Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell visszaolvasnom emlékszem rá mit írok, barátian se kell szólni nem itt fogok barátkozni főleg nem veled, és leírtad a kulcsszót eddig neked mindig csak válaszoltam úgy,akkor és ahogy azt a kérdéseid és véleményed megkövetelték! Úgyhogy leírom még egyszer mert látom még nem ért el a tudatodig hanyagoljál és ez ismét jó tanács nem fenyegetés!
Nem azon van a hangsúly, hogy ki ő, s mivel foglalkozik, valamint hogy mennyi pénze van. Inkább arról beszélünk, hogy idős fejjel hogy lehet 20 éveseket fenyegetni, meg fikázni fórumban. Elküldeni is ellehet az embereket, akár diszkréten is, nemfeltétlen "takony", stb kifejezésekkel.
Látom puszi pajtások vagytok.

Nem tartom őt neppernek én is kereskedő vagyok csak építőanyaggal és azt szoktam mondani ,hogy azért nem adok el szigetelést senkinek ,hogy neki kevesebb legyen a fűtésszámlája nekem is van két lányom akikre van mit költeni.
Mindenki annyiért árulja a dolgait amennyiért akarja te meg eldöntöd,hogy az neked megéri van nem.
Kezdodik
Nincs rajta műszaki...Momentán még a ruha vásárlási fázisnál tartok ergo még egy darabig éhezned kell ha rám vársz De ha később ha lesz már sm szett is akkor visszatérhetünk a dolgra ha még aktuális lesz!Csak miheztartás végett,mennyibe fájna a tárcsa és az átalakitó?
Ez igen! Egy kulturált ember így beszélget Olvasgasd csak vissza a hozzászólásaid, ha barátian szól hozzád az ember akkor is aljadék módján válaszolsz. Lehetsz 20-30-40 évvel idősebb, de mégis ki vagy te? Ki vagy te, hogy itt fórumba fenyegetsz meg beszólogatsz? Büszke lehetsz magadra.
Bemész az okmányirodába és forgalomba helyezik ha közben nem járt le a műszakija. Nagyobb tárcsa meg átalakító nem ártana rá és ezt csak azért írom mert nekem van eladó és éhezem ha nem veszi meg sürgősen valaki.
Megoldotta mashogy, majd en eloben megnezem es ha gagyi akkor jol kifikazom de aggodj
Már akkor ráhagytam,de csak nem ereszti!
Pár hete már én is KTM tulaj vagyok egy 2003-as 450exc lett az"áldozat"Elsősorban endurózásra lesz használva de lehet kap majd egy sm szettet is és kiviszem az aszfaltra is!Ideiglenesen kivan vonva a forgalomból.Mi a forgalomba helyezés menete?Ja,és még arra lennék kiváncsi,h.az sm szettnél gáz ha a gyári féktárcsát használom vagy kell nagyobb tárcsa + fékátalakitó?Nem annyira vagyok képben Ha valakinek van konstruktiv tanácsa azt ne tartsa magába
Hagyd rá. Bántja hogy nem tudta lesoherkedni az árat...
Na idefigyelj takony, nem tudom még hányszor találsz be evvel a témáddal de már nagyon kezdem unni, de látom te azért kitartó vagy. Tartogasd az energiád a kókány mókolásokra a szarodon mert venni úgysem tudsz rá semmit, úgyhogy vegyél nagy levegőt az ingyen van és akadjál le rólam és ez most még jó tanács!
Köszönöm a választ motorolajbol motul 5100at használok10w-50est csak nem tudtam hogy 1.2 vagy 1.3 deci megy be
Jaja, szerintem is inkább vedd meg ettől a neppertől 25ért. ez soha nem lesz olyan JÓ mintaz övé
mi meg már nagyon sokszor leírtuk, hogy ne várd a sült galambot, hanem használd a keresőt, vagy épp nyisd ki a szemed...

a kuplungra rá van írva a tetejére hogy csak mineral oilt-t tegyél bele (ásványi) bemész a boltba és decis kiszerelésbe kapsz motorex olajat kb 2000 ft ért.

motorolajat meg azt teszel bele amit akarsz, max szétmegy motul, elf, motorex pl, full szintetikus min 10-50 es vagy 10-60 as.
ez engem is érdekelne
sziasztok MÁR KÉRDEZTEM KORÁBBAN kérdeztem hogy 2006 os exc 450 be mien olaj megy a motorba és az olajos kuplungba mien olaj megy várom a válaszokat üdv
Meg nem egyenletesen jár mindig alapjáraton, néha-néha ingadozik!
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Egy Ktm 520 Exc 2002-ről lenne szó, mitől lehetséges az hogy nem mindig áll vissza egyből alapjáratra hanem folyamatosan pörög, ha húzok egy gázt visszaáll! Megyek vele és behúzom a kuplungot pörög! Köszönöm segítségeteket!
Az MXC 525 és az EXC 525 miben különbözik egymástól?
köszi segítségeteket!