Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Heló mindenkinek lenne egy kérdésem vettem 2 nappal ezelött egy KTM SX 525 t és tegnap elmentem vele motorozni egy jó órát mentünk terepen és valami oknál fogva nem tudom berugni mert nem áll meg azon a holtponton ahol belehetne rugni csak lemegy mindig. Nincs valami ötlet mi baja lehet?
Heló mindenkinek lenne egy kérdésem vettem 2 nappal ezelött egy KTM SX 525 t és tegnap elmentem vele motorozni egy jó órát mentünk terepen és valami oknál fogva nem tudom berugni mert nem áll meg azon a holtponton ahol belehetne rugni csak lemegy mindig. Nincs valami ötlet mi baja lehet?
mert manapság nem kell érteni semmihez sem
a cégeknek csak egy betanított munkásra van szükségük, aki kicsi pénzért megcsinálja azt amit kell
aki gondolkodik az már nem kell, az a jó a cégeknek aki nem gondolkodik nem kérdez csak dolgozik
de ez nem csak az egyszerű munkásra vonatkozik
vannak különféle vállalat irányítási rendszerek, amiben a középvezetőknek sem kell túl sokat gondolkodni
Csak egyre jobban halnak ki azok az "öreg" szakik akik értik is amit csinálnak :(
Mindig azt mondom hogy GÁNYOLNI,TÁKOLNI nem KELL...én is inkább megveszem a gyári alkatrészt ha kell...de ha valamit LEHET javítani úgy hogy az MEGFELELŐ és MINŐSÉGI legyen akkor meg kell próbálni...
csak a MEGFELELŐ embert kell hozzá megtalálni...és SOK mindent meg lehet oldani...sokszor még a GYÁRI megoldástól jobb minőségben is....
Yamahában elrugtam én is az üreges léptető tengelyt,egy köszörűs vén tata szépen megcsinálta a 2 fogaskereket,vettem egy léptető tengelyt meg egy villát...ugyan úgy működött mint egy úi
szakembert nehéz rá találni!
De de. Nagyon sok leelt berget megneztem es ugy gondoltam inkabb tobbet szanok a motorvasarlasra, csak jo legyen.
Ha valakit érdekel....
KEIHIN FCR 41 MX karbi eladó CSAK HÉTFŐ estig
(ennyiért beszámolják!) fix. 55e Ft-os áron.
Lc4-en volt használva, de a moci elkelt.
Érd.: 70/3650837
Na csak nem smr lett a vétel?
60 e ft tol
Mondtam hogy èn vagyok a bunkó, de mègis megtudtad oldani segítsèg nèlkül... Baràtom.
Pont a Pinkbe 3nap alatt nem tudtak rá mit mondani.
de megoldottam Barátom.
Nyugodtan aludhatsz.
A hézagoló lemezek manuál szerint helyezkednek el. Az ellenoldal vékonysága miatt nem akarok köszörültetni. De tartalék alkatrésznek még jó lesz, úgyis mindenki csak kompletten árul váltót.
Persze hogy NEM javasolják...mert a KÖSZÖRÜLÉSEN ők NEM keresnek egy FORINTOT sem...de KÉT fogaskereken ANNÁL többet...

REX...meg lehet köszörültetni...csak HOZZÁÉRTŐVEL...és odafigyelni a HÉZAGOLÁSRA...egy próbát mindenképpen megér...van még IDŐ szezonig....
Basszus.... tagadom ,h ezt mertem állítani , 07-től van a szimpla leölmő.
nekem 2009es fekete van, de az szép... ha gondolod
posta?
Esetleg valakit érdekel egy szép állapotban lévő lengővilla? Bergből való, de jó a KTM-hez is. Illetve: http://www.kepesmotor.hu/teles...
Borsod vagy szabolcs megyeben tud valaki olyat aki szervizel kozponti rugostagot (wp)?
-első, hátsó lábtartó
-slusszkulcs
-gyújtáskapcsoló
-fékkar
-kuplungkar

Lassan csak sikerül össze szedni
Sziasztok

Hátha valakinek pont ilyenre van szüksége.Ktm 2t gyári hátsódob frissen tömve.
+ülés
+Tanksapka
különbségek 640 LC4 és SXC/SMC típusok közt
-tank
-kormány
-kapcsolók
-karburátor
-első lámpa
-lengő villa
-km óra
-felső villa kifni
-első index felfogatás