Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

40 felett már sok jóra nem számíthat az ember
nekem olyan 35ig kb semmi bajom nem volt utána meg mindig akad valami kéretlen extra
Lehet addig nem is élek, én már öreg vagyok minden nap 1 ajándék!
Ha nem hát nem, akkor ma is zsíros kenyér a menü, de mondta valaki mennyiért adnám?
Számomra és mondom számomra hiába lenne akármilyen állapotú az a gép.
Nekem akkor sem érne többet, telefonon megkérdezném a tulajtól hogy mennyi a legalja amiért megválna a géptől.
És itt a 890 árhoz képest gondolom, ha azt mondaná 850 akkor azt mondanám oké, de csak is úgy adnék érte annyit ha tényleg szép és jó állapotban van.
Nem úgy ha odaértem azt hoppá ezt is és azt is cserélni kell, ja meg itt ütött meg ott kopott (Hányszor jártam már így.)
Szóval 850 indulnék el érte annyiért úgy hozom el ha tényleg szép és jó a gép.
Nagy %-ban így vettem a gépeimet, megmondtam a tulajnak már a telefonban hogy számomra mit ér a gépe, azt vagy tetszett neki vagy sem.
Nincs ebből harag, ha ő többre tartja akkor majd lesz rá vevő annyiért is.
Viszont én megyek érte azonnal és ha jó akkor a megbeszélt összegért elviszem.
Érdekes módon szinte majdnem mindig belementek az eladók.
De felőlem mások úgy csinálják ahogy akarják, adhatnak érte akár 990-et vagy 2 milliót is, nekem így vált be az adásvétel.
Van hogy nem a tartály alatt, hanem előtte kötik bele a kipufogócsőbe a powerbombot. Ezek számításon alapulnak, ott volt a legjobb helye. 450-nek majdnem mindegyik akra rendszere ilyen. 77305007200 a gyári cikkszáma
Ok jövő héten kereslek.
Joval tobben vannak ezen a velemenyen rolad mint rolam
TE is itt vagy OLCSÓ PROLI?

ÉS ezt PONT te ÍROD? PONT te? a FILLÉRBASZÓ PROLI?

NEKED se az számít ha egy DARAB szarra azt mondják hogy SPORTSZELET...hanem hogy MENNYIÉRT aggyák...az a LÉNYEG...
OJJAN ez a FAROK LEVI mint a FARKAM leve...TELE van a FASZOM vele:)
TE má megint ÉVJÁRATOT vennél...nem HATHATVANAT...

TELJESEN mindegy mijjen ÉVJÁRAT egy HATHATVANNÁL...az ÁLLAPOTA a lényeg...meg azért annyit HAGY érjen má mint a KILENCKILÓS déjjerzék...

Mert ÉN úgy vagyok vele hogy nem mindegy hogy IDD ki a bilit vagy VIDD ki....ugyanazzal az ERŐVEL...
http://www.sportmotor.hu/motor... mi az ott a kipufogón? az nem powerbomb az tuti! mi lehet ? az a kis tartály a kipuffcső felé vezetve
Most mar raveszem magam es korbetelefonalok
Azt hiszem nem ugy mondtam hogy felhivlak es elmondod az árat. De ha mar igy kezded akkor koszi nem. Ebayrol rendelek majd, az is 15ert itt van.
sok embernek csak az számít mi van ráírva
De neki lehet sokért kell mert ugye nem vagyunk egyformák.
bontóban nincs?
xt-xl stb szerintem kilószámra van kis pénzért
28-as, esztergáltatsz bele perselyt és jó 22-eshez de ezt már 1-szer tárgyaltuk. Az új ára ennek 20e körül van ebből indulj ki.
A drága relatív Rendben,ha eljon az ideje majd ketesni foglak!
22mm? Sv-re kell es 28asbol nemtudom milyen kormany fer el rajta holnap radcsorgok ár ugyileg
Drága, ha majd felöltöztél és még kell keress.
Van!
Na Fasty te is érdekődtél erről ha jól emlékszem:http://www.twistedthrottle.com... mégsem tart itt a történet,de tudod mit itt elérsz:http://www.kepesmotor.hu/rends... keress meg és jól fogsz járni talán mindent megveszel. Muszáj éhezés van, systemnek meg küldj egy ásványvizet talán segít neki lenyelni a békát amit kiugrasztott.
Nincs veletlenul olyan kormanybefogod amit 1csavarral lehet rogziteni a felso villahidhoz? 22 - eshez lenne jo de ha a 28as vagy 28,6 nemtudom melyik a pontos meret az sem baj