Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Srácok
Ismeri valaki ezt az AKRONT nevezetű SM szettet? miféle fajta ez? nem igazán ismerem, leirást sem nagyon találok rola..
jó ez?
használ valaki ilyet?
exc be megállná a helyét vagy inkább a BEHR v Excel?
köszi
joooooooooooooooooooooo
Nincs is nekem olyan, más képei voltak.
Miért szedted le az SMC-s képeket? Elnézegettem volna még.
Na most nézem már fent sincs biztos az ufók vitték el tel. nélkül, szórakozott a gyökér ez legyen a legnagyobb öröme!
Szerinted ha komolyan eladó lenne és nem szar megvolna még? Tőlem 50km.-re van gondoltam ránézek kb. vagy 4-szer hívtam nem veszi fel, küldtem sms-t, imailt, semmi reakció. Hát akkor további jó árulgatást, ha egyáltalán van motorja.
Már nem az enyém, ő vette meg aztán most autót akar venni, és lám van aki még nálam is drágábban árulja.
baleent8@gmail.com

Köszönöm szépen! :)
írd az e-mailed , küldöm a képeket
Érdekel, mert a srác akinek írtam nincs itthon, és nekem péntekre legkésőbb kellene!

Köszönöm!
Akkor nincs esély rá, hogy esetleg felad holnap és péntekre ide érjen?

Köszönöm!
ha nem találsz, nekem is van egy 22.2-28.6-ra alakító
28.6 magasító
28.6 magura sx kormány
hello!

Igen megvan még! igen 22-ről 28 asra alakít!
Igen úgy rémlik hogy 20mm-t emel, de megkell majd néznem. hétvégén otthon leszek , előkeresem majd a sok kacat alól
üdv!
Üdv.

Kiskunmajsa környékén van itt valakinek egy fekete Lc4-e?
Prestige
Hello!

Érdekelne a pazzaz magasító, igaz már régen hirdetted meg, de hátha...
22-ről 28-ra alakít és 20mm-t emel?

Várom mielőbbi válaszod!

Üdv.:

Dévényi Bálint
Csak azért kérdeztem, mert soha nem veszi fel a telefont,hívtam már vagy 5-ször több számról is, mailra sem reagált. Szerintem szórakozik a kis buzija!
Na az ilyen dudát mindenki megnézni, még valaki meg is fogja
fel sem merném hivni!
Sziasztok!
KTM 640 lc4 mociról lenne szó, nem értem miért 118 szemes láncot írnak minden weboldalon gyári áttételhez (16-42) mikor 3db láncomat néztem meg és mind 110 szemes.
Arra lennék kíváncsi kinek milyen áttétel van és főleg mekkora lánccal?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_450_exc-8779556 Hívta már valamelyőtök ezt a nagyeszű gyökeret?
ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe ehehe

Sziasztok,
jó állapotú, szürke blokkos LC4-et szeretnék venni (csak papirost, vagy papirozhatot), 625 SXC elönyben. Ha valaki gondolkodik az eladáson, akkor itt az email cimem :)
sztendely@gmail.com
Köszi
Puszi
köszi,remélem is :D