Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos nem arra való.Az EXC-nek elöl két leömlő megy egybe.Itt csak egy cső van.A dob jó lehet rá akár.
Sziasztok!
Kerdeznem hogy SMR -nel a hatso kozponti rugostah teleszkopszara nedves, az hogan lehetseges? A gazos teloban is van olaj csillapitas? Nem tudom mire velni a dolgot. Segitsegeteket kernem hogy mi lehet a hiba mert butaba vagyok a futomu dolgokkal. Ki javit ilyet?
Ez egy 01-07 exc/sx-re való rendszer nem? Eladó? Mennyi volna a kikiáltási ár?
Inkább 1x rendesen, mint szezonban folyamatosan szerelgetni. Már megjöttem a spórolással egyszer, úgy hogy komplett blokkot kellet cserélni.
Nem apropènz... :(
Nem javasolja a köszörülést, szerinte elég cserélni 2 fogaskereket párban. De az is újan 75e. Szerintem inkább veszek Palcsee-tól egy 26-órásat kompletten 90e-ért, és marad tartalék cucc.
Kecsón Lyaninak mutattad? Ő mit mondott?
Hmm hentesnèl nem, festék boltba se. Probàld meg motoros boltba, mondjuk a km-t be...
De akàr pink motor
Vagy Google a baràtod.

Javés tudom én vagyok a bunkó...
Berg váltó hiba? Vagy mégsem?
Ezt szerintetek cserélni kell? Picit a léptetővilla is horzsolt, de nem görbült, nem tűnik vészesnek. Hézagolás is jó, mégis rángatott 3-ikban.

Ötletek? Köszi a hozzáértő válaszokat!
Űdv Urak!

Hol tudok venni EXC 525 04-hez vezérműláncot?
A 450 és az 525 megegyezhet?
Sziasztok!
KTM SXF 450 2013-as motorhoz szeretnék dekor szettet venni! Tudtok ajánlani itthoni webshopot ahol tudok rendelni vagy valakit aki gyorsan elkészítené nekem!?
az újakban analfabéta vagyok de ha megmondod a cikkszámot akkor lehet tudok segíteni
Ne itt offoljunk.

Kishapsi1@gmail.com ra jöhet és ott folytassuk.
Lefényképezem és berakom ide ha megfelel. Lövésem sincs mennyit ér 2 ilyen tartó.
Mi lenne a kikiáltási ár?
Szia!
Megvannak.
A 2db aluminium motortartó nincs meg véletlenül?
Beirom a telóba , úgy csak nem felejtem el
Holnap pontosan 5órakor járok.Megyek át haverhoz a Temes utcába.Csörögj meg 5előtt vmikor délután hogy tutira ne felejtsem otthon
Szia!

450-es Husabergé nem jó?
Üdv!
Valakinek van eladó 6-os váltója 2004-es husaberg fe550-hez?
Hallo uram. Holnap mikor merre jársz Érden? Az 586 végű számod van?
Ktm 450 sxf 2010 gyári kipufogót keresek ami nem kókányolt hanem tényleg gyári!Akinek van elfekvőben esetleg az jelezzen vevő lennék rá!
És EXC első teleszkópokkal és fékkel.Átmenetnek tervezték a Sima 640 LC4 és az EXC közé.
SXC gyárilag FCR41-el van szerelve nem mondanám elhanyagolható dolognak