Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyiért nekem is ide adhatnád.
hali dobj egy emailt
tuzoltosageger@freemail.hu
Ha nagyon biztosra akarsz menni a CDI (gyújtáselektronika) csatlakozóit széthúzhatod, de amúgy semmit (ha berúgós a motor, akkor akksi gondolom nincs benne).
Nekem 1x volt hegesztés motoron, akkor sarut vettük le asszem csak.
Sarut mindenképp vedd le!
Sziasztok 640 lc4 supermoton (2006) szeretnék szelep hézagot állítani , az lenne a kérdésem ti mennyire szoktátok állítani mert szervíz könyv a kipufogóra meg szívóra is 0.12_0.15 ír nekem meg mondtak olyat hogy szívó legyen 0,15 a kipufogó 0.2 most akkor mennyi legyen előre is köszi :)
Heló!Lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy 620-asom ,berúgós,a vázon van egy repedés és azt simán meg lehet hegeszteni vagy valamit le kell kötni,hogy nehogy valamit tönkretegyen a hegesztés a motoron?
Előre is köszönöm
Sziasztok

2002-s évjáratú 520-s exc-hez keresek jó állapotú lengővillát, valamint indító relét biztosítékokkal és az akksitól hozzávezető kábelt csatlakozóval.
Előre köszi a segítséget
Befér az csak ügyeskedni kell :)
akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, vagy máshol van a hiba. trükkös bejátszani a kereket de nem ha rájössz a lényegére akkor 2 perc.

mibe ér bele a féktárcsa, és hova?
üdv ez van a felnire írva
Behr Germany 1,7*MT 5.00 H2-10217-03.05 KTM E-DOT-D
holnap dobok fel képet 160/60 R17es gumi van a felnin
ha a féknyerget leveszem ugy belemegy a kerék de már nem tudom visszatenni a helyére.akár hová huzom a kereket elöre vagy hátra a tengely sem esik oda..
illetve amire felteszem a féknyerget abba is beleér a féktárcsa.
a felni szélessége 15cm peremtől-peremig
hetek óta itthon fetrengek senki sem jött, szóval olyan sokan nem akarhatnak megkapni
a mindennapi örömödet mi látjuk el, ebből táplálkozol :)
komolyabb emberek nem neten panaszkodnak mint én,sok emberrel dumálgattam, szóba kerültél, de annyian pályáznak rád, hogy a végén azt fogod hinni én voltam..

látod vazzeg, ha bizonyíték kell akkor te is egyből az email-ra hivatkozol
ezért nem is akarsz mailban csevegni, mert az bizonyíték
Ezért mondtam, hogy ne kezdjünk bele!
Itt a forumon kérdeztem róla méreteket meg képet. Írtál 1db hossz méretet meg 2db képet.
Mikor kértem hogy emilbe küldj normális nagy méretű képet akkor oda lökted hogy 12megapixeles kép hova küldj nagyobbat.

Na itt abba is hagytam az egészet.
És most is.!
Ok nélkül nem nagyon szoktam lekezelően beszélni.
Küldd már el e-mailben az egymással folytatott beszélgetést, és ha tényleg úgy kezeltelek, akkor 30 e ft-ért elküldeném neked ezt az Akrapovic kipufogót engesztelés képen, amit a képen látsz!
Belefáradtál akkor abba kell hagyni. Vagy fegyvert fognak a fejedhez? Azért nem másolgatok mert nem ér annyit a dolog hogy vissza keresgéljek. De nem egy fb-s hirdetésed alatt került elég sok negativ komment.
Ezt említettem meg.
Mikor én az akra dobról érdeklődtem, akkor is elég "lekezelően" válaszoltál, így én hanyagoltam a veled való üzletelést.
kortisz, kortisz . mindig veled van a baj !
Akkor ez most eladó?Belemegy egy 2003 exc-be?Mennyiért árulod?
Bele kezdtél valamibe, szerettem volna neked igazat adni, és azt mondani, hogy Igen, ez tényleg így van!
Reménykedtem hogy végre megfogtok és magamba szállhatok, és lett volna egy indok hogy felhagyjak a tevékenységemmel, amibe bele fáradtam kissé!
Én is unom már, mert rengeteg az irigy ember, viszont cserébe sok ismerőst és barátot szereztem, ami miatt már megérte, és nagyon örülök ennek!
probléma megoldva!
ezzel kellett volna kezdeni, hogy nem szeretsz (vagy tudsz) telefonon kommunikálni.
Nem haragszok én ezért, megy tovább az élet a megszokott módon.
Sok sikert a kerék cseréshez és további szép napot!
Nem másolgatok, nem kezdek bele semmibe. Neki válaszoltam.

Úgy és azt árulsz ahogy akarsz.

Részemről a téma lezárva.
Biztos így van, de nem is szeretnélek és nálam ennyi a téma lezárva!
másold be az "elég rossz híre van" szöveget,mert nem fogják elhinni a többiek a Mende mondát , köztük én se!
legyél meggyőző! mutasd meg hogy igazad van, győzzél meg engem is!
ott a telefonszámom , ha nem mersz felhívni, akkor neked lehetnek titkolni valóid