Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faterom szokta mondani hogy "lehet hogy drágább az új de az idődet veszed meg vele"

Nem mindegy mennyit rohangálsz s cucc után, meg s szaki után...
Vannak szakik, csak meg kell találni őket. És nem mindegy, hogy mennyiért tudod megjavíttatni...az utánajárást, és az időt senki sem számolja, de néha többe kerül a leves, mint a hús...ezt még épp megérte megcsináltatni...
15!
egy rohadt féreg, de majd meghúzza magát....
nem fikáztam (akkor azt írtam volna h szar és drága) csak mindenkinek más az elképzelése a szép állapotról, ha ez szép állapotú akkor 1 új az csodás-mesés?
Bocs hogy használva van a motorom és mivel azon található a kipufogó így van rajta egy-két karc vagy számold meg hogy mennyi ha már így ráérsz más dolgait fikázni, de újra fújva adom a következő gazdájának mivel azok nem horzsolások hanem a gallyak leszedték kicsit a festéket róla!De gondolom nagy motoros vagy és neked csilli-villi a géped (ha van egyáltalán) és csak boltba járni használod!BUGIC jól mondta hogy ha nincs horpadva és nincs agyig horzsolva az én véleményem szerint egy HASZNÁLT dob akkor az szép állapotban van!
Eladó! 2006-os gyári tankidom - 6000ft / párban
Renszámtartó irányjelzőkkel, új nem volt még motoron - 18000ft
Rendszámtartó lámpával, használt - 7000ft
ÉN kérek ELNÉZÉST!
Miért mert van rajta egy pár sárpötty?Ha nincs horpadva meg lehorzsolva a dob akkor teljesen jó állapotban van.Szabi úgyis ilyet keresett az EXC-re.
érdekes elképzelésed van a szép állapotról!
sziasztok keresek ktm 450exc 2006 os jobbos hüttö védöt akárpárban is jo vagy lehet höttövédö rácsnak hivják meg bal oldali idomot és fejidomot cot@freemail.hu vagy irj smst vissza hivlak 06306095238
hello engem érdekelne ez rendszámtartó 0630 609 5238 a számom csörgess meg vagy irj sms-t vissza hivlak várom válaszod üdv
2t rezonátorért mit kérsz?
Ha valakit érdekelne van egy eladó Albert sportdobom frissen újratömve szép állapotban horpadás mentesen!
Nem kicsi a baj.
Heló! amit lefényképeztél az 2008 utáni modelekhez való!ez 2006oshoz nem jó!De azért köszi!
Eladó motoros ruha az overál 65000ft a gerinc merevítő 15000ft a ruha újszerű a gerinc merevítő meg új! Érd: 06305464786
Sziasztok eladó pár ktm lc4 640 alkatrész tükör gyári enduró: 5000ft láncvédő: 3000ft hűtő ventilátor 10000ft Tel: 06305464786 Hívj és megeggyezünk elég ritkán vagyok fent.
Szia!

Az már sajnos nincs meg. Lengővilla, villahidak és pár apróbb alkatrész maradt.
Hátsó kereked esetleg nem maradt? 18-as érdekelne...
2004-es EXC-hez kellene nekem a km órához komplett kábel, ami a mágnestől jön fel az órába. Jelfogó+vezeték+csatlakozó.
Akinek van elfekvőben és el is adná kérem jelezze.
Üdv
Haver 2004-es Husa FE 550-esén is kopott volt és kivágta a sebességeket, vagy be sem lehetett rakni sebességbe..
na van még benned annyi gerinc hogy elkéred a számlaszámom?
holnap kiderül mi baja
üdv. egy telefonszámot kérnék a kerékszet érdekelne. elöre is kösszi.