index-vilagitas-kurt-ID2EZHN.html#3eed3e87e6
Sziasztok!
Valaki mondja már meg nekem bittebitte, hanyadik klikknél tanácsos cserélni 525 EXC vezérláncát? 10-11 klikket megy be a feszítő a 16-ból, elvileg kb 30 üzemóra van benne. Szelepeket mikor érdemes cserélni? Lehetőleg ne a "bízd hozzáértőre" jellegű HSZ-ekkel bombázzatok, hiszen ezekre a motorokra elég sok általános ökölszabály érvénytelen, és biztos vagyok benne, hogy vannak itt olyan arcok, akik nálam jóval többet bújták az RFS-t. :)
Köszönöm!
13.000,- forint az új ára a KTM kereskedéseknél...nem tudom, hogy jött ki neked 18-ra...
helló!
mennyit kérnél érte?
köszi, megtaláltam de 18 ezer az nagyon sok érte, amazon.at oldalon 9 ezer ft ért találtam, csak gondoltam megérdeklődőm itt hátha van valakinek olcsóbban!
nem!
Sziasztok!
Ktm 640 Lc4 supermoto üzemórás?
szia.nekem van egy újszerű,itt vettem én is,de nem biztos,hogy szükségem lesz rá.
Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni?
Ktm mx 250 vennék nem mai gyerek de szeretek sarazni stb
Viszont amik vannak nekem nem igazán endúró.

Az lenne a kérdésem mit is tud ez valójában.
250ccm kb 40paci körül lehet, de meg bízható motor? fogyasztása óránként 7-8-9-10L? Tényleges teljesítménye?
A legfontosabb alkatrész ellátás?
OLX-en találtam ilyet.Keresd meg megvan még szerintem.
üdv. volna itt egy két finomságom eladóba!

renthal twinwall 999 es kormány 18000.
phds zselés kormánybefogó 26000ft
ha valakinek van ilyen kapcsolója eladó az jelezze!
Sziasztok!
Fékbetétet kell cserélnem. Mivel ez az első KTM-em kíváncsi lennék a tapasztalatokra, h melyik fékbetét vált be a legjobban a gyári Galfe4-KTM tárcsákhoz. Brembo? Goldfren? Valami más? A vas egy 350 sx-f 2011 ha ez számít valamit...
Köszönet a válaszokért!
Ár ?
7végén szétszedem...fönn van még a motoron!
asszem ebayen láttam most de az is 10 pénz meg posta volt ha jól rémlik.