Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezekkel a szép szavakkal egy nagy mosolyt és könnyeket csaltál az arcomra.
Csak még 1 kérdés ha szabad( mert ugye az én adatlapom sincs kitöltve). Mennyit szánnál mondjuk 1 kifogástalan állapotú 2005-2007 450,525-EXC- re?
Szabadulni az akar tole aki soher es nem csereli az alkatreszeket idoben, ennyi.
Persze, hogy szabadulni mert szar motorok ezek épp ezért te és a hozzád hasonlók ne vegyetek ilyet! DRZ az motor az való neked!
Sziasztok!Érdekelne valakit KTM Lc4 640-re idom?
Kérdésem a következő,,,,
Mért van az hogy fél óránként beköpi a gépem a gyertyát?
Full generál utan van a paripa.
Esetleges okok?
Gratulálok és köszönöm!
Rendkívül hasznos volt a hozzászólásod (noname, motoros?) barátom!
HOL itt a baj ÖCSÉM?
VÁGJAD továbbra is a DÉJJERZÉNEK...nehogy pézt aggy(má ha van egyátalán) egy ijjen SZARÉ mint a KÁTÉJJEM...

A gyúrásra REAGÁLVA:Miért nem gyúrt RÁ a KONNKURRENCIJJA? MERT úgyse tuggya TÚLszárnyalni...

NEM mindenkiből LESZ ÁRRNOLD SVÁRRCINÉGER attól hogy ELKEZD gyúrni...ugye ÉRTED...

Persze a FOSTALIGA DÉJJERZÉK azok mind PATENTEK amit HIRDETNEK...KÁTÉJJEM áron...de majd mi is megpróbáljuk ELHINNI hogy az a LEGKIRÁJJABB gép...
Ktm-től mindenki megszabadulni akar!
Látom ez a fórom teli van észosztókkal. Természetesen kitöltetlen adatlappal! Megvettél egy lefutott motort és próbálod elhitetni magaddal és másokkal is, hogy ez a legkirályabb gép!
Visszatérve a motorra, mivel a konkurencia nem igazán gyúrt rá erre a szegmensre, ezért kényszerül az ember a ktm-et mint lehetőséget mérlegelni. De!
Az összes ktm-et full felújítva penge állapotúként hirdetik. Kíváncsiságból beszéltem egy közeli ktm szalonnal és és érdekes módon hozzájuk alig visznek be motort. Csak a pár éveseket 1x 2x. Akkor jön a kérdés, hogy melyiket merje az ember megvenni!? Ezt tettem fel én is. De......

Még nem találtam olyat amiért pénzt is adtam volna.
Igen rendszer

A következő olajcserénél szerintem veszek egy sportszűrőt és össze akarom hangoltatni.
De a tieden konplett rendszer van, nem? Vagy csak 3csavaros dobból van 2?
Köszi ez még nem a végleges kell a prizma meg a rendszámvilágítást még nem kötöttem be csak oda gyors kötözővel odarögzítettem a táblához azért lóg ott a vezeték.

Inkább elmentem Visegrádra

Nem rosszak ezek a dobok,de ami a Janó eladó gépen volt dupla Akra nekem jobban tetszik.
Ahogy mondod!
Szeretnél a kipufogók helyében lenni?
Szép lett! Azt a 2 puffancsot nagyon irigylem
Kész a fara is
Szép állapotú Schuberth S1 narancs színű bukó valakinek? SuperDuke-hoz szépen passzolt, SM-hez is jó választás lehet, a világ leghalkabb bukója volt pár éve. Plexije jó állapotú, páramentesített, beépített lehajtható napszemüveggel. Zsákjában pihen egy ideje, sötétben, így biztos hogy még véd rendesen.
kép 1: https://www.bikepics.com/pictu...

kép 2: https://www.bikepics.com/pictu...

(élőben szebbek a színei)
Keresek exc-re kitámasztót!
Na ja közben eszembe jutott a történet.
Hm, nem feltétlen. Most nem konkrétan az általad linkelt motorról beszélek, hanem a 660-as xtkről. 8-900 körül ha talál az ember szép állapotút, az már szerintem simán jó vétel. De ez konkrétan amit küldtél tényleg rettentően sok.
TE ÍKÚBAJNOK...NEM erről van szó...hanem az ÁRÁRÓL...

Vagy te úgy vagy VELE hogy UGYANANYI pézé megbaszhacc egy JÓ KURVÁT akkor is inkább GUMINŐT veszel?
Mindenkinek más és más az elvárása a motorja felé, más-más felhasználói körök vannak. Szerintem nagyon sok ember van akinek tökéletesen megfelel az a motor. Mindemellett van nála sokkal több jobb és rosszabb motor is. Ez csak egy egyéni szubjektív vélemény. A tied is, az enyém is, mindenkié.
LYÁNOS...abból hogy egy ELBORULT pillanatomban vettem egyet anno...akkor volt KÉT éves...RÉMálom volt...egy TRÁGYALÉ az egész...SEMMIRE nem való...se TÚRAMOTORNAK...se SZUPERMOTÓNAK...se ENDÚRÓNAK...

Azt szokták mondani hogy az ember KÉCCER örül annak amit megvesz...mikor megveszi...meg mikor ELAGGYA...na...ÉN csak ECCER örültem....az UTÓBBI esetben...de akkor NAGYON...még talán TAPSOLTAM is ha jól emlékszem...
Miből fakad ez a nagy gyűlölet eme minőségi típus iránt?
EL....majd a VASAS cigány...ÓCSKAVASBA...mert EZT még ÁRULNI fogja HÁROMEZERBE is...