Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia !

Írj kérlek egy e-mail-t a frensis92@gmail.com-ra láttam sok mindent hirdetsz, hátha van még valami ami nekem kell.
lehet hüvelyezni, csak figyelni kell az illesztésre, meg a bemelegítésre. Nekem is perselyezve volt az 525.
ha tudok szerezni magamnak ehelyett akkor jelentkezem, addig sajnos nem tudom neked eladni!
2 db van
Sziasztok!

Nem tudtok véletlenül egy olyan honlapot, ami bemutatja évről évre milyen változásokon ment át egy adott típus? Exc 250 (2T) 98-02 érdekelne pontosabban.
Nemhiszem hogy tartósabb lenne.A nicasil réteg nem véletlen lett kitalálva.Elég ellenálló egy bevonat a kopás ellen.De ha neadjisten a hengerem bánja inkább nicasiloztatnám ha már nem lehet hónolni.De szerintem akkor leszek okosabb ha látom milyen a belseje.Most aztán mindenki a fejéhez kap hogy még nem volt bontva a blokk.Nem kell félni szerintem legalább ennyit elmegy még a motor.De már csak kiváncsiságból is szét lesz szedve ősszel.Én még mindig úgy gondolom hogy nem mindegy hogy az a 350üzemóra pályán magas fordulaton vagy erdőn mezőn néha utcán tötyörögve lett beletéve.De majd az okosok megmondják úgyis
Nem vagyok gépműhely szaki ezért érdekel, hogy megperselyezni nem lehet? nem lenne tartósabb mint a nicasilozás?
Sziasztok !
1 darab indexet keresek a motoromra (2004 625 SMC), vagy elég lenne a tartó is ami hajlik.
2 hete elcsúsztam ezen a szar nyálkás úton és letört a jobb hátsó.
nem, nekem nincs cseredarabom. megvenni szeretném.
cserére gondolsz?
Hali!
Tank aktuális még?
2004-2006 EXC-hez tankot keresek. Esetleg hűtőspoilerrel (gyári matricával).
Akinek van és meg akar szabadulni tőle, és még értelmes állapotban is van, az kérem jelezze!
06 30 635 9305
Kortisz egy elérhetőséget tudsz adni?
Feladom
Még darabokba a berg
A francba valamiért nem rakja fel....
Sziasztok... Fiamnak végre megvettük, holnap itthon is a motor
2007-es ...
én tegnap is kint voltam slick gumával :P
Berget tudok
Jön a jóidő hogy ennyire beindult mindenki a supermotokra?
Olyan 340óra körül jár.