Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülyeség, nekem is 160 volt az exc be, meg most a bergbe is. Max ha kopra előre tolod a kereket akkor lehet már csipkedi a lánc.
525ön egyik haver is valami 150es gumit használ, mert nem fér be a nagyobb
gyurisattila060@gmail.com

írj már rám légyszi itt
Hogy nem fér be? az lehetetlen nekem pl ugyan ilyen méretű gumi van fent amit írtál 5" széles a felnim és mindenhol van hely a láncba sem ér bele és a lengővillába sem! És úgy tudom a gyári 2006 SMR-eken 165/55 R17 van szintén 5"-os felnin!
Sárvédőm van, talán ha 1 hetet volt használva.
Sziasztok!
Megvételre keresek 2004-es 525 EXC-re ilyen első sárvédőt(narancssárga) és fejidomot! Akinek van az kérem jelezze! Köszönöm! :)
Utcára nem ajánlanám, mert oda nagyon pörög... Hogy menjen a kis 250 4t exc forgatni kell. Terepre való .... Gyenge pontja a vezérműlánc feszítőpatron.. Úgy tudom van hozzá módosított javított változat... Nekem az sx -el semmi bajom nem volt míg 2 évig nálam volt... A mostaniról még nem sok tapasztalatom van, ami talán hogy a telók túl puhák, de ez orvosolható.. Karbantartása kb ugyanaz mint egy 2T-nek.. Szelepállítás amire 15-20 óránként talán érdemes ránézni... Nálam pl az sx 2 éve alatt nem kellet szelepet állítani ellenőrzéskor jó volt ...
Hello. Na szóval... A helyzet az hogy nekem eddig soha nem volt 4 ütemű motorom tehát alapból semmit nem is tudok róluk, szóval minden tanács jól jön. Eddig csak 2T motort hajtottam. Viszont most úgy hozta a sors hogy jobbnak tűnik a 4 üteműben gondolkodnom ,mert a motort szeretnèm terepen illetve közúton egyaránt használni sm szettel. Lehet ezeket rendszámoztatni ugye? Èrdekel minden a tipussal kapcsolatban valamint a 4 ütem karbantartásával kapcsolatos tanácsokat is szivesen fogadom!
Köszi előre is! :)
Nekem volt 2006-os sx 250f, fiamnak meg most vettünk egy 2007-es exc 250f-et.. Mire vagy kíváncsi ?
Ok!
Halihó
Érdeklödnék h a KTM exc 525 mocit /2006/mikor SM -ként használjátok milyen a hátsó gumi mérete?
nekem 160/60/17 es de ez nem fér be .. max ha a szélét leszedem..
ill elsönél átalakitot használtok vagy féktárcsát cseréltek?
ill vezmü lánc 96 szemes?
köszönöm segítségeteket
Úgy néz ki,h.megoldódott a dolog de azert köszönöm!
Mennyit érne meg neked? Lehet, hogy van egy valahol, majd szétnézek.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_450_exc-8699179

Valakinek infoja illetve észrevétele a motorral kapcsolatban van?!
Szevasztok!
vannak itt a csoportba exc-f 250 tulajdonosok?
érdeklődöm ezután a típus után és jól jönne pár infó :)
Van valakinek ilyen kormányszivacsa?
Üdv! valakinek nincsen egész véletlenül a 2 dugós ezüst színű brembo felfogatású(2 darab 8as csavar 65mm lyuk középtől lyuk középig),de 4 dugós smc féknyereghez fékadapter 320 as tárcsához, örülnék,ha tudnátok olyan embert mondani akinek van ha nem is adja el csak minta kéne:) És még olyan,hogy esetlegesen foglalkozik-e valalaki egyedi fékadapter gyártással?
De minek kellett szerencsétlen motort így lefújni ilyen hányás színűre?Kétszer háromszor átment volna a dagonyán aztán egyből megvan az álcázás. A lefelé bólogató fejidomról már nem is beszélek...
azért ne felejtsük el hogy a rambó hondával tépett a csaknorrisz meg yamahával
Persze hogy láttam
GD nek...bár lehet láttad már...

Az fcr 41 es karbihoz lehet külön úszóház tömítést venni, vagy komplett tömítés garnitura létezik csak?
Biztos hogy nem jó.
A bergnek allul is pds szem es a telo befogó, a fék is másik oldalt van.
Nem tudom, de kicsi az esély. Küldj képet a giraffe64@freemail.hu címre, és kiderül.
Szia!

2004-es Husaberg FC450-esé nem lenne jó?