Hello Srácok
Ismeri valaki ezt az AKRONT nevezetű SM szettet? miféle fajta ez? nem igazán ismerem, leirást sem nagyon találok rola..
jó ez?
használ valaki ilyet?
exc be megállná a helyét vagy inkább a BEHR v Excel?
köszi
Szerinted ha komolyan eladó lenne és nem szar megvolna még? Tőlem 50km.-re van gondoltam ránézek kb. vagy 4-szer hívtam nem veszi fel, küldtem sms-t, imailt, semmi reakció. Hát akkor további jó árulgatást, ha egyáltalán van motorja.
Igen megvan még! igen 22-ről 28 asra alakít!
Igen úgy rémlik hogy 20mm-t emel, de megkell majd néznem. hétvégén otthon leszek , előkeresem majd a sok kacat alól
üdv!
Csak azért kérdeztem, mert soha nem veszi fel a telefont,hívtam már vagy 5-ször több számról is, mailra sem reagált. Szerintem szórakozik a kis buzija!
Sziasztok!
KTM 640 lc4 mociról lenne szó, nem értem miért 118 szemes láncot írnak minden weboldalon gyári áttételhez (16-42) mikor 3db láncomat néztem meg és mind 110 szemes.
Arra lennék kíváncsi kinek milyen áttétel van és főleg mekkora lánccal?
Sziasztok,
jó állapotú, szürke blokkos LC4-et szeretnék venni (csak papirost, vagy papirozhatot), 625 SXC elönyben. Ha valaki gondolkodik az eladáson, akkor itt az email cimem :)
sztendely@gmail.com
Köszi
Puszi
Ismeri valaki ezt az AKRONT nevezetű SM szettet? miféle fajta ez? nem igazán ismerem, leirást sem nagyon találok rola..
jó ez?
használ valaki ilyet?
exc be megállná a helyét vagy inkább a BEHR v Excel?
köszi