Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bugic, ne képet küldj neki, hanem mérd meg őket egyesével. Van minimum értéke, az alatt nem jó semmire, max tányéralátétnek...
Nekem van lamella szettem a kopó részes ferodo vagy mi van rajta.még az előző EXC-ből maradt úgy 100óra lehet benne.Ha érdekel küldök képet.
Keresek 3,5x17 -es ktm ráfot vagy kereket, csak hibátlan érdekel!
6 fok, napsütés
Találtam a polcon egy ilyet. Ha valakit érdekel...giraffe64@freemail.hu
A másik kérdés még az, hogy mi neked a szett? Mert a kopó, és a fém lamellák nem jönnek ki annyiból...az max a kopó....
Szia, 20eft környéke, de most beszéltem gyáriba új 40 teljes szett, úgyhogy azt fogok valószínű rendelni...
Két apró kérdés: mi a pici pénz, és mi számít jó állapotúnak?
Hali
Keresek 525 exc 2007es géphez Kuplung lamella szettet, kivéve a kosarat....pici pénzért (használt jó állapotban lévőt)....
Ez nagyon nagy fél órája ezen röhögök te egy állat vagy
melegités! mig fel nem izzik de ugy faszan! Aztan ha van 3kg-os BOGI kalapácsod de a legjobb a 4kg-os, basszal oda rendesen neki had szóljon! ne fossal nem lesz baja! Aztán ha odasóztál de ugy kurvarendesen akkor azzal a lendülettel hivjad fel a KTM kereskedést és kérdezzed meg mennyibe kerül az új felni, aztán ha seggre ültél az árától gyújts rá egy cigire! Az a finom cigeretta elfüstölése közben ra fogsz jönni h jól van az ugy es hagyod a picsába azt felnit!
Persze ez csak vicc ne sértődj meg!
Megütött felni egyengetésére van bármi féle megoldás.? Esetleg valaki próbált már ilyet csinálni?
Továbbítva!
20/2181914
Mi lenne az ára? Havert érdekelheti.
Imádtam ahogy elmondta miért is tetszik neki a 2T és hogy mi is a lelke neki.
az ilyen filmek után mindig elkeseredek hogy milyen bénán tudok motorozni......
Eladó a másik dobom is eléggé sürgősen!Ez is újra van tömve karcolások vannak rajta de nincs horpadva sehol!Irányár: 25ezer
SÜRGŐS!
szevasztok!
van valakinek eladó 300-as exc ami papiros vagy papiroztatható?
2008 vagy a fölötti évjárat.
5 e ft
06 30 635 9305
Törve, repedve nincs, a matrica picit feljött a baloson de azt látni a képen!
Hello! Milyen állapotban van a két tankidom?
Repedve-törve? Matrica? Üdv: Peti
Milyen állapotnak örvend?
320-as gyári ktm tárcsa+átalakító, kopás nem mérhető rajta csak egyben eladó!