Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia, nem tudom ki vagy ! de barátságos áron 2000ft
Ezert nem is altatlak! Sztem konkret voltam es nem melledumalos.
Reszben egyet ertek veled! Jano a te motorod tokeltes az arat tekintve is de most oszinte leszek nem akarok annyit adni egy motorert, egyeb szemelyes dolgok miatt. Erre nem tudok mast mondani minthogy nincs penzem.
üdv. mibe kerülne az indexkapcsoló, hátha vissza kerülne a helyére
Lehetseges! Viszont munkambol es a tapasztalatokbol adodoan, egy iszonyu rossz tulajdonsagot szedtem ossze. Senkiben sem bizom foleg nem az eladokban mivel nem merheto nagy szamokban de kb vagy 10motor futott at rajtam es megtobb a barati korben. Sokan jol valasztottak vannak akik rosszul de en is jartam tobbszor ugy, hogy a kiprobalas es hosszas hezitalas utan vettem egy motort. Azzal letudtam vagy 5000kmt es azt kovetoen mikor mundjuk tuninng miatt szetszedtem szembesultem azzal, hogy azt nem tuninngolni hanem reparalni kell amit en meg is tettem mivel nem volt lelkiismeretem ahhoz h valakit aldozatta tegyek mert en tudom sajnos milyen azza valni boldog motortulajbol. Ezeken en rengeteget buktam ha azokat a penzeket eltettem vna akkor most egy motor ara nalam lenne de en nem ilyen vagyok. Viszont en baratomnak is el merek adni motort nem csak az orszag masik felebe.
Drága a gatya, ne cuccold tele mert kevesebb marad KTM-re de ha sokáig vakarózol úgy jársz ahogy ez a rigó írta! Az meg sosem jó amit eléd raknak és tényleg jó!
Ahhoz még most gyűjtik az ósckavasas cigányok az alapanyagot mert igy olcsóbban legyártható, meg a gyártók most cooperálnak mit is hozzanak össze ami tomerró igényeinek is megfelel.
hat megmondom oszinten, hogy tenyleg gyagya vagyok de azert mert annyira jot akarok venni (vagyis magamnak jot) hogy mindentol tartok a ktm tartja az arat de ugyanakkor nem kupeckodni akarok ezert a ktm az elso. Aztan ott a husqvarna ott pedig a tulaj mondja h nem veszesen de egy picit nehezkes az alkatresz. Meg nem forumoztam addig magabiztos voltam de azt kovetoen megorultem. be-sza-ras!
Na még mindíg nincs meg az igazi?
Te megkérdezhetem minek kellett neked az elérhetőségem, ha azóta sem jelentkeztél?
igazad van! De ne velunk legyen tele a furom, mivel en nem haragszom rad igy, kellemes husveti unnepeket kivanok!
Szia!
A fórum arra való amit leírtál igen, de neked írhattak akkor is meg szerintem most is bármit úgy is azután mentél ami a tök fejedben volt! Így van én senki vagyok, de te aztán vagy ám valaki az egész motoros társadalom rád figyel és még az árakat is majd hozzád igazítják! Nem vagy te más mint 1 kis hülyegyerek akinek van 1 kis pénze (most) aztán veri itt magát!
Ez nem csak az en velemenyem, az lehet h az egesz orszag tudja de engem nem zavar. Azt hittem azert vannak a forumok h az ember velemenyt osszon meg es ha kell tudjon segitseget kerni vagy adni. En ezt megelozoen nem hallgattam masra ezert buta voltam es nem olyan motort vettem mint amire en gondoltam. Ja igen tenyleg nem tudtam mi az az uzemora utcan motorozva de megtanultam en nem szidtam senkit es semmit. Tiszteletben tartom azt is h a mai arak mik de nekem nem tetszenek ezek es nem duzzogaskepp irtam le a velemenyem. De ezt tudnam taglalni hosszasan esz ervekkel amivel a motoros tarsadalom nagy resze egyet is ertene.

Rolad meg annyit kisbaratom, hogy az adatlapodon te is a legjobb jelzot adtad magadnak "senki".
Milyen lc4-et küldtem én? Azt sem tudod már kinek mit írkálsz, már az egész ország tudja hogy te motort akarsz venni de hogy milyet azt még magad sem tudod! Annyi biztos ingyér legyen és új, mert te majd szabájzod a piacot is mert tavaly annyi volt nehogy most ennyi legyen!
igen, az szokott elpusztulni mindig. Ha nincsenek kiperegve belőle a belsőségek(lemezke,rúgók, golyók) akkor még érdekelne engem...
Nekem van de szinten a folso resze az ami nem műkszik...
De lehet, hogy itt is van csak tűgörgő.

http://www.gerecsemotor.hu/mot...
Ez a cikkszáma:

800.30.015.000
Van hozzájajtokat felujito? Pali azt mondta csak gyári van.

300 körül számolok én is. Enyémbe még 1szeleprugó van abbol is kéne a dupla.
az alsó része az index kapcsoló, középső része a kormányra való felfogatás, felső része a kombinált (világítás, duda, leállító) kapcsoló.
nekem csak a felső része kellene, mert világítást nem tudok kapcsolni, ugyanis szétpergett, kirepült a belsejéből minden :)
Hétvégi Eger rallyról későn indultunk el haza, és mire átvágtunk a Bükkön besötétedett, nah itt éreztem hogy nem kellett volna figyelmen kívül hagyni ezt a kapcsoló dolgot
Miskolc belvárosán világítás nélkül végigmenni nem volt kellemes dolog.
főtengely csapágy 10e/db NJ206ECP/c3
dugó wössner 55e
hajtókar felújító 50e
persely nicasilos 110e-vas 40e
De remélem persely még nem kell, mert nem volt karcos hangja.
150-200e gyorsan rámegy...
Komplett kell vagy eleg csak az also resze?

nah látod pont ezért írtam ide először, hátha valaki kisegít egy ilyen kis aprósággal, de erről sajnos lecsúsztam...marad a hekkelés
Kiváncsi vagyok mennyi lesz a végösszeg. Télen rám is ez vár.
Ezzel én is így vagyok.
Husqvarna 610-et nem néztél? 1-2 apró típushiba van, de fele annyi, mint egy lc4.