Sziasztok!
Kerdeznem hogy SMR -nel a hatso kozponti rugostah teleszkopszara nedves, az hogan lehetseges? A gazos teloban is van olaj csillapitas? Nem tudom mire velni a dolgot. Segitsegeteket kernem hogy mi lehet a hiba mert butaba vagyok a futomu dolgokkal. Ki javit ilyet?
Nem javasolja a köszörülést, szerinte elég cserélni 2 fogaskereket párban. De az is újan 75e. Szerintem inkább veszek Palcsee-tól egy 26-órásat kompletten 90e-ért, és marad tartalék cucc.
Berg váltó hiba? Vagy mégsem?
Ezt szerintetek cserélni kell? Picit a léptetővilla is horzsolt, de nem görbült, nem tűnik vészesnek. Hézagolás is jó, mégis rángatott 3-ikban.
Kerdeznem hogy SMR -nel a hatso kozponti rugostah teleszkopszara nedves, az hogan lehetseges? A gazos teloban is van olaj csillapitas? Nem tudom mire velni a dolgot. Segitsegeteket kernem hogy mi lehet a hiba mert butaba vagyok a futomu dolgokkal. Ki javit ilyet?
De akàr pink motor
Vagy Google a baràtod.
Javés tudom én vagyok a bunkó...
Ezt szerintetek cserélni kell? Picit a léptetővilla is horzsolt, de nem görbült, nem tűnik vészesnek. Hézagolás is jó, mégis rángatott 3-ikban.
Ötletek? Köszi a hozzáértő válaszokat!
Hol tudok venni EXC 525 04-hez vezérműláncot?
A 450 és az 525 megegyezhet?
KTM SXF 450 2013-as motorhoz szeretnék dekor szettet venni! Tudtok ajánlani itthoni webshopot ahol tudok rendelni vagy valakit aki gyorsan elkészítené nekem!?
Kishapsi1@gmail.com ra jöhet és ott folytassuk.
Megvannak.
450-es Husabergé nem jó?
Valakinek van eladó 6-os váltója 2004-es husaberg fe550-hez?