Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az oldal alapján…
LINK
HK2016 (4) és HK1816 (2).
az lc4 640 himba csapágyai ktm rendelős vagy "szabvány"
kb mennyi zseton lehet a gyári felújítószett?
villa-himba-teló
Az már a lélektani határ. Ha új dugót teszel bele, akkor sanszos lesz, hogy megadja magát a hajtókar rövid időn belül...
Hallo 525 exc 2007-es hajtókar kb mennyi üzemórát bír ki most 325 van benne...gyári dugóval, szándékozok dugót cserélni...
most is az van a hosszúból csinált rövid de hát na...milyen az máánn
leköszörülöm én neked 2 ujjasra
volt vas meg fúrógép a melóhelyen...
lecsiszolás után a horgany 600ft volt
ezek a pótkarok, lehet sosem lesz szükség rájuk, szóval minek adjak ki érte egy csomó pénzt
Ezt plazmával sikerült kivágni?
Hogy bírja egy ilyen?
Köszi a választ! rövidet keresek ha az lenne átvettem volna!
Értem, köszönöm a segítséget!
én is csináltam,csak én csináltam öntőformát,a magnézium kardarabokat felmelegítettem és kész is a vadonat új kuplungkarom,picit sorjás,de van köszörű :D
Elkelt.
nafasza.. ez pont a fék lett
de ilyen kifinomult technológia a kuplung is
amúgmeg elkúrtam mert 14 nap: link
de aki ráér csinál magának kuplungkart(is)
csak üzleten keresztűl rendeltem...azok meg elkezdtek faszoskodni,hogy akkor már fizessem ki bla bla bla szóval köcsögök voltak gyárban csomagolták félre egyébként,de nem vág földhöz ha bukok rajta 2 ezer forintot lehet másnak jól jön majd a kar :D
netes vásárlás esetén 8 napon belül minden indok nélkül vissza kell hogy vegyék
Ilyen
Vegyél egy robogót, a SM szett árából már teljesen használható gépet lehet venni.
hosszú gyári csomagolásban semmi baja
rövid vagy hosszú?
mit kell egy 4 üteműn feltétlenül megnézni vásárláskor?

Hidegen melegen könnyen induljon, ne legyen kék füstje.... Ha melegen rosszul indul akkor ott általában szelephézag gondok vannak... Legalábbis japó motornál az szokott lenni a probléma...
Kopás szinte nem mérhető 320-as 12e ft.
Valakit nem érdekel ktm exc/sx hez 97-07 ig kuplungkar?
Rosszat küldtek nekem és nem ismerik el a hibájukat...-.-"
igazából az utcai használat nekem nem a száguldásról szólna hanem egyszer egyszer eljutni vele A-ból B-be, 1-2 alkalomért túl nagy luxus lenne fenntartani egy másik motrot is :))
ennek a feszítő patronnak utána nézek majd!
lehet hogy a hétvégén meg is nézünk egyet, mit kell egy 4 üteműn feltétlenül megnézni vásárláskor?
köszi a segítséget!
Hali!
Nekem egy ilyen van, használt, de matricázva volt, szóval majdnem karcmentes.