Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyi hogy nem ez a fajta lesz ami képet beraktál hanem a rövidebb változat...
Köszönöm megrendeltem ma az 1Wd-ben Gödöllőn... A műanyag tartó 3500ft a lámpa 2000ft, és még valami tartó bizgentyű 1000ft volt.. Kedden meg is lesz gyáriban....
Az SXC - Könnyebb, erősebb, "Endurósabb"
Rendszámtartót eladtad már?
Sziasztok!

A SXC 625 és LC4 640 között mi a lényegi különbség?
Volt vagy van itt valakinek SCX?
Exc 2004-2007 ÚJ!
Köszönöm szépen örök hálám
http://www.ktm-versand.de/exte...
Itt megtalálod az összes gyári alkatrészt és cikkszámát stb...
Valaki belinkelne nekem egy oldalt ahol találok hátsó sárvédő toldatot lámpával, ami passzol a gyári felfogatásokhoz ? Gyári vagy utángyártott, Keresem mint a hülye, de nem találom sehol... Gyári cikkszám is jöhet, ha valaki megtenné nekem... exc 250 f 2007 örök hálám...
Szombaton délután Érden járok.Ha gondolod akkor viszem magammal a cuccost.
Megyek is érte vmikor csak nem érem utol magam annyi felé rohanok egyszerre
Nekem még mindig áll az ajánlatom.Nem akarom rád tukmálni de ha kell akkor ez ingyen van max nem rakod fel és kész
http://www.gerecsemotor.hu/kor... Itt is kapsz befogót és van 10mm-es is ez a fajta.
Másak a paraméterei. Vagy nem ktm kerékagy, vagy vslami régifajta agy lehet.
Mi a baj vele?
Köszi. Átrágom ezt is meg a féktárcsát, mert amiről tegnap ment az alku az nem jó az enyémre.
Nem találsz megfelelőt akkor nekem van kicsi pénzért olyan amire gondolsz.Meg tudom mérni holnap HA kell!
30mm, árat meg itt kaphatsz: fraja@freemail.hu
Nekem csak a befogó kellene. Csutkakormány... felsővillahidat megfúrva akarom rögzíteni a 22-es kormányt.
Tudsz mérni egy távolságot a befogó aljától a villanyakig? Illetve mi lenne az ára?
22-esben csak magasítóm van amit tetszőleges magasságra lőhetsz be, vagy ebbe kell esztergáltatni betétet.
22-es hasonló elvű csavaros befogód, csak befogód nincs véletlenül? Vagy valaki másnak ?
Ez gyárilag egyben van a befogóval kb. 20mm emel.
Drága!
Matricaszettel boltol valaki? Mondjuk egy jégeres exc 2003 érdekelne, ha szépen beszélnek róla..