Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most is te keresed a bajt vazzeg......

de utoljára leírom a véleményem (elsősorban rólad):
azt kb leszarom mit mennyiért árul a kupec, árulhatsz te bontott farokidomot 3 ezerért is meg 15ért is igazándiból se engem se mást nem fog érdekelni max megveszi-nem veszi meg
egy bontásban sok a rizikó, sok pénz-idő-munka áll benne
de a te(akár másé) kis üzelmeid amikor például egy 1500 forintos kütyüt ingyen postásan megveszel és majd dupla áron adod az már felháborító(ráadásul szegény itthoni vevő még a magyar posta árait is kifizeti)
úgy hogy bárki meg tudná venni-rendelni csak ép nem tud róla
szóval én őket világosítottam fel
tehát amíg nem mérgesedik el a helyzet jó lenne ha nyomnál egy rendszer visszaálltást, és nem provokálnál örökké
és én is megígérem hogy csak a drágán árult kínai kacatjaid után fogom linkelni a "rendes" árat ami után eldöntheti a vevő hogy melyiket kéri
bár ha jól emlékszem eddig egy használt dolgos cuccaid se fikáztam, és egyik haverom is tőled vásárolt miután én mondtam neki hogy árulod azt a dolgot
szóval ennyi
de ha ez neked nem megfelelő, nekem hihetetlen sok időm van, bárhol bármikor bárkit le tudok beszélni(vagy csak megpróbálom) arról hogy tőled vásároljon

Pont most beszéltem Palcseeval egy fél órát telefonon. Mrg nem volt letörve, biztos nem tudja Ini tervét.
mindegy nekik, úgy is tönkre mennek, Ini fel fogja őket jelenteni , szerintem a Nemzeti Adó és Vámhivatal már úton van
a kupecek nem élhetnek eme kerek csodás Földön
Azt nem tudom hogy báttya/öccse szerintem vele emilezhettem, mert 4 hónapja jön a kép amit megigért
Én is mindkettőtől vásároltam nem keveset. Palcsee közvetlenebb, segítőbb. Pár alkatrészt már ki is cserélt garanciában. "Laposracer" picit keményebb dió, vele inkább személyesen érdemes üzletelni.
Barátom is Róla beszélt.
De Ki a Másik ?
Én a Palit ismerem a két testvér közül... Vele üzleteltem személyesen és postán is. Nekem jók a tapasztalatok azt kaptam amit igért telefonba, és árban is korrekt volt.
Szerintem már túl nagyban tolják ahhoz, hogy leálljanak minden vevővel a részletekbe belemenni. Aki komolyan érdeklődik az 2-3 kérdés után azt kérdezi megnézheti-e. Ők is úgy vannak vele, hogy a vásárlás egyik fontos feltétele az, hogy egy tér-időben legyen a motor-vevő-eladó triumvirátus, telefonban nem lehet motort venni :)
Egyébként voltam már lent náluk, borzasztó nagy a káosz... szerintem azt se tudják mennyi motorjuk/alkatrészük van. Én nem rendelnék tőlük postán alkatrészt, inkább ha van arra dolgom (vagy ismerősömnek) akkor megmondom ugorjon be érte és nézze meg. Kb ennyi.

A motorokat komolyabban nem nézik át, Olaszból úgy hozzák, hogy kint már összegyűjtik őket a helyiek, Ők meg egyben elhozzák.

Annyi talán adhat nyugalomra okot, hogy szinte csak enduro/krosszokkal foglalkoznak. Szóval ami első blikkre nagyon szarul néz ki, azokkal nemigen foglalkoznak...

Személyes gondom inkább az, hogy piaci ár felett próbálnak mindent értékesíteni. De itt jön a szokásos sokat kereskedő válasza: "nem muszáj nálam vásárolni, vedd ahol olcsóbb" :)
Egyet értek veled, ezért is kérdeztem, hogy mivel tudja garantálni a km-et, erre ezt a választ adta. Száz szónak is egy a vége, hétvégén megnézem és majd okosabb leszek
Teljesen mindegy mi van az órában a motor elmond minden persze csak annak aki ért a nyelvén! Az óra esetleg viszonyítási alap az állapothoz,és akkor még arról nem is beszéltünk mikor cseréltek benne valamit.
Persze, nincs is ezzel semmi baj, csak akkor a km óra állás nem garantált! El fogok menni mindenképpen megnézni a motort, csak gondoltam megkérdem itt a tapasztalatokat!
Szerintem meg nagyon korrekt őszinte választ kaptál! Kereskedő tehát adja és veszi a motorokat szerinted ő belelát, kb. meg tudja ítélni az állapotát de mondhatná azt is amit hallani akarsz de nem azt tette! Aki meg fost vesz bárkitől is az megérdemli,vételkor egy vevő fejéhez sem tartanak pisztolyt.
Például a garantált km állás garantálására valami más válaszra számítottam...
Mit vártál mit kellett volna mondania, hogy neked megfeleljen?
Akkor én a rossz sráccal beszéltem Csak azért kérdeztem mert hívtam egy motor miatt és bármit kérdeztem, csak annyi volt a válasz, hogy aki látott már motort az tudja, hogy milyen
Sokak szerint szar alak, Barátom állítása szerint nagyon korrekt , rendelt tőle alkatrészeket, nagyon segítőkész, jó anyagot küldött.
Aztán kiderült a turpisság! Ketten vannak háááh
A hír igaz,Szóval minden variáció igaz, a jó is meg a rossz is, csak nem mindegy melyiket melyikre mondják
Cimborám csak nézett nála,mert mire odaért az ország túlsó feléből pár évvel öregebb lett a motor.
Alkatrészt már többet vettünk tőle,azzal még sosem volt gond!Küldte amit megbeszéltünk!
Flegma paraszt, de amugy sokak szerint jófej, mégtöbbek szerint bunkó és szart ad. Igen vegyes az összkép róla, de sok srácot tudok, aki tőle vásárolt és meg voltak elégedve. Én 125 2T-t vettem tőle, motorikusan kuka volt 2 hét után kb. Szóóval nagyonvegyes!
Sziasztok!
Vett már valaki a mesterszállási sráctól motort? Mennyire megbízható, korrekt ember?
Ha nem irrónikus értelembe vett dolog akkor megnyugtattál!
Nem szerencsés az első szériát soha megvenni.Márcsak ezért is jobb az 525-ös RFS blokk mert kiforrott technika.Komolyabb gyerekbetegségektől mentes.
Sziasztok.

Gyertyát akarok cserélni a gépben.
Milyet ajánlotok?
NGK DR8EA-t ajánlottak.
Vélemény? (2000) Lc4.
Talán nyáron, de ez nem biztos. Írj e-mail-ban.
szia. 06309126743 vagy domsodidavid86@t-online.hu
mikor jársz kelsz erre drága barátom?
van számodra valamim amit szeretnék neked adni!