Nekem nincs a vázban olaj. 690-em van. Még csak az sincs ami ugyanezeknél az smckben, hogy 2 fakk van a blokkban. Simán olajatcseréltem, remélem nem lesz semmi mellékhatása. Mindez már 1 hónapja, mentem vele azóta 600 km-t, nem tapasztaltam semmi változást.
Addig szívjátok ám, amíg beájultok a benzingőztől Fújni nem szabad, mert visszafelé indul el a henger, vagy átlövi a tankot a gyertya Viccet félretéve: tényleg légteleníteni kell.. A kartergáz-elvezető csövet kell lecsatlakoztatni és géppel kiszívni. A legjobb, ha fejjel lefelé van a motor
Muszáj légteleníteni a motort... A kiput a szádba kell venni és erősen szívni Dupla kipusnál kérj segítséget, és ketten szívjátok ki a levegőt, de fontos hogy a kipu illesztései jók legyenek
SZARevő PROLI...NEM leszel leköcsögözve...csak FIGYELMEN kívül hagyva...persze IKÚSZISZTEM barátunk rábukik minden SZARODRA mint GYÖNGYtyúk a LANGYOS takonyra...veled KARÖLTVE...
Hali.
Nem vagyok még egy nagy KTM-fun.
Én is csak puhatolózok.
De a Kecskeméti KTM-szervízbe figyelmeztetett a szerelő, hogy ha nem légtelenítem ki rendesen a rendszert, akkor hajtókaros lesz.
Én csak azt mondom amit nekem tanácsolt.
Mert állítólag valakinek elmondta hogy hogy csinálja de valami nem klappolt neki, és visszament panaszkodni hogy hajtókaros lett ay Lc4-e.
Bár én is magamnak cseréltem, de hála istennek minden Ok.
Ha hülyeséget írtam akkor Sorry.
Remélem nincs nagy gond!
de nem rettent el a dolog a ktm-től ha összejön úgy is egy 640es lesz a játszó motor
Az ijjenre monngyák azt hogy BÁNDZSÍDZSÁMMPING kötél NÉLKÜL....
NEMbaj..megvan MÁRA is a FELADAT legalább...az MÁS kérdés hogy majd MEGÉRTED-e...
Nem vagyok még egy nagy KTM-fun.
Én is csak puhatolózok.
De a Kecskeméti KTM-szervízbe figyelmeztetett a szerelő, hogy ha nem légtelenítem ki rendesen a rendszert, akkor hajtókaros lesz.
Én csak azt mondom amit nekem tanácsolt.
Mert állítólag valakinek elmondta hogy hogy csinálja de valami nem klappolt neki, és visszament panaszkodni hogy hajtókaros lett ay Lc4-e.
Bár én is magamnak cseréltem, de hála istennek minden Ok.
Ha hülyeséget írtam akkor Sorry.
Remélem nincs nagy gond!
akkor ismét le leszek köcsögözve....
Kurva élet, de vajon mitől történt ez