Köszkösz! Erre emlékeztem, csak arra nem, hogy neked ez bevált-e. Itt nem esett ma semmi, vizes volt az út. Hazafele mondjuk elkapott, szanaszét áztam, de megérte Most megint elpakoltam 3 hétre. Egyébként 8 fok volt
minek az neked,hogy azt se fizesd ki valakinek, mint nekem a vezérműláncot.azóta se jött az utalás,mert én hülye előre elküldtem,nehogy rosszat adjak.legalább felvetted volna a telefont és azt mondod,hogy megvagy húzva szaros hatezer forinttal.
Hát nekem is az újra indítás segített,de aztán egy külföldi fórumon olvastam,hogy a hideg motort az azt jelenti egy éjjel állt gáz minden nélkül beindítod és alapjáraton 15 percig hagyod ketyegni alapjáraton.
Állítólag csinál egy öndiagnosztikát azóta mentem vele párszor és nem csinálta.A következő lépés a szerviz.Márciusban lesz rendszámom elgurulok vele egy szervizbe,mert a kipufogó rendszer miatt lehet hogy kell állítani valamit és akkor ezt is megnézik.
Itt a link olvasd el: http://translate.googleusercon...
Szevasz Bence! Ismerős volt a neved,aztán megnéztem az adatlapod és lám....Vagy egy hete hívtak hajnal 2 körül valami internetes számról,nem ti egyenlítettétek a számlát?
Ahogy hallottam (toletek is), nagyon dragan dolgozik ARP.. Kecskemeten pl. Raptor kipu gyart karbon veggel triovál dobot is, utcara nagyobb meretu motorra olyat vennek ;)
Ha tudsz esetleg felső kuplung munkahengert ami lc4-é vagy más utcaié majd szólj, cserélném is mert nekem van enduróé csak az kapcsolók miatt nem jó mert nincs kiemelve.
mitas c2
nem egészen cross, de meg lehet vagdosni, takony agyagban gyorsabban megrakodik
havernak destonee vagy mi a rák volt az xl-en az is egy kicsit sűrű
egy dr-es meg valami stone master gumival jött egyszer az is gyorsabban megrakodik a sárban mint a cross
Hát nekem is az újra indítás segített,de aztán egy külföldi fórumon olvastam,hogy a hideg motort az azt jelenti egy éjjel állt gáz minden nélkül beindítod és alapjáraton 15 percig hagyod ketyegni alapjáraton.
Állítólag csinál egy öndiagnosztikát azóta mentem vele párszor és nem csinálta.A következő lépés a szerviz.Márciusban lesz rendszámom elgurulok vele egy szervizbe,mert a kipufogó rendszer miatt lehet hogy kell állítani valamit és akkor ezt is megnézik.
Itt a link olvasd el:
http://translate.googleusercon...
lábtartó lc4hez
Keresek 2005ös sx 450-re normál állapotú leömlőt.
Akinek van elfekvőben, kérem jelezze.
Köszönöm!
1.Red raptor
2.Raptordob
Lábtartó neked is ugyan ebben a színben van?
A gázbowden jó 525sx-hez?
Gázbowden és a lábtartó megvan még?
új mitas c02 lesz a választás aha nem találok használt jó állapotút
nem egészen cross, de meg lehet vagdosni, takony agyagban gyorsabban megrakodik
havernak destonee vagy mi a rák volt az xl-en az is egy kicsit sűrű
egy dr-es meg valami stone master gumival jött egyszer az is gyorsabban megrakodik a sárban mint a cross