Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy meg az exc be be kell férjen az 5" os hátsó nagyon sokunknak van/volt benne. Vagy hátrébb kell hoznod a kereket vagy picit félre fűzni.
Sokkal olcsóbban jössz ki mintha kereket variálnál.
Facebookon a sumo csoportba is elég rossz híre van...

Vedd fel a telefon beszélgetést ha biztosra akarsz menni.
pont a nem gömbölyűre értettem
Azzal semmi gond nincs ha valaki kereskedik,ügyeskedik de ha ezt már nem meri privátban sem leírni ott valami nem gömbölyű!
ezt mondom már jó ideje én is.......
de a kupecek le szoktak ilyenkor hülyézni
Kis szösszenet KORTISZ úrral fojtatott mailozásról, Szia! Akkor érdeklődnék erről a kerék cseréről, nekem ugyan az van mint neked csak alu színű, szép hibátlan állapotú. Gumik, tárcsák, lánckerék menesztő nélkül cserélném a te feketédre te is ezek nélkül adnád. Kérdésem mit kéne ráfizetnem? Válasza:szöveges dolgok telefonon,képek e-mailben.
köszönöm Valyon az mire enged következtetni ha valaki írásban nem meri vállalni ezt?!
rolandsimon89@gmail.com
kepet ide tudsz kuldeni
a tobbit telefonon
koszonom
Adj imail címet.
dehogyisnem!
06 30 635 9305
Esetleg sima alu színűre nem cserélnéd, mondjuk az enyém is 5-ös
Küldtem mailt!
felőlem mehet
van 4,25"-os kerekem az 5"-ösért cserébe! kicsit rá is fizetnék akár...
Hali! nem kérdezted már ezt egyszer véletlen? a helyzet nem változott a gyári lc4 szett 5x17"-os a BEHR ráf cikkszáma 58410070100 elvileg be kellene férnie! és mi az a mindenhez hozzáér? mert max a láncvezető konzoljához tud vagy a lánchoz vagy a villa belső részéhez! tegyél fel képet róla hogy lássuk! vagy még azt tudom elképzelni hogy félre van fűzetve és emiatt szopsz vele!
üdv srácok
Tudja valaki h a gyári KTM LC4 640 supermoto /2007évj/ szett hátsó felni mérete mi lenne? nem találom sehol rajta. bele akartam tenni az exc 525 be 2006évj de amibe csak lehet mindenbe beleér .. 160/60/17 es gumi van rajta , de már ránézésre is szélesnek tünik még ha a gumit le is cserélném v megszedem a szélét...
az elsövel nincs gond az passzol..
köszi ha tudtok segiteni
Az a helyzet hogy neked a meghajtólánc zakatol és nem
a vezérműlánc,nem ugyanaz.Mutasd meg egy hozzáértőnek szerintem.
A dirt tricks feszitő a kecskeméti ktm-ből lett hozatva.
FAROK LEVI...és EZ szerinted ENGEM mennyire ÉRDEKEL?

Megmondom: SEMENNYIRE...
Sziasztok!

Ktm smr 560 szetvizintervallumok erdekelnenek. Elso sorban nem eltulzott velemenyeket estlegesrn tapasztalatokat kernek.

Konkretan: fotengely csapagyak, szelepek, dugo, hajtokar stb.( Uzemoraba)

Segitsegeteket elore is koszonom!
Ha a lánc laza az mindig laza!
1 Ha nem lenne eladó nem válaszoltam volna, 2 nem mondta neked senki, hogy az neked biztos drága, 3 a te kérdéseidre a válaszomban az új árat jelöltem meg kiinduló pontnak! Az meg, hogy másnak mit írok téged ne befolyásoljon mert a kérdező személyéhez igazodik mindig a válasz. Ha meg a sorokból nem jön le mert esetleg bonyolultan fogalmazok egyszerűen felhívsz és megtudod a tutit! Pánik meg mindig van ja mikor csukódik a kapu de egyszer mindenkire rácsukják.
na hát most hétvégén volt időm jobban szemügyre venni a gépet, mentem vele sokat, és azt vettem észre hogy menetközben ha alacsony fordulaton elváltom akkor nekem is zakatol, gondolom a vezérműlánc nem elég feszes. alapjáraton nincs hangja. hol vetted vagy honnét rendelted?
köszi!
Nem volt szo arrol de te igy kezded hogy az nekem biztos draga. Akkor mond azt hogy nincs eladod, ennyi. Csak nem kapuzarasi panik kezdodik? Vagy inkabb alljon mimden a garazsodban minthogy eladnad?
Ja öreg, a fogadj isten meg olyan mint az adj isten, és valahogy én sem kapok semmit ajándékba.
Öreg is vagy, szemtelen a fiatal generációval szemben, nepper is meg bontós... Nem jó ez így

Tessék segíteni a fiatalságot, jóárasítva adni mindent