Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

karbit szedd elemeire és takarítsd ki normálisan
Nos? milyen állapotú? ha megvan még egyáltalán.
Helló, van egy KTM lc4 625 sxc 2004-em, az elején könnyen inult, hidegen szépen ketyegett, a fordulatot is vette szépen (nem mintha hidegen ráncigáltam volna neki), de akkor még lehetett volna, aztán 10-20 perc után elkezdett visszadurrogni, először ritkásan, majd sűrűsödött, még le nem rohad! egyből utánna első rugásra indult, de visszadurrogott ahogy elindultam, és leállt! Ezt a végtelenségik lehetett játszani így! Ha vártam vele pár órát, fél napot akkor az első negyed órát megint jó volt! 5-6-szor ezt végig csináltam, egy bontott gyújtótekercset rendeltem bele, (szarabbul néz ki, mint amit ki vettem belőle!) azt kicseréltem, nem lett jobb, sőt! rosszabb! Lehet puszta véletlen csak, mert azóta max annyira indul el, hogy alapjáraton ketyeg, de ha ránézek a gázkarra lefullad! Azért nem vagyok benne biztos, hogy összefüggésben van-e a cserével, mert visszaraktam a régit, és azzal se lehet gázt húzni már neki, mert azonnal leáll! Én a trafóra gyanakszok, de hátha van itt valaki aki jobban benne van, esetleg volt már hasonlóval dolga... (gyertyát természetesen cseréltem már:-)
előre is köszönöm mindenkinek
Sziasztok.. Keresek mechanikus vezlánc feszítőt 2007-es 250-es Exc-f ... Ha valaki tud ne tartsa magában ...
Xr 650?
Esetleg valakinek service manual?
Sziasztok! Valaki megtudná mondani nekem 2007-es sx 250 kuplung kopó lamellák minimum méretét , a nyomólap rugóinak minimum méretét és meghúzási nyomatékát?
CSERÉLNÉM KTM Gyári BEHR 5*17es hátsó kereket 4,25*17 es BEHR kerékre.
akár gumi és lánckerék tárcsa nélkül.
email
tuzoltosageger@freemail.hu
Hello!
Keresek exc 450-re hűtőventillátort!
Helló, van egy KTM lc4 625 sxc 2004-esem, az elején könnyen inult, hidegen szépen ketyegett, a fordulatot is vette szépen (nem mintha hidegen ráncigáltam volna neki), de akkor még lehetett volna, aztán 10-20 perc után elkezdett visszadurrogni, először ritkásan, majd sűrűsödött, még le nem rohad! egyből utánna első rugásra indult, de visszadurrogott ahogy elindultam, és leállt! Ezt a végtelenségik lehetett játszani így! Ha vártam vele pár órát, fél napot akkor az első negyed órát megint jó volt! 5-6-szor ezt végig csináltam, egy bontott gyújtótekercset rendeltem bele, (szarabbul néz ki, mint amit ki vettem belőle!) azt kicseréltem, nem lett jobb, sőt! rosszabb! Lehet puszta véletlen csak, mert azóta max annyira indul el, hogy alapjáraton ketyeg, de ha ránézek a gázkarra lefullad! Azért nem vagyok benne biztos, hogy összefüggésben van-e a cserével, mert visszaraktam a régit, és azzal se lehet gázt húzni már neki, mert azonnal leáll! Én a trafóra gyanakszok, de hátha van itt valaki aki jobban benne van, esetleg volt már hasonlóval dolga... (gyertyát természetesen cseréltem már:-)
előre is köszönöm mindenkinek
semmi baj, jó tudni ha valakinek nagyon kell akkor annyi h a hátsó agyat meg átfűzeti, akkor azt levonom az árból max, de enni nem kér a szett, nem minden áron eladó, de hátha kell valakinek
Teljesen nyugodtan írtam, mivel gondoltam segítek ne kelljen annyit méregetni meg aztán sok vevő nem biztos ,hogy el tudja mondani mit is kéne mérni, ez tapasztalat. Talán nekik segít ha ezt olvassák, tőled meg elnézést kérek, hogy hozzászóltam!
köszi szépen, holnap megnézzük
az eredetin is szerintem volt pöcök valaminek kell tartani a fejidomot
lemérem a felfogatási pontokat neked és eldöntitek jó e, de ez olyan h oda fursz ahova akarsz a tüskéket meg le lehet vágni ha nem kell.
6ezer pénz.
köszi az infót, de ha vki érdeklődik úgyis lemértem volna neki, nem adom el olyan motorba amibe tuti nem megy bele, nyugi
esetleg még egy váltókar is érdekelne mert eddig se volt valami faca de most meg végképp odavan......
első sárvédő mennyi zseton? jó az lc4-hez is?
haverét épp ma törtük 19 darabba
Husáng lesz az, google a barátom Azt még a Suzukisok is lenézik, jogos a félelem

Pojén
Szia! Nem szeretném az üzletedet rontani csak megkímélni téged és a leendő vevőt a későbbi konfliktustól. Ha ezek gyári 690 enduro kerekek akkor a hátsóval vigyázni mert nem fog passzolni sem exc-be, sem lc4-be, sem sx-be, mivel 20mm-el szélesebb ennek az agya így befaragni sem lehet, csak esetleg 690 smc-be jó, vagy 690 sm-be. Az első bármilyen ktm-hez jó.