Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó cucc.
Szia! Van egy gyári új szett, ha érdekel...giraffe64@freemail.hu
Helló!keresek 2006os EXC 450-re Hűtővédő keretet lehetőleg VASból legyen!Tel:+36302177939 Előre is köszönöm!
A két szembetűnő különbség:
Ülés az LC4 640-en felül teljesen más.
A hátsó lengővilla is más kialakítású a két típuson.
Hát talán a gyári lámpa alapján lehet a legjobban felismerni őket.
Az SXC az olyan lámpa maszkot és digit műszerfalat kapott, mint az EXC-k, a sima LC4 pedig elég csúnyát(számomra)
Igen, nekem is ez a benyomásom ránézésre.
Bár a 2004-2005-ös LC4 640-esek eléggé összekeverhetők az SXC-kel.
Volt ilyen ja.
Dombovaron, ott ahol a viztorony van. Alltunk paran, gsxr a hornet meg egy thundercat, talan egy bandit is es te odajottel neveket nem nagyon akarok mondani.
Ez a vég
Aztán hol?
Semmi gond, én meg viccesen mondtam marad. De kár ezt tovább ragozni!
Tuti hogy mar talalkoztunk is
Én nem tudom, mire fel ez a hatalmas ellenségeskedés. Viccesen hozzátettem, hogy tegyünk valamit a "rendelés" mellé. Erre el lettem küldve melegebb éghajlatra. Kicsi az ingerküszöböd, semmi komoly szándék nem volt ebben, csak te fennakadtál.
Volt olyan több nyáron is.
Ismerlek egesz veletlenul nem volt egy 450exc-d sm szettel 2eve nyaron ?
Sziasztok!
Valakinek esetleg nincs eladó elox lábtartója ktm-hez?
A nevem JÁNOS, nem olcsó János!
Seta aludni a pizzaddal egyutt es hagyd a Janot mig szerez nekem olcson egy kormanybefogot
Azért lehet nem de azt ki is kellet valamivel érdemelni, meg aztán ott tudsz személyesen is alkudozni.
http://www.twistedthrottle.com... Innen lehet rendelni, szerintem te kapsz kedvezményt is.
De most ez milyen eladói hozzáállás? Ha bemegyek egy boltba akkor sem küldenek el a k*rvaanyámba, csak mert nem vagyok szimpatikus.
Van, vegyél újat!
De ha van jobb ötleted, meghallgatlak
Adok érte egy XL kesztyűt meg 9.000t
NEM.