Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EXC lengővillát keresek 125-300 2003-ig. Ha valakinek van, ne tartsa magában!
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy 2006os ktm 450es exc-n a vezérmüláncot ellenörizni? Várom a válaszokat üdv
Utolsó darabjaim! Mindegyik új, érdeklődés emailben:
bgfdaniel@gmail.com
Hali! Keresek 2001-es KTM EXc 520-ra motorvédő burkolatot, jó állapotban!
Írd meg légyszíves ha rájöttetek a hibára mert az enyém is ugyan ezt csinálja, Köszi
hello. a multkor valahol emlitetted hogy van eladó ktm hátsó kereked . esetleg megvan még ? egy ismerösömnek kellene. kösszi
Köszönöm az infót!
nincsmit :)
Köszi, de valami fiatalabb kéne.
gondolom az újabb kivitelek, bár olyan ritkák mint a fehér varjak
csáó nekem vagy egy 97 es sc 400 hoz első teló mindennel 1 ütt nem tudom jó lenne-e neked
SM. futóművet cserélném enduro telóra, féknyeregre!
Igen.
alapból nem jó rá, némi faragással lehet hogy fel tudod tenni, elég közel van a berg en a tank a hűtőhöz.
az lc4 400-ból létezik önindítós-berúgós kivitel?
Hali, köszönöm de utána kérdeztem ktm nél zsír új (rugók,kopó illetve fém lamellák) 40ft....
Oké megnézem majd mennyi van rajtuk.Nekem se mindegy lehet később jó lesz nekem is.Köszönöm az infót.
Ez a 2007-ig gyártott KTM modellekre jó. Ha megegyezik a hűtőd ezekkel, akkor fel lehet tenni, de nem hiszem...
Szia! Ez a venti jó lehet bergre is? Vagy csak KTM? Válaszod előre is köszi!
Ez így van a középsők vastagabbak a hő miatt!
Sárvédő van, gyári nem után gyártott szinte új hívj fel ha érdekel!
Gyakorlásra keresnék EXC 2007ig hátsó sárvédőt és 2 hűtő idomot.
Giraffe - várom még a jelentkezésed
A kopó egyforma, a fémnél volt némelyik évjáratnál különbség. 1 és 1.4 volt. a Kopó új mérete 1.8 mm, a minimum érték meg 1.7. Tehát az a jó sok, ami rajta van, az épp 1 tized...
Lemérem persze ha érdekli őt a cucc.Tudsz méretet ami a minimum?Ha el se adom max tudjam hogy mennyire jó.De én ránézésre azt mondom hogy van rajta réteg rendesen az újhoz képest.
Na ja és elvileg nem is egyforma vastagok.