Fasty! Kössz a tippet, épp most a hétvégén szántam rá magam, hogy megalkossam magamnak eme műremeket. S hogy mibe került? Végy egy vaslemezt, légy találékony és legyen otthon szerszám! Kb 500 Ft és 8 óra barkácsolás után alkottam magamnak egy rendszámtartót. Nem mozog, nem lötyög, fixen tart. Egyedül a világítás nincs még megoldva, viszont arra is találtam már megoldást. ... nem minden a pénz!
Janó uram, remélem tetszeni fog!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. SMC 660-okat keresek. Egyet megyek megnézni jövő héten. Ez egy 2003-as, kis olajkörös gép, de mivel se supermotoval, se KTM-el kapcsolatban nincs tapasztalatom, ezért szeretném megkérdezni, hogy mire érdemes odafigyelni egy ilyen motornál? Vannak-e típushibái? Esetleg fel tudnám-e venni a kapcsolatot egy SMC tulajjal vagy volt tulajjal?
Előre is köszönöm
tyűűű, erről még nem is hallottam :O :D
minden olajcserénél cseréled a szűrőt is? mert volt aki azt mondta hogy minden második olajcserénél kell csak...
nem okoskodás, szívesen fogadom a tanácsot, tapasztalatot, főleg hogy 4ütemben nagyon zöldfülü vagyok...
majd teszek fel videot az enyémről h milyen a hangja, állítólag szép hangja van, nincs zaja!
olajat hány óránként cseréltek? és milyet használtok?
köszi a segítséget!
Egy motorblokkot MEDDIG raknál össze ha ezt a TÁKOLMÁNYT NYÓC óra hosszat FARAGTAD? Gondolom VERT a veríték...