Nem tudtok véletlenül egy olyan honlapot, ami bemutatja évről évre milyen változásokon ment át egy adott típus? Exc 250 (2T) 98-02 érdekelne pontosabban.
Nemhiszem hogy tartósabb lenne.A nicasil réteg nem véletlen lett kitalálva.Elég ellenálló egy bevonat a kopás ellen.De ha neadjisten a hengerem bánja inkább nicasiloztatnám ha már nem lehet hónolni.De szerintem akkor leszek okosabb ha látom milyen a belseje.Most aztán mindenki a fejéhez kap hogy még nem volt bontva a blokk.Nem kell félni szerintem legalább ennyit elmegy még a motor.De már csak kiváncsiságból is szét lesz szedve ősszel.Én még mindig úgy gondolom hogy nem mindegy hogy az a 350üzemóra pályán magas fordulaton vagy erdőn mezőn néha utcán tötyörögve lett beletéve.De majd az okosok megmondják úgyis
Sziasztok !
1 darab indexet keresek a motoromra (2004 625 SMC), vagy elég lenne a tartó is ami hajlik.
2 hete elcsúsztam ezen a szar nyálkás úton és letört a jobb hátsó.
2004-2006 EXC-hez tankot keresek. Esetleg hűtőspoilerrel (gyári matricával).
Akinek van és meg akar szabadulni tőle, és még értelmes állapotban is van, az kérem jelezze!
Írj kérlek egy e-mail-t a frensis92@gmail.com-ra láttam sok mindent hirdetsz, hátha van még valami ami nekem kell.