Újjfent egy kivételes KÉPESSÉGŰ prezstízsmodell....kihagyhatatlan REKLÁMÁRON...és még PAPÍRMUNKÁT is adnak mellé...és TARTOZÉKOKAT...plusszPÉZÉ persze...egyszerűen VUNNDERRSSŐNN!
De hány ilyen volt meg lesz is és ez csak itt a fórumon, élőben még több. Azt sem tudja mit akar meg a lóvét is sajnálja rá vacilál, variál, na az ilyenek szippantják fel a legnagyobb fosokat ezt már sokszor leírtam. De jól van ez így kell az ilyen.
üdv srácok
Kinek hogy van elvezetve, bevezetve a KARTELGÁZ cső? EXC 525
kivan iktatva nektek karbiból? valahol olvastam h érdemes kiiktatni a karbiból ... köszönöm a válaszotokat , véleményeteket ha tudtok írni infót.
TheKid79 dobj egy emailt tuzoltosageger@freemail.hu
Írásodból itélve 2007-utáni KTM-ek tetszenek de 2007elöttit szeretnél.De sokallod az árukat pedig épp azért kerülnek annyiba mert megbízhatóbbak mint az újabb blokkosok.Utána kiegyeznél is egy Crossmotorral is amit endurózni használnál pedig azokba nincs 6-ik.Ja és megbízható kéne persze .Mondj egy megbízható versenymotor márkát .Kiváncsi vagyok melyik az mert szerintem az összes nagyobb márka hasonló ideig bírja.KTM-nél talán a 2000elöttiek voltak betegek.De az se most volt.
Nem csak tudom hogy hogy megy ez mindenki szalon állapotú 20km-es motort akar venni karcok nélkül...aki ért a motorokhoz tudja hogy nem az egykerekezéstől lesz baja hanem ha nem szervizelik rendesen illetve hajtani és széthajtani is lehet egy motort
De nyugi nem vitatémát akarok elindítani
Újjfent egy kivételes KÉPESSÉGŰ prezstízsmodell....kihagyhatatlan REKLÁMÁRON...és még PAPÍRMUNKÁT is adnak mellé...és TARTOZÉKOKAT...plusszPÉZÉ persze...egyszerűen VUNNDERRSSŐNN!
Kinek hogy van elvezetve, bevezetve a KARTELGÁZ cső? EXC 525
kivan iktatva nektek karbiból? valahol olvastam h érdemes kiiktatni a karbiból ... köszönöm a válaszotokat , véleményeteket ha tudtok írni infót.
TheKid79 dobj egy emailt tuzoltosageger@freemail.hu
Érd csak telefonon! 20 376 46 36 Bp-n.
De nyugi nem vitatémát akarok elindítani
De gondolom rajtam kívül senki se kerózik motorral
Ha exc-n töri valaki a fejét...
Engem is érdekel egy ilyen dob. Privátban értekezzünk. Adatlapomon megtalálod az e-mail címemet, küldj rá valami elérhetőségedet.