Csőváz.
Nem akarok okoskodni vagy beleszólni ,de engem is kísértett ez a probléma igen-igen sokáig .
Cseréltem patront ,láncot (ilyet,olyat)csak zörgött mit zörgött kerepelt.
Egyszóval szörnyű hangja volt.
2012 május.
Dirt Tricks vissza a gyári lánc és csönd lett.
Izé azóta is csönd van pedig belepörgettem pár órát .
Szerintem ez a jó választás.
Szép napot.
ez az amit Giraffe is említett a kontra anyás ugye? nekem az a megoldás lenne jobb amit nem kell sűrűn ellenőrizgetni, és nem kell tőle parázni hogy galibát okoz, mert a gyári olajnyomásosra azt irták hogy tanácsos lecserélni!
hali
nekem exc-f 250 van az hasonló, (szinte ugyan az mint a tiéd) és olvastam hogy ennek a típusnak gyerekbetegsége ez a vezérműlánc feszítő, és hogy ezt szokták cserélni, valami mechanikusra. akárhogy keresem nem találok olyat, tudnátok nekem egy linket adni hogy hol lehet olyat beszerezni?
Köszi a választ!Ebay-en láttam 89dollár+szállitás dirt trick-et vagy itthon 24eft-ért.Nekem melegen zörög a lánc,állás után indításkor rövid ideig.
Motul 10w-50 olaj van benne de az szerintem teljesen jó bele.
Nincs más, csak a gyári. Én is a Dirt Tricks rugós-mechanikus feszítőjét használtam. Illetve létezik full mechanikus, ahol kontraanyával te állítod a feszességet. Az kicsit macerásabb.
Egyébként nem értelek, pont ezekből rengeteg van pár perc keresés után pl.ez: http://olx.hu/hirdetes/aprilia-scarabeo-200cm3-s-2011-ID2cCAZ.html#c1ec32c252
Valóban volt nemrég hirdetve ismerős a kézvédő bilincs alá rakott gumi, elég szar képek voltak róla feltéve akkor de azért az látszott nem fagyizni jártak vele, meg kell nézni személyesen és akkor minden kiderül.
Honda SH 150-SH300, Piaggo Liberti 200; Aprilia Scarabeo 200 2009-es évjárattól, műszakiztatva, kevés km-est. jelenleg a lehetetlen kategória az itthoni választékból....
Nem akarok okoskodni vagy beleszólni ,de engem is kísértett ez a probléma igen-igen sokáig .
Cseréltem patront ,láncot (ilyet,olyat)csak zörgött mit zörgött kerepelt.
Egyszóval szörnyű hangja volt.
2012 május.
Dirt Tricks vissza a gyári lánc és csönd lett.
Izé azóta is csönd van pedig belepörgettem pár órát .
Szerintem ez a jó választás.
Szép napot.
ebben lehet bízni?
illetve van még egy kérdésem.. milyen vezérmű láncot használsz?
http://www.ktmtwins.com/dirt-t...
LC4 640 elsőtelókba mennyi olaj kell?
nekem exc-f 250 van az hasonló, (szinte ugyan az mint a tiéd) és olvastam hogy ennek a típusnak gyerekbetegsége ez a vezérműlánc feszítő, és hogy ezt szokták cserélni, valami mechanikusra. akárhogy keresem nem találok olyat, tudnátok nekem egy linket adni hogy hol lehet olyat beszerezni?
Motul 10w-50 olaj van benne de az szerintem teljesen jó bele.
A dirt tricks mechanikus feszitőt találtam nem tudom
te mit ajánlanál?
Még mindig nem akarod eladni a rendszámtartódat nekem?