Vannak szakik, csak meg kell találni őket. És nem mindegy, hogy mennyiért tudod megjavíttatni...az utánajárást, és az időt senki sem számolja, de néha többe kerül a leves, mint a hús...ezt még épp megérte megcsináltatni...
nem fikáztam (akkor azt írtam volna h szar és drága) csak mindenkinek más az elképzelése a szép állapotról, ha ez szép állapotú akkor 1 új az csodás-mesés?
Bocs hogy használva van a motorom és mivel azon található a kipufogó így van rajta egy-két karc vagy számold meg hogy mennyi ha már így ráérsz más dolgait fikázni, de újra fújva adom a következő gazdájának mivel azok nem horzsolások hanem a gallyak leszedték kicsit a festéket róla!De gondolom nagy motoros vagy és neked csilli-villi a géped (ha van egyáltalán) és csak boltba járni használod!BUGIC jól mondta hogy ha nincs horpadva és nincs agyig horzsolva az én véleményem szerint egy HASZNÁLT dob akkor az szép állapotban van!
Eladó! 2006-os gyári tankidom - 6000ft / párban
Renszámtartó irányjelzőkkel, új nem volt még motoron - 18000ft
Rendszámtartó lámpával, használt - 7000ft
sziasztok keresek ktm 450exc 2006 os jobbos hüttö védöt akárpárban is jo vagy lehet höttövédö rácsnak hivják meg bal oldali idomot és fejidomot cot@freemail.hu vagy irj smst vissza hivlak 06306095238
2004-es EXC-hez kellene nekem a km órához komplett kábel, ami a mágnestől jön fel az órába. Jelfogó+vezeték+csatlakozó.
Akinek van elfekvőben és el is adná kérem jelezze.
Üdv
Nem mindegy mennyit rohangálsz s cucc után, meg s szaki után...