egy elérhetőséget dobhatnál nekem is, nem vagy messze se :)
Nekem is olajszűrők, markolat, vízpumpa tömítés érdekelne első sorban ha még meglesznek
szabolcs46kukacgmailpontcom
Helló!
Tanger David, akinek a hirdeteset idelinkelted jó rége, jelentkezett?
Valós személy, vagy csaló lehet?
Nekem azt írta, hogy pár nap, és elkuldi futárral a motort. Keress meg légyszíves! Reedom@gmail.com
Köszönöm
Jah, meg ahogy nézegetem a képeidet, ha tavaly év vége felé árultál lc4-et, azt az adventure fejidomostat, akkor még beszéltünk is telefonon. Elég kevés km-el árultad ha jól emlékszem. Majdnem megvettem tőled, csak közben takartam egyet egy Rmx-el és szétszakad a vállam.
Épp korházba voltam mikor beszéltünk.
Szép a gép.
De azért kérdeztem, mert akkor nyilván veled találkoztam ma Jászszentlászló előtt, és Kiskunmajsán is.
Én meg a másikkal tekeregtem délután.
(hopp mintha lemaradt volna vmi) Tehát, az egyik ráfom akront, úgy tudom olasz, de nem biztos. Szerintem tök mind1 milyet raksz bele, csak ne noname legyen. Visszatérve az akrontra, szerintem szebb a ráf kialakítása mint mondjuk egy behr-é.
Nekem! Eladó! 2006-os modell, magyarországi vásárlás, valós 21e km.
Ára picit borsos, de hibátlan! fix.1,1m.
Van egy Pusztamérgesen is, de az elmarad állapotra az enyémhez képest. Részletek telefonon.
70/3650837
végül is kinek MI a GYORS...
Vettél már motort?
Nekem is olajszűrők, markolat, vízpumpa tömítés érdekelne első sorban ha még meglesznek
szabolcs46kukacgmailpontcom
KTM eredeti markolat,új:5000Ft
Domino markolat,új:2000Ft
KTM teló védő,gyári,új:5000Ft
Racetech kormányszivacs,használlt:2000Ft
KTM EXC tükör párban,használlt: 3000Ft
KTM EXC 4T (2005) olajszűrők: 1000Ft/db
KTM 4T váltókar,új: 6000Ft
KTM 4T vízpumpa tömítés: 500Ft
KTM EXC rendszám tartó, használlt: 8000Ft
UFO rendszámtartó, használlt: 1000Ft
indexek, használlt: 2000Ft
műanyag cső, új: 1000 Ft
Egyben az egész: 30.000 Ft
Valamelyik nap ránéztem erre a hirdetésre, de én sem látom már fennt, de mintha az én gépem lett volna anno...
Tanger David, akinek a hirdeteset idelinkelted jó rége, jelentkezett?
Valós személy, vagy csaló lehet?
Nekem azt írta, hogy pár nap, és elkuldi futárral a motort. Keress meg légyszíves! Reedom@gmail.com
Köszönöm
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4_supermoto_prestige-8792450
Csak magadnak csinálgatod, vagy ezzel is foglalkozol?
Épp korházba voltam mikor beszéltünk.
De azért kérdeztem, mert akkor nyilván veled találkoztam ma Jászszentlászló előtt, és Kiskunmajsán is.
Én meg a másikkal tekeregtem délután.
Ára picit borsos, de hibátlan! fix.1,1m.
Van egy Pusztamérgesen is, de az elmarad állapotra az enyémhez képest. Részletek telefonon.
70/3650837