Hogy nem fér be? az lehetetlen nekem pl ugyan ilyen méretű gumi van fent amit írtál 5" széles a felnim és mindenhol van hely a láncba sem ér bele és a lengővillába sem! És úgy tudom a gyári 2006 SMR-eken 165/55 R17 van szintén 5"-os felnin!
Utcára nem ajánlanám, mert oda nagyon pörög... Hogy menjen a kis 250 4t exc forgatni kell. Terepre való .... Gyenge pontja a vezérműlánc feszítőpatron.. Úgy tudom van hozzá módosított javított változat... Nekem az sx -el semmi bajom nem volt míg 2 évig nálam volt... A mostaniról még nem sok tapasztalatom van, ami talán hogy a telók túl puhák, de ez orvosolható.. Karbantartása kb ugyanaz mint egy 2T-nek.. Szelepállítás amire 15-20 óránként talán érdemes ránézni... Nálam pl az sx 2 éve alatt nem kellet szelepet állítani ellenőrzéskor jó volt ...
Hello. Na szóval... A helyzet az hogy nekem eddig soha nem volt 4 ütemű motorom tehát alapból semmit nem is tudok róluk, szóval minden tanács jól jön. Eddig csak 2T motort hajtottam. Viszont most úgy hozta a sors hogy jobbnak tűnik a 4 üteműben gondolkodnom ,mert a motort szeretnèm terepen illetve közúton egyaránt használni sm szettel. Lehet ezeket rendszámoztatni ugye? Èrdekel minden a tipussal kapcsolatban valamint a 4 ütem karbantartásával kapcsolatos tanácsokat is szivesen fogadom!
Köszi előre is! :)
Halihó
Érdeklödnék h a KTM exc 525 mocit /2006/mikor SM -ként használjátok milyen a hátsó gumi mérete?
nekem 160/60/17 es de ez nem fér be .. max ha a szélét leszedem..
ill elsönél átalakitot használtok vagy féktárcsát cseréltek?
ill vezmü lánc 96 szemes?
köszönöm segítségeteket
Üdv! valakinek nincsen egész véletlenül a 2 dugós ezüst színű brembo felfogatású(2 darab 8as csavar 65mm lyuk középtől lyuk középig),de 4 dugós smc féknyereghez fékadapter 320 as tárcsához, örülnék,ha tudnátok olyan embert mondani akinek van ha nem is adja el csak minta kéne:) És még olyan,hogy esetlegesen foglalkozik-e valalaki egyedi fékadapter gyártással?
De minek kellett szerencsétlen motort így lefújni ilyen hányás színűre?Kétszer háromszor átment volna a dagonyán aztán egyből megvan az álcázás. A lefelé bólogató fejidomról már nem is beszélek...
írj már rám légyszi itt
Megvételre keresek 2004-es 525 EXC-re ilyen első sárvédőt(narancssárga) és fejidomot! Akinek van az kérem jelezze! Köszönöm! :)
Köszi előre is! :)
Érdeklödnék h a KTM exc 525 mocit /2006/mikor SM -ként használjátok milyen a hátsó gumi mérete?
nekem 160/60/17 es de ez nem fér be .. max ha a szélét leszedem..
ill elsönél átalakitot használtok vagy féktárcsát cseréltek?
ill vezmü lánc 96 szemes?
köszönöm segítségeteket
Valakinek infoja illetve észrevétele a motorral kapcsolatban van?!
vannak itt a csoportba exc-f 250 tulajdonosok?
érdeklődöm ezután a típus után és jól jönne pár infó :)
A bergnek allul is pds szem es a telo befogó, a fék is másik oldalt van.
2004-es Husaberg FC450-esé nem lenne jó?