Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy megbántottátok init, hogy eltűnt furcsa ez a sport motor így,hogy minden második fórumnál nem az ő neve szerepel.
Az függ egy csomó dologtól....Galilei szerint nem is a tanksapka forog, hanem te...
Melyik irányba kell letekerni a tanksapkát?
Azért akartam segíteni...
De te nem is értesz hozzá!
Guru nem vagyok, de EXC 300-at hajtok én is. Mi a kérdés?
Sziasztok.Tudna valaki nekem egy 2T gurut ajánlani?Csak szakmai segitségre lenne szükségem.Köszönöm
Aztán mivel van ennyit táppénzen mert disznó?
Annál több topicot senki nem szarik tele mint te, nemzeti motoralkatrész üzlet add be a parlamentbe a javaslatot RobinI Houd!
Látod nem egyszerű az élet.......
De mint írtam ha nem baszogat én sem fogom. Se őt se mást.
Max akkor ha 20 topikot teliszar a tv-shopos gagyi dumákkal-cuccokkal
úgy látom nem könnyű az élet a táppénzen lévőknek sem
Ámen...egyél még egy szalonnás pizzát...
szegény galileit is elítélték azért mert ki merte mondani hogy a föld forog a nap körül
úgy néz ki aki igazat szól elverik
Túlmentél egy határon. Ő nem rontja a te bizniszed, te viszont szándékosan az övét, igen. Pusztán unalomból...nagyon sok felől hallom, hogy érik a pofon neked a fórumokon tanúsított magatartásod miatt. Nem értem miért jó ez neked...
gondolom olvasol mostanában itt-ott, és tuti olvastad hogy mostanában mindig csak ő cinkel....
Ini! Sokadszor leírom, hátha megérted...ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna...nem védek senkit, de...az információ nagy érték. Neked is, másnak is adott a lehetőség, hogy netezzen, körül nézzen. Ő tudja hol, mennyi, és megvette. És árulja. Annyiért, amennyiért akarja. De neked mifasz közöd van hozzá? Leírtad te is...vedd meg, vagy ne vedd meg, de mi közöd van hozzá, hogy mennyiért adja? Ha zavar, jelentsd fel, de ne itt lázadj már állandóan.
e-mailben küldöm a nevét és elérhetőségét, hogy le tudjátok bonyolítani az egymás között dúló harcot személyesen , ne a fórum legyen tele a hülyeségekkel !
köszi!
esz az ideg hogy nem nekem sikerült!
hátha egyszer nekem is bejön
igen-igen.. 1x megtörtént te kis csicska
na itt egy élő példa akit át lehet baszni
próbáld meg
azért egy átlag ember ezen az 1-7 ig terjedő számsoron előbb elgondolkozik
most meg benyalsz te kutya? fél a valagad? utaljak zsemlére?
tel: 06201234567
ez a tiéd? vagy más fogja felvenni ha felhívom a számot?