Én nem vagyok tini picsa a jelizz klubból.
Extrém esetben még túrázni is elmentünk volna, de lassan esedékes lett volna egy közös veretés, 1 hete még dobogókőre hívott, gondolom, hogy nem mentem letiltott a báttya.
jano72
Most neked van ilyen eladó, vagy csak beraktál róla egy képet ? Ha van eladó akkor légyszi írj árat is és egy elérhetőséget , mert az adatlapodon nem találtam...
Sziasztok!
Valaki mondja már meg nekem bittebitte, hanyadik klikknél tanácsos cserélni 525 EXC vezérláncát? 10-11 klikket megy be a feszítő a 16-ból, elvileg kb 30 üzemóra van benne. Szelepeket mikor érdemes cserélni? Lehetőleg ne a "bízd hozzáértőre" jellegű HSZ-ekkel bombázzatok, hiszen ezekre a motorokra elég sok általános ökölszabály érvénytelen, és biztos vagyok benne, hogy vannak itt olyan arcok, akik nálam jóval többet bújták az RFS-t. :)
Köszönöm!
köszi, megtaláltam de 18 ezer az nagyon sok érte, amazon.at oldalon 9 ezer ft ért találtam, csak gondoltam megérdeklődőm itt hátha van valakinek olcsóbban!
Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni?
Ktm mx 250 vennék nem mai gyerek de szeretek sarazni stb
Viszont amik vannak nekem nem igazán endúró.
Az lenne a kérdésem mit is tud ez valójában.
250ccm kb 40paci körül lehet, de meg bízható motor? fogyasztása óránként 7-8-9-10L? Tényleges teljesítménye?
A legfontosabb alkatrész ellátás?
Sziasztok!
Fékbetétet kell cserélnem. Mivel ez az első KTM-em kíváncsi lennék a tapasztalatokra, h melyik fékbetét vált be a legjobban a gyári Galfe4-KTM tárcsákhoz. Brembo? Goldfren? Valami más? A vas egy 350 sx-f 2011 ha ez számít valamit...
Köszönet a válaszokért!
Extrém esetben még túrázni is elmentünk volna, de lassan esedékes lett volna egy közös veretés, 1 hete még dobogókőre hívott, gondolom, hogy nem mentem letiltott a báttya.