Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Tudnátok 1 - 2 helyet ajánlani, ahol komplett fűzött kereket készítenek megrendelésre? Szeretnék az adventure-re egy 19/17 kerékszettet. Köszi!
Azt! Majd jövő héten megnézem élőben is aztán majd meglátom! Az árat egy picit én is sokallom, de azért mindenképpen elmegyek megnézni!
Na megvolt a próba is,eddig tökéletes a hangja.A beszerelés kb. 1 óra
de én szöszmötöltem mert lemértem mennyit tud még fesziteni a vezérműláncon.Ha nem értesz hozzá te,azért ne álj neki mert az akár
drága is lehet.De azt irtad hogy a tied csendes akkor azt én nem is
bántanám.
Számomra nem ér meg annyit, főleg nem 990 ezret.
Akármilyen is lehet élőben, akkor sem adnék érte annyit.
valaki már megint mindennek látatlanban jobban tudja az árát, ehh.....
A Pestit nézted ki amelyiken Ful akra rendszer van?
Érdekesen hirdeti a srác, 890 a Képesmotoron 990 a használt autón.
2003 gépért még a 890ből is alkudnék 990 meg őrült sok érte.
Köszi, ez jó ötlet, hétfőn felhívom őket
Írtam e-mailt
Az oldalon a kis csomag 1-3kg 6 eu + áfa az legyen 8 eu szerintem a mérete és a súlya miatt ebbe bele kell férni,de ezért írtam nekik.
54 + 8 62 eu az olyan 18000 körül van na majd jövőhéten kiderül.
Na ja szállítás 8-14 euro meg fizetésnél a bankod vastagon váltja az eurot.
Kíváncsi leszek én is írtam tegnap nekik a szállítási díj miatt. Majd megírom ha jött válasz.
Ugyesen van megopdva a ennel a csunya motornal, itt tenyleg a rendszamtartonal a markat veszi meg az ember
Mire az nálad lesz az a 15 inkább 25.
http://olx.hu/hirdetes/ktm-fejidom-ID2XUBX.html#63d40bcff9
Üdv mindenkinek !
EXC 525 ujabik lámpás fejidomot tud valaki eladót?
ilyenre gondoltál?
06 30 635 9305
Felhívod az Almamotort és szívesen válaszolnak minden kérdésedre.
Többet tudnak a motorokról és szervizelésükről.
Amúgy nagyon megbízható típus amit nézel.
Esetleg nincs egy balos teló védő burkolatod Lc4-re ?
Felraktam az indexet, verettem egy kört, és akkor vettem észre, hogy el van repedve.
Igen nem rossz ötlet,de a prizmát se felejtsd el.

Ezen a képen mondjuk a tartóból pont semmit nem látni

Én szeretem a gyárias precíz megoldásokat ahogy végiggondoltam mire leszíntereztetem világítás prizma távtartó stb. lehet,hogy valamivel olcsóbban jövök ki,de nekem nem éri meg ha 15e-ból veszek olyat amihez minden megvan
mindenjót!
Mi tetszene, de gondolom olyan a tartó is mint a kép meg te magad mert ebből az jön le, hogy akár 1 darab dróttal is fel lehet kötve egyébként meg kurvára leszarom mit tákoltál rá. Na de a kipufogók azok aztán igazán ütősek, én azt gondoltam a gyárinál nem lehet rá ocsmányabbat tenni, hát tévedtem!
Szevasz engem lehet érdekelne hátsókerék mennyi pénzért adod (gumi nem kell)vagy esetleg így mennyi gumival mennyi?
Sziasztok 2004 es Ktm 450 exc hezhátsó kerék érdekelne ha tud valaki köszönöm
SZevasz NORBÍÍÍ...

EGYvalamire MINDENKÉPPEN ODA kell figyelni...mégpedig ARRA hogy a HÁCCSÓ kerék is ELŐRE forogjon...

VÉGZETES tipushibájuk: BENZIN nélkül meg se mukkannak...

Nagyjából ennyi...INDULHACC.