Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

GRATULÁLOK IKÚszissztem...TÉGED se alkalmaználak ÓRABÉRBEN...

Egy motorblokkot MEDDIG raknál össze ha ezt a TÁKOLMÁNYT NYÓC óra hosszat FARAGTAD? Gondolom VERT a veríték...
MAGA a szerkezet is ŰRHAJJÓ bonyolultságú...a beszerelése MÉGINKÁBB...meg ne próbáld VALAHA is...
na az szuper! ;) könnyű beszerelni?
Dirt trick megjött,megvan a szombati program. :)
Elég egyszerű szerkezet,gyárilag nem is értem miért
nem ilyen van benne.
Fasty! Kössz a tippet, épp most a hétvégén szántam rá magam, hogy megalkossam magamnak eme műremeket. S hogy mibe került? Végy egy vaslemezt, légy találékony és legyen otthon szerszám! Kb 500 Ft és 8 óra barkácsolás után alkottam magamnak egy rendszámtartót. Nem mozog, nem lötyög, fixen tart. Egyedül a világítás nincs még megoldva, viszont arra is találtam már megoldást. ... nem minden a pénz!
Janó uram, remélem tetszeni fog!
Ok
Szia!

06 30 635 9305
szinte bármikor elérhető vagyok
Ha fent lesz a gépen dobj ide képet róla, hogy is mutat.
Szia ezt ma találtam szerintem szemre való darab és árban is jó én ilyet fogok felpattintani :)
https://www.omniaracing.net/en...
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. SMC 660-okat keresek. Egyet megyek megnézni jövő héten. Ez egy 2003-as, kis olajkörös gép, de mivel se supermotoval, se KTM-el kapcsolatban nincs tapasztalatom, ezért szeretném megkérdezni, hogy mire érdemes odafigyelni egy ilyen motornál? Vannak-e típushibái? Esetleg fel tudnám-e venni a kapcsolatot egy SMC tulajjal vagy volt tulajjal?
Előre is köszönöm
Szia!
Mi lenne az ára?
sziasztok!

ContiAttack SM gumiról van valakinek tapasztalata
közúton és pályán egyaránt használnám.
keihin fcr új szilikon cső szett eladó
06 30 635 9305
18000-ért vihető ha érdekelne valakit!

Itt az elérhetőségem!
BOCCS ! A teló számom : 06 70 321 82 05
Van 2 db 2004 Exc 18 hátsókerekem eladó ! Ha érdekel, hívj, vagy üzenj, visszahívlak !
tudsz képet már árat küldeni?
denes.konkoly@gmail.com
Van egy vadi új, 18"-os.
Kellene nekem egy hátsó kerék, 2004-es EXC-hez.
Ha van valakinek kérem jelezze.

Köszi
Eladó KTM túratank,12 literes benzincsappal. 40000-ft
Vforce-3 membrán,pár üz órát ment 30000-ft
Hátsó keréktengely,gyári új 14000-ft
TEl:30-4546180
http://aruhaz.kauffer.hu/index... itt tudod venni legolcsóbban, szűrőt is minden olajcserénél.
tyűűű, erről még nem is hallottam :O :D
minden olajcserénél cseréled a szűrőt is? mert volt aki azt mondta hogy minden második olajcserénél kell csak...
Én most ezt a fajtát vettem.
Mondjuk ezt én 15ért adom.
nem okoskodás, szívesen fogadom a tanácsot, tapasztalatot, főleg hogy 4ütemben nagyon zöldfülü vagyok...
majd teszek fel videot az enyémről h milyen a hangja, állítólag szép hangja van, nincs zaja!
olajat hány óránként cseréltek? és milyet használtok?
köszi a segítséget!